Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Željko Joksimović 2009. !

1. Ljubavi
3
14%
2. Zena za sva vremena
3
14%
3. Draga
2
10%
4. Stihija
1
5%
5. Sto moras da znas?
4
19%
6. Nepoznat broj
3
14%
7. Tebi se dive
2
10%
8. Pola srca
1
5%
9. Dajem rec
1
5%
10.Idu dani (song iz serijala 'Ranjeni orao')
1
5%
Korisnikov avatar
By *deni*
Zeljko Joksimovic 2009 - Ljubavi - NOVI ALBUM - MTS

1. Ljubavi
2. Zena za sva vremena
3. Draga
4. Stihija
5. Sto moras da znas?
6. Nepoznat broj
7. Tebi se dive
8. Pola srca
9. Dajem rec
10.Idu dani (song iz serijala 'Ranjeni orao') - bonus

:gitara:

Ovo je krupan događaj za našu muzičku scenu uopšte, za ljubitelje Joksimovićeve muzike posebno, a za samog Josku naročito.
Na jednom sajtu se od jutros najavljuje da će album tokom dana biti postavljen za download, ali još uvek ništa, valjda žele da nas drže u neizvesnosti u fazonu - Coming soon....
Za očekivati je da će ploča iznedriti brojne hitove, a i brojne polemike, pa izvolite, dragi posetioci i korisnici, narednih meseci možete ovde diskutovati o albumu i utiscima posle prvog, drugog... desetog slušanja.
Novi Joksa je tu !

:veverica:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Šta se ti smeješ ?
Bolje komentariši novog Joxu.
Korisnikov avatar
By unic0rn
:roflmao: :smeh:

Kako da ga komentarishemo kad nismo chuli?

Vidim i dalje praktikuje nazive pesme u jednoj rechi. Ono, 'Leptirica', 'Gusenica', 'Pchelica', ... :lol:
By Ulix
Originally posted by IriS
Originally posted by *deni*

Ovo je krupan događaj za našu muzičku scenu uopšte, za ljubitelje Joksimovićeve muzike posebno, a za samog Josku naročito.
:rotflmao:

Baš htedoh da priupitam tri stvari:

a) Ko dovraga sluša Željka Joksimovića?

b) Ima li on i jednu drugu pesmu osim one uspavanke sa Šitovizije od pre par godina?

c) Kako je ovo događaj? :wtf:

:peace:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa tako što Joksa spada u kultne zvezde.

:setnja:
Korisnikov avatar
By Mahoney
taj jedini glas je moj...

:marinac:

komentari posto preslusam album.
By Simor
Kao što je za Fukujamu liberalizam ujedno i kraj istorije, tako je za mene Željkova pesma "...i moja devojka sa polja zelenih..." kraj muzike - utopija je ostvarena.

:yay:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Simor
Kao što je za Fukujamu liberalizam ujedno i kraj istorije, tako je za mene Željkova pesma "...i moja devojka sa polja zelenih..." kraj muzike - utopija je ostvarena.

:yay:

de, de, nije zeljko najgori na svetu da bi ga se tako pokopavalo na svakom cosku ovog, a i svih ostalih, foruma.
:nerd:

jedan pevac pop muzike, jedan od milion, dodao bih.

evo ti jedna devojka sa polja zelenih. ja tako zamisljam tu pesmu.

Slika
Korisnikov avatar
By Winter
Nisam ljubitelj njegove muzike...ali ''Sto moras da znas ? '' je primenjivo......:pegla:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja još nisam čuo nove hitove.
Nadam se da ću ih danas downloadowati.
Ima li nekog ko je studiozno preslušao novi kompakt cd da da neke konkretne kritike i mišljenja ?
Korisnikov avatar
By Mahoney
odakle sad svi ovi silni glasovi, kad je ceo dan bio samo jedan (moj)?

ua, nameštaljka, zovite izbornu komisiju, hoću svoj deo, nećete da me prevarite!

:indijanac:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ahahahaha !
Žali se Upravi vodovoda !
Korisnikov avatar
By Delete
Ima li neko link sa kojeg mogu da skinem taj novi album?
Korisnikov avatar
By *deni*
Na muzičkim forumima koji nude na download novog Joksu već se zahuktala diskusija o impresijama o novim hitovima, pa evo nekih komentara...
Originally posted by mp3mp3

Moja zamerka je što je CD namenjen zaljubljenima i ostavljenima ali baš svaka pesma i nema brzih pesama.

Bebo prošli CD je bio značajno brži. Kritikovali su CD oni koji su očekivali od Željka i pop folk pesme.
Ali sam recimo ja bio oduševljen, CD je imao zarazne melodije i raznovrsnije tekstove.
I pola pesama su srednje brze ili brze a ima i par balada koje nisu dosadne.

1. Ima nešto u tom što me nećeš
2. Milo za drago
3. Michelle
4. Mila moja
5. Crnokosa
6. Zovi me
7. Ne treba ti neko kao ja
8. Lutko moja
9. Lud i ponosan
10. Idi na put (jamais) - Željko Joksimović

Ovde su samo dobri tekstovi ali su slični. Nije Cd zarazan ni malo, ranije čujem bilo koju Željkovu pesmu i slišam i nikada da mi dosadi, ni dan danas, a ovaj Cd mi ne privalči pažnju, slušam jer je to samo Željko koji je jako uticajan uspešan i čije pesme sam voleo, bukvalno na silu pokušavam da zavolim CD jer mi beše omiljen pevač i kompozitor ali mi nešto ne ide... iako slušam zabavnu puno više.

Biće uspešan album sigurno jer je on ipak jako popularan a da je karijeru počeo ovim CD-om ne bi daleko dogurao to sam siguran. Samo sam ja kao fan razočaran.
Drago mi da ima i nekome da se dopada.

Pozzz i hvala bebo na CD-u.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Delete
Ima li neko link sa kojeg mogu da skinem taj novi album?
Kako da ne, poslao sam ti adresu sajta.
Piraterija cvate na netu kao cveće u maju.
:cvetduga:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Adijan
Moram opet da se ponovim i da kažem da je album odličan,po meni njegov najbolji album.Svi kvalitetni i dobro odrađeni albumi nisu na prvo slušanje,već mora se preslušati više puta.Takav je i ovaj album,nema loših momenata a najbolji je Stihija,mada ni ostale pjesme ne zaostaju.Poslije ovog Željka stavljam u rang komozitora svjetske kvalitete,čovjek je dokazao da je genije.Album je bolji od prošlog,koji je takođe sjajan.Moja ocjena albuma je 10.Svaka čast.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Preslushao sam album. Fenomenalan je... :)

My favourite:

1. Ljubavi
2. Što moraš da znaš
3. Žena za sva vremena
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by zelimir
hvala kneginjo na albumu.na prvo slusanje mi je islo tesko u usi pogotovu onja rock.ali evo slusam ga 5 put pa mi vec bolji postaje.vidjecemo sjutra mozda vec bud enjegov najbolji album do sada.sto se tice one tvoje price za svaku pjesmu zamisljas film...tu smo slicni ja bi za svaku pjemsu pravio spot.

moj si prsten duso u njedrmim skrila da bi bol i tugu lakse pobjedila
nek moj prsten vjecno tvoje srce grije ne budes li srecna za nas kasno nije
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by nezard
Hvala vam za album, ne znam sta da kazem razocaran sam, mislio sam de ce biti malo brzi itd. Da nece opet sprovoditi kampanju za napacene devojke/zene tuzne, prevarene i razvedene itd.Nista specijalno ni misticno da bi se slusalo ili da bi rekao ajde da slusamo zeljka...A ok aleksandri radovic ili ti anastasia nemam sta da kazem ima ok glas ali je do besvesti isfolirana, malo mi je preko glave ovo b92 "demokratsko" propagiranje u muzici aleksandra, leontina, ivana negativ, jelena tomasevic tu i tamo pa sad i zeljko. Srbija ima mnogo toga kvalitetnog da ponudi muzici kao sto je i sam zeljko dokazao sa jeleninim apsolutno savrsenim etno albumom, dosta vise sa ovim zapadnim smecem...
Korisnikov avatar
By *deni*
Molim, nema na čemu, tu smo da se ispomažemo.
:sesir:

Meni za sada paše ova prva pesma - Ljubavi, ne mogu da svarim ceo album odjednom, guši me. Dosadno mi je da slušam.
Ali sigurno je da je Joksa ovim albumom sebi obezbedio dodatni materijal za jubilarne koncerte koje će priređivati u Sava centru, ili kakvoj drugoj prigodnoj lokaciji.:sesir:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Preslusah sve pesme na YouTube-u...
Prvo sto sam primetio je da je album mnogo "gitarskiji" nego prethodni ali se Zeljko nije osmelio da ode u pravcu tvrdjeg zvuka pa je atmosfera "ni tamo ni 'vamo"...
Ipak preovladjuje baladichni zvuk klasichne harmonije i to mi se ne dopada jer slushajuci pesme chini mi se da mogu tachno da predvidim shta ce naredno da se dogodi... Dakle, jako su predvidive pesme...
Pesma "Draga" je ono shto mi se chini da najbolje lezi Joksimovicu kao izvodjachu... Gitarski pracen sedmo-osminski takt podseca na folk prve polovine 90-ih (ne turbo, vec onaj drugi, nesto rafiniraniji)...
Jedina pesma koju bih ja mozda pozeleo da chujem ponovo je "Nepoznat Broj", "najtvrdja" na albumu...
Mada, mislim da necu zeleti ponovo da ga preslushavam...
Toliko od mene...

[EDIT]: chuo sam "Nepoznat Broj" ponovo i ne dopada mi se... Izgleda da sam se samo obradovao jachoj gitari preslushavajuci ostale zalopojke...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!