Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
fak ju.

fak ju sa tvojim toplo-hladnim igrama.
fak ju jer sam zaljubljen u tebe i dalje, posle 2 god. i fak mi jer sam tad ispao budala.
fak ju jer mi zatreperi nesto u stomaku pre nego sto cu procitati tvoju poruku.
fak ju jer izgleda da nicega nisi svestan.
fak ju jer cu morati to da ti nacrtam.
fak ju ako se pravis glup.
i fak ju jer se zbog tebe osecam bas lose.

i dobro je to sto ovo neces procitati. mada ne bi bilo lose ni da procitas.
:seronjo:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ovako-svi redom-fuck you. Al bas.

Ocu da odem lepo negde sama da budem i da ne mozete da me cimate i da mogu da brate....BUDEM NA MIRU!!!
Korisnikov avatar
By Dzi
fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you!! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuuuuuuuuuuuuuuck yooooou breeee!!!!
Korisnikov avatar
By Hys.
Pizda ti materina da ti pizda materina :ua:
Korisnikov avatar
By el jaguar
mrš u tri lijepe pizde materine!!

ma mrš Mike..jaduljo!!

žene,ma poljubite me u ovo bjelicko dupe,sve od reda!!mrš!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Fuck you Bojana, krmacno jedna, uchi vise, ne sprema se ispit za 3 dana, ccc.... :backstab: Ako ovako nastavis docekaces i penziju na faxu.. :doh: :neto:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
mozgu
J E B I S E

ni za sta mi ne valjas. pa ni za one 'srcovne' stvari.
Korisnikov avatar
By Mage
Jebi se univerzume!!! Jebi se prirodo!!! Jebite se svi ljudi na svetu i nosite se u tri lepe materine!!! Jebi se mozgu i svesti!!! Jebi se svrho života, bole i očaju!!!

I na kraju jebi se bože koji ne postojiš!!! :prst:
Korisnikov avatar
By Blady
Jebi se ti...
a jbite se i vi... uh... da vi, fejkuse.. videcu vas jednog dana..
I mozes i ti, napaljena klinko, ponasanje ti je ultra minus
i vi svi odande, koji ste mi rekli da sam se ugojila.. seljaci, ne znate razliku izmedju duksa i majice..
I vi pederi.. i vi jebene lezbejke, smoruse ste...
I lekovi sto me ne rade zesce..
Faxu..
Voznja...
Poslovi, neozbiljnost..
Svi i sve i svi i sve.
Korisnikov avatar
By inga
^vidim i tebi je divna noć :sigh:
:friends:

on: Jebi se prokleta nesanice! Idi smaraj nekog drugog, meni je dosta bilo!
A i ti draga drugarice, ne bi te ubilo malo empatije...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jebite me! :awesome:

(... zato što ne mogu da zaspim)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Kittrie

fck u ??

jebi se !
i sobo u kojoj sedim, misli koju mislim, osecanju koje potiskujem, secanju koje ubijam! jebi se; ljubavi koje ima a ja ne osecam, zaljubljenosti, strahu, psihi, fizisu, algoritmima i koncertu bijelog dugmeta! jebi se lazi, istino, svrsi, poenti, momentu, tebi, meni, juce i danas, dodiru, prvom zapamcenom uzdahu i izazvanom pogubu, jutro posle, slatkim mislima, preslatkim recima, umrtvljenoj zelji... jebi se i ti : zlo u meni, pakost ljudima, igracima, nevinima, da ima i njih??? sumnji u dahu, misli u strahu, jecaju u svrsavanju, ubrzanom radu srca, seriji u 5 na pinku, tome sto mi ona okrene ledja, i sto bi da jebe voljenu dok gleda film da se ne bi setila ljubavi, i one kuce gde joj je ruka bila u mojim pantalonama... i prvi put kad sam mu priznala...i kad sam njoj sledecoj pricala da pobegne, i svakom mom zasto posle svega, isplakanoj i neisplakanoj suzi i nedozivljenom momentu... a bilo je tako blizu, zar ne hani???
ma, jebite se svi lazovi, kurve ( a i ja cu vas, jednom, kad se zvanicno sahranim), samoobmanjivaci, jebite MENE, jer ja jebem vas zloce, i vas sebicluk, nesposobnost, bolesti, nezanimljiv bol, lazi koje tese, moje lazi, moje slabosti, moje emocije, mozak...
ma,JEBITE SE SVI !! :pickme:

ovo bese post koji je zapoceo temu , a nesh mi se cini da ga mnogi nisu ni procitali, pa ga ponavljam..

Originally posted by Kulturni Jelen
Originally posted by vivaldi
:budibogsnama:

evo dve nove teme u jednom danu... fck u od Kittrie na kojoj je ravno 20 postova, dok je na drugoj strani Lezbejska poezija od The1whowished na kojoj je ravno 0 postova (svoj ne racunam, a vi vidite zasto)

sta je bre ovo sa estrogenom, ja sam potpuno prestala da ulazim ovde

:placko:
kada uvidi� �ta zna?i postovati poprili?no intiman izra�aj odre�enog raspolo�enja ili stanja svesti, potpuno neintencionalan u bilo kakvom pogledu osim da bude tu, takav kakav jeste, bez prethodnog rezimiranja, oblikovanja, prilago�avanja ili nekih show-off namera, onda ?e� shvatiti,
koliko se takav post razlikuje od prostog copy-past-ovanja neke poezije ili proze, ?iji si smisao ve? 1000 puta ?ula ili skapirala na ?asovima knji�evnosti
i koja izaziva ono intelektualno-salonsko ushi?enje, manifestovano u ubrzanom mahanju lepeze i kratkim i pseudo-orgazmi?nim uzdasima, poznatim i dostupnim samo tebi i jo� nekolicini, odabranih-naravno, mislim da ?e� videti koliko
ovo drugo spada pod jedan uobi?ajan, mlak, racionalan i namernim obojen postupak, a kako ovo prvo zahteva hrabrost, potpuno poni�tavanje(trenutno naravno) svog ego-a, sujete i obaziranja na bilo �ta drugo osim sopstvene potrebe da se ne�to iska�e. Naravno da sad sve �to nam random padne napamet da napi�emo ne spada u ovo iznad opisano,
i ovakav post je mo�da nekom borderline patetika ali upravo gore navedene karakteristike ga spre?avaju da pre�e tu granicu.
Tako da i postovi koji su posle usledili, spadaju u simpati?an niz tog prvobitnog izraza, i jebe� ga ako sadr�e psovku, kome se bre jebe za tu jednu psovku.....
mislim da bi estrogen fix, kao mesto za hormonalno debalansirane i much-needed fixeva( i kexeva=sorry rimuje se) trebalo da ima vi�e ovakvih tema, vidi� da je i gej?ki?e privukla (?itaj dijasporu).

i nemoj me pogre�no shvatiti, I'm all about copy-pasting....
zato mi se ?ini da se nikako ne pomeram sa mesta, eventualno skaku?em

Slika
i samo ponekad ugledam ne�to mnogo vi�e i ve?e od mene.........

a ovo bese moja draga bivsa, uvek je bila izuzetna pametnica i potpuno razumela ovaj moj post.. da se FUCKAMO opet?? :D
Korisnikov avatar
By badu
Jeb' se vala.
I ne na dobar nacin.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!