Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By istok
Sanjao sam da mi se svi smeju dok trcim kroz neku gomiletinu ljudi na zurci. I. ne kapiram, zasto mi se smeju sve do momenta dok ne stanem pred ogledalo i ugledam u njemu da sam ja neka pevaljka (cak joj ni ime ne znam, ali znam da je neka uzas zivi).
:pleasetellmeamnormal:

:gotika:
Korisnikov avatar
By Loni
Sanjao sam noćas da se nalazim u selu iz kog je bila moja pokojna baba.

Sedim sam u toj kući i odjednom čujem Vesti, na kojima kažu: - Molimo drage građane da ne paniče, ali uskoro će na čitavom prostoru vazduha naše zemlje biti pušteno zaprašivanje svih bakterija, virusa i parazita.

Miris će postati potpuno drugačiji.
Ovo će biti veliki šok za sve životinje i biljke. One neće stradati, ali će doživeti šokove zbog drugačije koncentracije vazduha, koja pak neće dugo trajati. Pozdrav.

Zatim gasim radio. Odlazim ispred kuće i shvatim da je počeo trenutak zaprašivanja jer su odjednom sve veverice s drveta počele da skiče.

Izlazim na drum i vidim kuče, koje bi da se igra, kao i majku jedne dosadne devojke iz dijaspore, koja se nekad ložila na mene.
Pitam se kako to da neke nikad ne mogu da izbegnem.

E SAD ŠTA LI TAJ SAN ZNAČI, NE ZNAM.
Možda će ta žena iz sna dobiti svinjski grip.
Korisnikov avatar
By Dina
Zivotinje su jos po Frojdu simbol seksa. Tako bi kuce moglo da oznacava one koji te seksualno privlace, majka devojke koja se lozila na tebe oznacava konvencije. Mozda san oznacava opasnost koja je iznad obicnih dilema, npr i od goreg ima gore... ;) u obicnom zivotu brines se o uobicajenim problemima a onda naidje jos veca opasnost u odnosu na to, s tim sto uobicajeni problemi ostaju... tako bih bar ja tumacila.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sećam se samo lika drugaričine drugarice i ugla pod kojim sam je videla i homersimpsondroolinga, a bilo je koječega.
Korisnikov avatar
By IriS
malopre sam spavala nekih dva sata... i imala sam noćnu moru. :sarana:

sanjala sam da žena i ja pravimo jedno "mini" istraživanje, pa isprobavamo istinitost tvrdnji pojedinih lezbi kojima su usta puna njihovog sexualnog umeća.
ona bi sedela sa strane i ocenjivala vizuelni deo, a ja bih bila ona koja isprobava količinu pruženog uživanja.

sreća pa me je probudila pre nego što je istraživanje počelo, sama pomisao na sve te jezike oko mene mi je jeziva. :bljak:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Sanjao sam najlepše usne koje sam video....
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jopet sam sanjala teren i loptu i sve (dalje se ne sećam, sem podele na dva tabora, a čini mi se da je i tuče neke bilo haha♥)
Korisnikov avatar
By Azdaja
poslednje 2 veceri isti san - totalne nebuloze (ne bi da pisem...)
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa to je vec nocna mora:roflmao:
Korisnikov avatar
By Madonna
ovaj unikorn izgleda postaje strejt, sad kad se udruzi sa obrazom i mrdzuje forume :drama: :uplasen:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa da.

aj lav vagina. lec tok abaut vaginas :love:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sanjala sam kako je kod mene jedna forumasica dosla na pregled i rekla kako ima skorbut. :lol:

Onda sam joj ceskala stomak, koji je bio sve veci i veci, Boze. :shocked:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ali ni manje ni vishe,vec SKORBUT(?!):lol:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
jao prossle subote sam sanjala Lady Gagu :opatica:
Korisnikov avatar
By Tungi
Hranis se jednolicno:smilegrin:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
gledamo se, približimo, hoću da je poljubim - izmakne se. :D
faaaail.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne zna se ko je smesniji da l' bakuta ili ona deca:lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
neki jako uvrnut i konfuzan prostor, mešavina 20 prostora koje poznajem i jednog koji mi je nepoznat, a taj jedan dominira, ta neka trpezarija. žderemo, imamo nekih problema sa hranom, ne sećam se tačno. kesice šećera. ulazi A. i seda tamo negde iza nas, leđima okrenuti smo.
sledeća scena, naš sto kao da je zarotiran, sad mu vidim leđa. ustaje, provlači s ispod stola, dolazi do mene i gleda me onako nekako.. pseći pogled totalni. pobegne kad krenem da ga poljubim i vrati se za svoj sto. *blur
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!