Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orange Crush
Niti sam konfuzan adolescent,niti jebeni dupli nalog,a novajlija jesam.Ne ocekujem da neko baca ruze ispred mene,zato sto sam pobogu novajlija,samo da bude covek.Ne visim na forumu po ceo dan,jer za to nemam vremena.

Ne zelim da se ikome dokazujem i uvlacim u bulju,niti nabijam zvezdice,samo da sa ljudima ovde podelim svoj stav i trenutak,a mozda i upoznam neke fine ljude.

A koliko vidim ovo nepoverenje zbog duplih naloga je opravdano,mada ponekad neduzni ispastaju,jer koliko vidim mnogi ovde imaju visak vremena....

Ma svako ce naci svoj put..............do zvezda :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
viš... viš... mogo bi ja otvoriti privatnu agenciju za pomoć i zaštitu novajlija na GS forumu... sat 50 ojra + troškovi... :lukavi:
:pare: :pare: :pare: :pare: :pare: :pare:
By fazza
Neki ne da imaju vishak vremena nego bi trebalo da se leche od zavisnosti.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Marvin
Originally posted by Swanheart

ne volim novajlije
u stvari ne podnosim ove maloletne novajlije, misle da su uhvatili boga za onu stvar a u stvari jos uvek ne znaju ni dupe da obrisu kako treba.
:rock:

Još da dodaš, da izbacuju 50 postova na sat (a sve interna fora do interne fore sa drugim maloletnim novajlijama) i tačno da se čovek tebe seti :sweet:
:lol:

nadao sam se da ce sa strane biti onaj smajli sto pusta vodu, posto ne mogu da se sjetim kako ide kod.
Nebitno.
Korisnikov avatar
By m..
Nesto ni ne zamjecujem novajlije dok ne nanizu izvestan broj postova, a i onda cesto mislim da je neko postojeci promenio nick. Meni svejedno da li je novi ili stari, samo da ne vadi u gluvo doba noci iz naftalina teme iz 2005.
Korisnikov avatar
By Mars
Blam te da vidiš svoje stare postove?

:P
Korisnikov avatar
By Mars
A jeste to ume da bude blamantno... :lol:

Zato sam ja pisao krupnim slovima da odmah uočim dal me ima tamo ili ne. :smeh:

Ja sam juče pokušao da lociram svoje prve poruke, prve teme...ali nekoliko meseci je izgleda izgubljeno...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mars
Ja sam juče pokušao da lociram svoje prve poruke, prve teme...ali nekoliko meseci je izgleda izgubljeno...
You lukey bastard.

Ja gled'o moje.

K'o da je pisala druga osoba.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa pogledaj i sam ako te ne mrzi.

A mozda je to samo moj utisak.
Korisnikov avatar
By Mars
Taman posla da me mrzi.

Evo da skuvam sebi kafu, javim da ne dolazim na posao i sedam da čitam tvoje postove od prvog.
Korisnikov avatar
By Berserker
Kako archive.org?

Uni, zar nema nema neka archive adresa u sklopu foruma?
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sprinter

f8less se najgore ponasa prema novim forumasima

ajde da vidim...
Jedino oko Loveksa gde sam bio upoznat sa ponašanjem dotičnog.

A koliko me dobro sećanje služi, verovao sam da je životjeljut novajlija.

I možda (ne sećam se) sam se pokačio na trenutak sa agent fisherom zbog ponašanja...

Dakle, vadi link, i ako se ispostavi - Im guilty as charged....
Korisnikov avatar
By mitrandir
Zašto se meni čini da većina novajlija i nije nova na forumu?
:wtf:
Korisnikov avatar
By nsc
sve napisano tacno - licno preziveo napade od toga da sam dupli nalog do toga da nisam u pravu, od strane onih koje necu imenovati - sami ce se prepoznati kao sto su i tada i koji kao da su ovde 24/7, a sam samo im skrenuo paznju da pisu gluposti o necemu o cemu pojma nemaju, a nisu nepismeni pa da ne umeju da se informisu, sto su mi u sledecih pola sata i dokazali, a da se za prvobitno napisane gluposti nisu nikada nikome izvinili (post o Hramu prosiren na bivsu Glavnu postu - Postu 6 kod Glavne zeleznicke stanice)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by nsc

sve napisano tacno - licno preziveo napade od toga da sam dupli nalog do toga da nisam u pravu, od strane onih koje necu imenovati - sami ce se prepoznati ... (post o Hramu prosiren na bivsu Glavnu postu - Postu 6 kod Glavne zeleznicke stanice)
Nisi napadnut zbog duplog naloga, koliko zbog svoje nevidjene drskosti koju si pokazao vec u svom prvom postu.

:elektro:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Mars
Na sve to što smo primitivni, neobavešteni i bez ikakve želje da to promenimo...

Originally posted by antibiotic
Nisi napadnut zbog duplog naloga, koliko zbog svoje nevidjene drskosti koju si pokazao vec u svom prvom postu.

Nije mi objasnjeno ni zasto je ukazivanje na glupost nevidjena drskost i u kom postu je dozvoljena, ako nije u prvom.
BTW nalog nije dupli
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!