Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by *deni*

Pa jeste, u pravu si..

Ali Čomićka sigurno o tome ne razmišlja, lišena je svakog osećaja za eleganciju i stil, za razliku od njene koleginice Slavice Đukić Dejanović, koja uvek ima novu frizuru i interesantne odevne kombinacije, prava je mačkica...
:alexis:
Pa eto, moze je Savka posavetovati kako da promeni svoj imidz.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by *deni*

Pa jeste, u pravu si..

Ali Čomićka sigurno o tome ne razmišlja, lišena je svakog osećaja za eleganciju i stil, za razliku od njene koleginice Slavice Đukić Dejanović, koja uvek ima novu frizuru i interesantne odevne kombinacije, prava je mačkica...
:alexis:
Sve se slažem Deni, osim ovog MAČKICA.
Mislim da bi, s obzirom na građu, to prvo A trebalo trebalo zameniti sa E.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne tako govoriti o predsednici Parlamenta, Loni.
:neto:
To nije pristojno.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Uf, sad mi lakse kad znam da ce ove lav'ice' da mi odredjuju i kako da vaspitavam dete; inace bih se prepala.
Korisnikov avatar
By Burak
Predlažem da na listi naj cice godine Pop Lazićku stavimo umjesto matore kučke Vesne Pešić koja je istorijskim potezom njene parlament-koleginice Gordane Pop Lazić, pala sa agende pederskih interesovanja.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by burak-BL

Predlažem da na listi naj cice godine Pop Lazićku stavimo umjesto matore kučke Vesne Pešić koja je istorijskim potezom njene parlament-koleginice Gordane Pop Lazić, pala sa agende pederskih interesovanja.
Ko je tebe bilo sta pitao?
Korisnikov avatar
By lana-bg
Gospodja, ako se tako uopste moze nazvati, koja se ponasala nasilno i to sa predumisljajem, ne zasluzuje ni najmanju paznju. Ne razumem kako takav gest moze kod bilo koga da izazove simpatije ili jos gore podrsku.
By subversio
Originally posted by Dzelajza Rouz

Joj, što volim naš Para Lament i sve sportske discipline koje se u njemu odigravaju, od bacanja kletve u dalj, preko podizanja nogu u vis, sve do lansiranja cipele...

Jedino mogu sa zavišću da konstatujem - blago poslanicima na raznovrsnosti sportskih rekvizita... mi ostali samo peglu bacamo.
Mislim da im je ipak najbolja disciplina, u toj njihovoj maloj arenici, savijanje laktova- dok uzimaju koverte sa zaradama, a one pri tom nisu lagane...Tezak je zivot radnika/seljaka, a o studentariji da ni ne govorimo... :D oni nama lepo :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: nasu milu majku...mislim zato, da bi ove lepe sportske discipline valjalo zameniti pravim gladijatorskim oruzijem, pa kom opanci, kom obojci! A mi da uzivamoo...jos vise...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!