Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Hemoglobinova tema o moćnim rendžerima i nindža kornjačama me je strašno podsetila na detinjstvo :)

Juče smo sestra i ja gledali ceo dan moćne rendžere na youtube-u hahahaha :lol:

Elem, pitanje je da li vam nedostaje vaše detinjstvo i da li ga se rado sećate? Šta vam je onako ostalo najviše u sećanju i šta vas podseća na period kad ste bili deca? :beba:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Iskreno...nekad mi baš, baš nedostaje. Bio je to lep period u mom životu, tad nije bilo problema, sve je funkcionisalo savršeno, svi ljudi su bili dobri, a meni je delovalo da će tako ostati zauvek.

Najlepši periodi su definitivno boravci na selu kod bake i deke, da ne detaljišem previše. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Bilo bi previse, kako kazete hevi?, da hevi kad bih se setio svega.

Povraca mi se!
Korisnikov avatar
By Tungi
U detinjstvo me vracaju mirisi,secanje na bandu "telefonskih jebatora",zvakaca papira,pusenja plazme i slanih stapica..New kids on the block,Roxette,Frankie Valli and the Four seasons..I to najranije detinjstvo,dok su nam roditelji iz videoteka donosili "Ne tupi Frede" i dok smo mi to sve upijali i primenjivali na neduznima,moje imitiranje Traci Lords iz Cry baby...Svasta,sa setom...:(
Korisnikov avatar
By lorna
Podseti me Royal sa ovim delom "boravak na selu kod bake i deke"

pamtim detinjstvo i rado ga se secam :smilegrin:

bash sve, od branja kukuruza do ubacivanja "čuka" u Smederavac.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Bio je to jedan od najlepših perioda u mome životu i rado ga se sećam. Imao sam detinjstvo kakvo bi svako dete poželelo da ima... :) Naravno, tad sam svet posmatrao drugačijim očima nego sada...

Najlepši periodi su mi bili odlasci na more sa mojima, odlasci kod tetke, teče, ujka, ujne, babe i dede, pa kod druge babe, loženje drva, branje šljiva... :D
Korisnikov avatar
By castor
Ne. Drugi ti govore sta smes, sta ne smes... Puno je ogranicenja. Naravno, dobra stvar je sto jedino o cemu razmisljas je cega se igrati danas.
Detinjstvo cu najvise pamtiti po mojoj baki. Ona je bila pravi andjeo.

Na taj period me podsecaju: Kiki bombone, Metla bez drske i moja prva ljubav moj BMX.

edit: album i cokoladice zivotinjsko carstvo i one cokoladice cica maca i pera petlic mmmmmmmmmmmmm
Korisnikov avatar
By Dina
Ne, niti volim nesto da se secam, niti bih da se vratim... Meni je najlepsi period dosao posle, tj onaj tinejdzerski...

A detinjstvo mi nije bilo ruzno ali ni lepo. Ja sam vise bila neko dete koje razmislja, cita i druga deca su mi bila surova i bezobzirna. Uopste nisu razmisljali da li je nesto pravedno ili nepravedno i bezocno su se sluzili lazima. Meni se sve to nije svidjalo, mada sam se ja dobro snalazila medju decom ali to ne znaci da mi je bilo i prijatno. Mastala sam da imam najbolju drugaricu ali sve koje sam nalazila bi to bile samo kratkotrajno ili smo bile mnogo razlicite pa nisam mogla da ih vidim kao najbolje drugarice. Sto se odraslih tice, oni su bili tu takodje da me ogranice, nateraju da jedem kad necu i tome slicno. Mislim nisu oni bili tako losi, ali se meni nije svidjalo sto sam zavisna od njih... Tek sa tinejdzerstvom se sve to razresilo, nasla sam i nerazdvojnu drugaricu (koja je i danas u mom zivotu, duple smo kume), a i bolje sam se uklapala sa vrsnjacima, nije bilo samo puko prezivljavanje... Od roditelja sam i dalje zavisila, to je losa strana koja se razresila tek kad sam pocela da radim a to je bilo kasnije... Ali ako to izuzmem tinejdzerski period mi je bio idealan, tad sam se najbolje osecala, izgledala, imala veze, prijateljstva, ma sve mi je bilo ruzicasto, sa povremenim crnim padovima, ali dobro to se brzo vracalo na ruzicasto...
Korisnikov avatar
By d` Winter
Sve i svašta bezbrizno, nežno, zanimljive emisije za decu, crtani filmovi, pesak, moskvič-kola na pedale, bicikla, sankanje... evo šta me instant vraca u to doba i neopisivo smiruje u isto vreme:

''
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3XymdFhb ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u5gJQSvu ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=47j3EIsb7TE&NR=1[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=21QqrYQv ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_0ykBhCC ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O4TG514j ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7s8s7OUN ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rs8Z22Wh ... re=related[/youtube]

''

''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UtymUoXg ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dZMztkXl ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2dpitBMW ... re=related[/youtube]

...i masa drugih :beba: :bicikl: :bubbles:
Korisnikov avatar
By Sunce
Suze, strah, drhtanje, batine, upisana postelja, na ledjima otisci saka, klimanje, divno.

Krokusi (kacuni), miris jabuka, cesma u dvoristu, mama.
Korisnikov avatar
By Mage
Mene na detinjstvo podseti recimo prvi sneg, nova godina i kićenje jelke, lep dan kada se deca igraju u dvorištu i tako neki crtani filmovi, emisije i serije koje sam gledao kao mali, baš kao što je d' Winter napisao :)

No, iako možda ne bi voleo da se vratim u taj period, moram priznati da mi strašno nedostaje i da uvek držim deo tog detinjstva sa sobom :)

Hoću da uvek budem dete u duši :meda:
Korisnikov avatar
By Orange Crush
Jooj mnogo lepih trenutaka,sve je bilo tako jenostavno,a dan tako dug.Secam se mame,tate,ujaka,tetaka,drugara iz zgrade.....Posete baki na selu,kada mi je jedna njena ovca razbila nos i koliko sam posle plakala kad sam prvi put videla kravu uzivo......strasno......sad sam vec preterala :cobanica:
od laku noc deco,preko nindza kornjaca,branka kockice,horora leptirice (posledice su uocljive i danas),svrakopisa iz prvog razreda,skolskog sendvica od 5 000 000 0000 dinara(jbg inflacija) do crtaca "umocicu"(kako tuzan crtac)..........nostalgija.....
Korisnikov avatar
By elektron84
Ukratko: osnovna skola, izbeglice, fudbal, bombardovanje, 15., _______________
Korisnikov avatar
By Azdaja
"kolaci" od peska, lokomotiva, 10/9, palacinke (zauvek, naj jelo na svetu), krokodil plaza, klikeranje, lego kocke, barbike, kanalcic u kolutu, cudesna suma, balet, karate, "zandari i lopovi", zmurke....

skoro pa sve ono sto danasnja deca propustaju - jebO ih komp :deda:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nedostaje mi ta nevinost, ali u vidu odsustva zivotnih briga i obaveza.

Svakako, do sada makar, sam zadovoljniji sobom kako odmicu godine, podjednako fizicki i psihicki, tako da ne bih rekao da bih se vratio pa makar i samo koju godinu unazad.

Zalim jedino sto sam ponekad mozda postupao nepromisljeno, a mogao sam itekako dobro da iskoristim situaciju.
Ali ko zna zasto je to dobro, i verujem da ima jos vremena za akciju!

Mocne rendzere sam pokusao ponovo da gledam, ne ide... ne palim se vise na varnice i karton.

A nindza kornjace sam pre koji mesec odgledao nekih 5 epizoda... i kapiram da bih mogao do kraja, ali nisam uspeo da pronadjem sve, nego nesto isprekidano, pa mi bilo bezveze.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sve je to lepo super sjajno, prošlo bez nekih preteranih trzavica i čuda, gotovo sasvim bezbrižno, ali se ne bih vratila.

Originally posted by Mage
Šta vam je onako ostalo najviše u sećanju
orah brat fudbal bicikl modrice psovanje batine bludničenje sačuvaj me bože vrtić opet fudbal park i lišće lakunoć, deco nedelje uveče šerpe i lonci i sedenje kraj sveće a da opet ničeg ne fali mamin odlazak na posao sa tatom na utakmice tata koji lomi sto šakom čekanje u redu za šećer opet laku noć deco i ne ljuti se čoveče ulica drugari drugari drugari
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Beautiful Nightmare
Bio je to jedan od najlepših perioda u mome životu i rado ga se sećam. Imao sam detinjstvo kakvo bi svako dete poželelo da ima... :) Naravno, tad sam svet posmatrao drugačijim očima nego sada...

Najlepši periodi su mi bili odlasci na more sa mojima, odlasci kod tetke, teče, ujka, ujne, babe i dede, pa kod druge babe, loženje drva, branje šljiva... :D
slazem se...ja sam brao tresnje i moja kantica i ja smo bili jako umazani od njih :) elem, setio sam se detinjstva neki dan kad sam pricao sa jednim deckom...skontao sam da su svi pederi koje znam, pa i ja,nosili kao mali zenske stvari...Secam se da sam setao kod babe po dvoristu u haljini, stiklama, sa sesirom i perjem :lol:
By Kragi
Originally posted by Mage

Elem, pitanje je da li vam nedostaje vaše detinjstvo i da li ga se rado sećate? Šta vam je onako ostalo najviše u sećanju i šta vas podseća na period kad ste bili deca? :beba:
ne nedostaje mi detinjstvo kao takvo, ali mi bezbriznost mnogo nedostaje, kao i neki ljudi kojih vise nema u mom zivotu. :) (rado ga se secam naravno )
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Klikeranje. :love: :love: :love:

Sega mega. :D

Zmurke, lopovi i zandari, pa ono kad zavezes za novcanik najlon za pecanje pa podmeces ljudima, obicno starijim, sagnu se da uzmu a ti povuces. :lija: Uhhh :D

Praćka, i lomljenje farova sa istom uz asistenciju klikera. :love: :lol:

Igranje sa lukom i strelom. :kokice:

Mocni rendzeri, Baltazar i ostali crtaci i serije za decu, kad se samo setim subote i nedelje i budjenja u sedam kako bih pogledala sve zive crtace na BK i ostalim tv stanicama. :D

Bas sam imala lepo detinjstvo. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Da,izbeglice i onu kolonu bez kraja,mi kao deca posmatramo,a zena istrcava iz kolone i daje nam cokoladice,od sve njihove muke:placko:

To necu zaboraviti.
Korisnikov avatar
By jukie
Elem, pitanje je da li vam nedostaje vaše detinjstvo i da li ga se rado sećate? Šta vam je onako ostalo najviše u sećanju

Mislim da sam ga recimo dobro odradio. Ne mogu da kažem da sam nešto propustio i da mi je sada krivo. Igrao sam se sa igračkama u ćošku sobe (i osvajanja dvorca od stolice, i ulice, i škole) ; igrao sam se loptom na igralištu za košarku; igrao sam se na travnjaku i ispod breza; igrao sam se u pesku i na penjalici i skakao sa penjalice u pesak i to sa druge prečke; ljuljao sam se na ljuljašci do besvesti; vrteo sam se na vrtešci; uhvatio sam bar hiljadu mrava jednog po jednog, takođe skakavce i puževe, nosao ih okolo u teglicama; igrao sam se čak i sa drugom decom ledenog čike i dragog vuka i rata (tu sam pao i ogulio kolena pa mi je mama posle zabranila); i išli smo i na selo i tamo sam igrao fudbal sa seoskom decom i hvatao raznu živinu; crtao sam stripove; pročitao sam nekoliko stotina Mikijevih zabavnika i Mikijevih almanaha i Tom i Jerry-ja; i gledao sam Mikijevu radionicu i Looney Tunes i Toma i Džerija, i posle školski program sa Dejvidom Belamijem i Brankom Kockicom i OPSTANAK; i išao sam u šetnje i sa tatom i sa mamom, i išli smo u prirodu u Košutnjak da se šetamo po šumi, i na Kalenićevu pijacu, i kod tate na posao da kucam na pisaćoj mašini, i do luna parka da se vozim, i do cirkusa da kupimo šećernu vunu, i u Karađorđev park da jedem viršle i hranim ptice; itd.

i šta vas podseća na period kad ste bili deca?
Pa i dalje živim u istom stanu i svuda kuda krenem su uspomene
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Objektivno, bilo je lepih i manje lepih stvari. Ni tada se nisam zavaravala da sam najsrecnije dete na svetu, niti sada mislim tako.
Da mogu da biram - nikada ne bih ponovo bila dete. Posebno ne tih godina kada jesam.
Dobro se secam da za moje usi nikada nisu bile rasprave na temu nacionalnosti i politike. Onda je draga nam uciteljica (bog da joj dushu prosti, ali bas draga nije bila) resila da napravi popis po nacionalnostima, ili je to direktor trazio od nje. I secam se da joj se broj nikako nije uklapao. Onda je postavila kljucno pitanje - ko nije ustao nijednom. Ustala su dva Roma i ja. Bio je to valjda prvi put da sam stajala pred razredom, a da gradivo nisam naucila i da sam samo blesavo slegala ramenima na pitanje sta su ti majka i otac. Pa mama i tata, jebem li ti sve.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by Beautiful Nightmare

slazem se...ja sam brao tresnje i moja kantica i ja smo bili jako umazani od njih :) elem, setio sam se detinjstva neki dan kad sam pricao sa jednim deckom...skontao sam da su svi pederi koje znam, pa i ja,nosili kao mali zenske stvari...Secam se da sam setao kod babe po dvoristu u haljini, stiklama, sa sesirom i perjem :lol:
Hahaha :lol:

Ja se sećam da je moja sestra imala 100 barbika, ali je htela Kena pa ih je sve ošišala na ćelavo hahah :lol: A posle kad je videla da ne liče ni na šta, odsekla im je glave... Mama i tata su bili veoma zabrinuti :uplasen:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Dirrty

Mocne rendzere sam pokusao ponovo da gledam, ne ide... ne palim se vise na varnice i karton.

Jao jeste LOOOOOOL :lol:

A meni nikad nije bilo jasno kako vojska, policija i ostali ne reaguju na silna ogromna čudovišta hahaha :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
da li vam nedostaje vaše detinjstvo i da li ga se rado sećate?
nemam vremena da puno mislim o njemu, ali da, secam ga se vrlo rado i voleo bih da nikad nisam ni izasao iz njega, ali nazalost jesam (tj. formalno).
Šta vam je onako ostalo najviše u sećanju
putovanja... more. kad neko od nas dece ugleda more i nastane panika i opste odusevljenje.
omoti lp ploca abbe i zdravka colica.
kajsijina krosnja kroz koju se providi sunce, oko 11 pre podne.
šta vas podseća na period kad ste bili deca? :beba:
malo sta, nazalost. nekoliko slika, predmeta i pesama. (npr. deo iz one pesme "na sveze mleko mirise dan" i sa tom muzikom u pozadini, cista sinestezija.)
ljudi, kuce, mesta - vise nisu tu.
Korisnikov avatar
By Mars
Detinjstvo mi je bilo fantastično lepo.

Uspomena puno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Secam se da sam puzio kao ona beba u crtanom filmu. Imao sam obicaj da otpuzim nocu niz stepenice zgrade, pa da predjem ulicu. Ujutru bi neka deca pronalazila jednu moju patofnicu, izgubljenu. Inace, puzio sam dok ima svetlosti. Imam dosta fotografija na kojima se vidi kako puzim. Draga mi je jedna livadi.

Voleo sam da jedem mamine karmine, da crtam po zidovima, da palim vatre i da se igram kucice, da seckam slicice, skupljam lekovite travcice, da sa sestrom pravim parfeme od latica ruze i kisnice. Jednom sam sedeo na simsu prozora i moji su tada doziveli nevidjeni stres.

Pricao sam vec na forumu da sam pokusavao da propusim, a da sam mirise maskirao kremama. Jeo sam kreme da se ne bih osecao na dim. A jeo sam i sapune jer sam zeleo da proizvodim balone pri stucanju. Inspiracija mi je potekla od Snezane i sedam patuljaka.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja neću detalje... :)

Bilo je svačega.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!