Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Treba li muško da depilira grudi?

Aha
72
64%
Jok
40
36%
By J...
Originally posted by Popeye

treba li uopce postavljati pitanja o tome sto musko odnosno zensko treba ili ne treba?
Ako ne treba postavljati pitanja, sta bismo onda radili na forumu? Igrali asocijacije? :hekla:
Korisnikov avatar
By Mars
S tobom se ne treba igrati asocijacija. Prošli put si se naljutila na mene (ali ne u igrici).
By J...
Mars, sto se onda i dalje igras sa mnom? :odbij:
Korisnikov avatar
By Mars
Radim neko istraživanje.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by J...

treba li uopce postavljati pitanja o tome sto musko odnosno zensko treba ili ne treba?
Ako ne treba postavljati pitanja, sta bismo onda radili na forumu? Igrali asocijacije? :hekla:
i tvoje i naslovno pitanje topica, za razliku od mojega, pokazuju da nije tocna ona izreka kako nema dete6 pitanja.
also, ne rekoh da ne treba uopce postavljati pitanja, ali implicirah da je pozeljno ne postavljati dete6 pitanja. pokusaj, mozda ti uspije. :D
By J...

also, ne rekoh da ne treba uopce postavljati pitanja, ali implicirah da je pozeljno ne postavljati ...
pitanja koja ti smatras suvise glupim.
Korisnikov avatar
By Mars
Ako je pitanje "Treba li muško da depilira grudi?" glupo (dete6 pitanje), onda je pitanje "Treba li žensko da depilira grudi?" još gluplje.

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Madonna
NE, NE treba da se pita to vec da li vi depilirate ili da li volite da vas partner depilira ili ne a ne da li treba, boli me kurac da li treba, ja necu/hocu da depiliram.

:zakljucano:
By J...
Al je dosadno danas... :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by J...

also, ne rekoh da ne treba uopce postavljati pitanja, ali implicirah da je pozeljno ne postavljati ...
pitanja koja ti smatras suvise glupim.
da. kao sto rekoh, pokusaj - mozda ti uspije. :)

but really, svako pitanje koje ide iz pozicije kako bi se svi muskarci ili zene trebali ovako ili onako ponasati te raditi ovo ili ono, a samo zato sto su muskarci odnosno zene, je dete6.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by shut

NE, NE treba da se pita to vec da li vi depilirate ili da li volite da vas partner depilira ili ne a ne da li treba, boli me kurac da li treba, ja necu/hocu da depiliram.

:zakljucano:
Zahtevno to vaskoliko stereotipno trziste.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

dete6 - pitanje.
dete6 - odgovor.
By J...

but really, svako pitanje koje ide iz pozicije kako bi se svi muskarci ili zene trebali ovako ili onako ponasati te raditi ovo ili ono, a samo zato sto su muskarci odnosno zene, je ...

ogranicavanje individualnosti i slobodnog razvoja licnosti i zadrzavanje starih patrijarhalnih predrasuda. Znam to. :zev:

Samo sto ne shvatam ovu temu previse ozbiljno. :vijaca:
Korisnikov avatar
By Mars
Zato što nemaš dlake među sisama.

Sit gladnom ne veruje.

A nesloga je razgrađuje.

:kija:
Korisnikov avatar
By Mars
Mrtva trka šta mi izaziva veću mučninu.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, zašto.

Nekima čak i lepo stoji.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ipak onaj na prvoj,ovaj Vallo kao podgrejan lesh.A tetovaze su mi tako ciganJske:lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
idi kod tih luzera....u raju je ok, al' u paklu je ekipa
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Tungi

Ipak onaj na prvoj,ovaj Vallo kao podgrejan lesh.A tetovaze su mi tako ciganJske:lol:
Kako se izvuče s tim jednim J.
Da ga ne udenu ode ti u nekorektne :-)
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne znam da li muško treba da depilira grudi ali pederi bi to svakako trebali probati barem jednom u životu. :alexis:
Evo, ja baš jesam... :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam oduvek bio nekorektan:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Torry
treba

ko jos voli dlakavost?
Korisnikov avatar
By Tungi
Dzabe.Ne mogu da budem korektan.Ok,ako neko ima tepih na ledjima,ali brijanje nogu,pa cak i ruku?!Previse.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!