Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Bračni par željan slave iz Severne Virdžinije, Tarik i Mišel Salahi, uspeo je da nadmudri obezbeđenje Bele Kuće i pojavi se u utorak uveče na gala prijemu predsednika Obame bez pozivnice! Ovo je prvi put u istoriji Bele Kuće da je neko nepozvan uspeo da uđe na prijem.

Slika

Njihov upad verovatno ne bi bio primećen da se njime nisu hvalili na Facebook-u, i pritom postavili desetak slika sa podpredsednikom Bajdenom i drugim javnim ličnostima. Na žalost, par nije uspeo da se uslika sa parom Obama, iako im je to bila želja.

Zvaničnici iz Bele Kuće su izjavili da par nije imao pozivnice, nije bio na listi gostiju, pa shodno tome nisu imali ni rezervisana mesta za sedenje. Takođe, kažu da su sve zvanice prošle detektor za metal i druge vidove zaštite događaja, pa nije bilo pretnje za same zvanice.

Nasuprot tome, žena koja se ABCNews-u predstavila kao PR para Salahi je izjavila da je par imao pozivnice, i da su oboje uživali u toj predivnoj večeri.

Ako su Ameri ovako zaštitili svoje, kako li tek štite naše??
By biotherm
Kod nas je bombas mogao uci u predsednicki dvor na Andricevom vencu...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by KiWi

Ako su Ameri ovako zaštitili svoje, kako li tek štite naše??
Ne razumem zašto bi Ameri štitili i naše...

:andjelak:

A svejedno je dobro da se desilo ovo. Da prestanu da pričaju malo o Opri 2010....
Korisnikov avatar
By jukie
Pa google mi je dao mnogo njihovih slika na raznoraznim sličnim prijemima. Naravno da niko nije primetio da su neobični kada ih stalno gledaju u sličnim situacijama. Oni su drugari svih tih ljudi sa kojima su se slikali.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Šta ima da štite kod nas, ja bih lično učestvovao u atentatu mnogih, a verujem da je to stav većine...
Korisnikov avatar
By Vel boy
severna (dakle, geografska strana sveta) Virginia, a Zapadna (dakle, ne samo geografska strana sveta vec i sluzbeno ime jedne drzave (dochim, susedne), stoga veliko pochetno slovo) Virginia. ne moze Severna Virginia.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dirrty

Šta ima da štite kod nas, ja bih lično učestvovao u atentatu mnogih, a verujem da je to stav većine...
hmmm ... nešto ne verujem da je tako. Mi smo veoma politizovana nacija, a većina podržava odabrane (tako je bar bilo na izborima), tako da ništa od atentanta.

Ja ne bih želeo da učestvujem ni u atentatu ni u prijemu. Na prijeme idem tu i tamo, a atentate gledam da izbegavam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!