Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Blic otkriva:
100 najmoćnijih žena u Srbiji

Slika

Kriterijumi kojima se rukovodimo praveći liste moćnih

- lakoća ostvarivanja ciljeva
- prepoznatljivost u javnosti
- finansijski i politički uticaj
- lični autoritet i ugled institucije koju predstavljaju
- lična harizma

Sta znaci biti "mocna zena" u Srbiji?
Korisnikov avatar
By Mars
Od nekog broja - lista je smejurija (Nadja Higl?!)

Moguće je de je i DO tog broja, nisam siguran.

Recimo gde je Ceca?!?
Korisnikov avatar
By mirth
A do tog nekog broja, sve se zene zovu Miroslav Miskovic...

Ne znam sta je uspesna zena u Srbiji. Valjda svaka koja je 'samoodrziva', a pritom i zadovoljna sobom. Sumnjam da ih mnogo ima. :(
Korisnikov avatar
By antibiotic
Meni je takodje lista krajnje cudna.
Za prve dve i 4tu nikad cuo.

Cece, sto kaze Mars, nigde (realno zasluzuje), a Biljana Srbljanović verovatno preko veze na zadnjem 100om! mestu.

Ali najsvesniji su kriterijumi,
ovo su uspesne zene Srbije:

- lakoća ostvarivanja ciljeva:
znaci kakve veze imas, kako manipulises drugima...

- prepoznatljivost u javnosti
koliko se pojavljujes u novnama (svet) i televiziji (citaj Pink)

- finansijski i politički uticaj:
koliko imas para da potplatis ili s kim si bila ili planiras da ides u krevet.

- lični autoritet i ugled institucije koju predstavljaju:
znaci, da li si se dobro udala, ako si neudata - da li si imala "hit".

- lična harizma :
silikoni
By Dragonite
Lista je pravi lolovoz.

Malovićka da bude na broju 2. kao žestoki reformator? Jedino ako je žestoko reformisala svoju kancelariju u ministarstvu...

Ne vidim po čemu je Jelena Janković toliko moćna - mešali su babe i žabe. Jes da je uspešna u svojoj oblasti, ali to nema mnogo veze sa ekonomskom moći, niti finansijskim i političkim uticajem (a ne predstavlja ni jednu instituciju).
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma 'ajte ljudi...
Kao da se neko zapravo trudio oko te liste...

Sklepali je između dve kafe...

Blic tako zna da se osere sa ovakvim stvarima.
Kad se samo setim ženske vlade. I koga su za šta turali.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mislis da je ovo samo blic sklepao?
Mediji gotovo svake godine objavljuju ovu listu.

Ali ovo...

100. Biljana Srbljanović (30)
Najprevođenija srpska dramska spisateljica sa suprugom Gabrijelom Kelerom, francuskim ambasadorom u Azerbejdžanu, živi u Bakuu.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa šta znam, obično oni imaju te silne liste...
Originally posted by antibiotic
Ali ovo...

Najprevođenija srpska dramska spisateljica sa suprugom Gabrijelom Kelerom, francuskim ambasadorom u Azerbejdžanu, živi u Bakuu.
Šta, ali ovo?

Tako ću i ja ta koju godinu.
Sa suprugom, švedskim/danskim/holandskim ambasadorom da živim u Buenos Ajresu :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali morate priznati da je Nata Mesarović ipak zasluženo na listi.
:love:
By Orion
Originally posted by Marvin

Ma 'ajte ljudi...
Kao da se neko zapravo trudio oko te liste...

Sklepali je između dve kafe...

:lol:

Ja volim ove liste da čitam, uvek se nasmejem. Guilty pleasure. :giggle:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Marvin

Originally posted by antibiotic
Ali ovo...

Šta, ali ovo?

Tako ću i ja ta koju godinu.
Sa suprugom, švedskim/danskim/holandskim ambasadorom da živim u Buenos Ajresu :yes:
Ma ne to sto je u Azerbejdzanu, nego sto je na poslednjem stotom mestu, posle svih ovih zena, a poznata je samo po to tome sto je "Najprevođenija srpska dramska spisateljica" i sto je udata za francuskog ambasadora!?
Korisnikov avatar
By Mars
Ma lista je komika. Kojih crnih STO najmoćnijih žena na našu parodiju od zemlje.
Ko da nije moglo, ako je već moralo - 10, 20, 30.

Valjda i oni u tim novinama da se izšlihtaju kome sve treba pa da sutra kad im zatreba kažu "Bili ste na našoj listi najmoćnijih žena".
Korisnikov avatar
By Burak
Meni je ipak najveći biser liste ova Tadićeva žena - organizuje humanitarne akcije.. o bože ima li te...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Za Buraka-BL najmoćnija žena Srbije -- jer poštenje i odanost naciji jesu najveće snage i vrline -- Biljana Plavšić!:eevil:
Korisnikov avatar
By Burak
I stvarno mi nije jasno kako može da se pravi lista najmoćnijih žena a da na njoj ne bude Ceca, pošto ispunjava sve tražene kriterijume: poznata je i finansijski veoma moćna, a o tome koliko je uticajna najbolje govori činjenica da joj ni sudstvo ni tužilaštvo ne mogu ništa već godinama - jača je od same države.
Ova liste je gora i od one Kvirijine za gay ikonu gdje je kandidat bio web sajt.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by burak-BL

I stvarno mi nije jasno kako može da se pravi lista najmoćnijih žena a da na njoj ne bude Ceca, pošto ispunjava sve tražene kriterijume: poznata je i finansijski veoma moćna, a o tome koliko je uticajna najbolje govori činjenica da joj ni sudstvo ni tužilaštvo ne mogu ništa već godinama - jača je od same države.
Ova liste je gora i od one Kvirijine za gay ikonu gdje je kandidat bio web sajt.
Cuh opet podigli optuzbu protivu doticne i da joj opet preti bajbok.
Mada.. Dok joj je zema gljIvice... hmmm
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam, ali Ceci bi se, kao samohranoj majci i nacionalnoj divi, morao omogućiti poseban tretman, pa da eventualnu kaznu za dela za koja je gone služi pod posebnim uslovima.
To znači da može normalno da brine o deci, da snima tiražne albume i priređuje spektakularne koncerte pred 150000 ljudi.
Ipak je ona nacionalna miljenica koju obožavaju milioni i mora da bude privilegovana zbog toga.
Korisnikov avatar
By Mars
deni. Aj bez vređanja samohranih majki.

Ako može.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa šta sad ? Veljko i Anastasija nemaju tatu.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Teška sprdačina.
Nadja Higl na 34. mestu :lol:
A onda urednica Blic Žene, pa vlasnica privatnog Doma zdravlja, pa vlasnica apoteke (valjda više nisu imali ženskih sponzora)
Jel to Božen nema reklamu u Blicu?

Barem sam se ismejao...
Korisnikov avatar
By m..
pa ima tu vise od par zena koje i te kako imaju uticaja, a ima i nekih wtf momenata.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by castor

Cuh opet podigli optuzbu protivu doticne i da joj opet preti bajbok.

Ceca jeste neka vrsta zaostavstine predhodnog rezima htela to ona ili ne.
Sa jedne strane nju je njen muz podigao, ali i narod, a sa druge ona sama danas pokusava da se odrzi na toj povrsini - da bude ono sto je do sada bila - "Ceca nacionale".

No, izgleda da to nekima jako smeta i zapravo zele deo njenog kolaca, ako ne ceo, a ne da bi zadovoljili neku pravdu.

Ceca je trenutno u duplom njasre: prvo zbog tih optuzbi, a drugo sto je izgubila saradnike i sad ce joj trebati malo cudo da bi napravila dobar album koji ce opet dici mase na noge.

U slucaju da izgubi; uvek ce imati podrsku svojih fanova koji ce joj ostati verni sta god da napravi, a za zivot ce uvek moci da zaradi nastupima po inostranstvu. Znaci, klasicna prica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!