Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Slučajnost ili usud kleti ??

1. upucaj osobu B
4
15%
2. poje.i osobu B
5
19%
3. zajebi sve osobe i idi u manastir
4
15%
4. ubi se
8
30%
5. ......
3
11%
5. ......
3
11%
By Swanheart
sad ce soba A stvarno da se smuva sa osobom B a onda ce da naprave trojku sa osobom C ( pretpostavimo da je Winter na osobu C bacila oko kao na zamenu za osobu B koju je pre muvanja sa osobom A htela da smuva )
By жњ
Originally posted by Swanheart
sad ce soba A stvarno da se smuva sa osobom B a onda ce da naprave trojku sa osobom C ( pretpostavimo da je Winter na osobu C bacila oko kao na zamenu za osobu B koju je pre muvanja sa osobom A htela da smuva )

dal su to španci snimili neku lezbejsku seriju dok me nije bilo? :lol:

ako ćemo već o prepoznavanju nefunkcionalnih percepcija i saplitanja u kognitivno-bihejvioralnom momentu... te "razmišljanja" o tome da se bude sa osobom A, dok se osoba B krivi za kosmičku nepravdu i činjenicu što se nismo uspeli udvoriti osobi A meditacijom... goleme su muke lezbejske! kad bi i ja tako krenula, mogla bih okriviti celu azbuku!!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by жњ
...kad bi i ja tako krenula, mogla bih okriviti celu azbuku!!
:rotflmao:

pa naravno. uvek su drugi krivi. :isus:
By жњ
Originally posted by IriS
Originally posted by жњ
...kad bi i ja tako krenula, mogla bih okriviti celu azbuku!!
:rotflmao:

pa naravno. uvek su drugi krivi. :isus:

krivi za to što neko umišlja virtuelne tapije?

taman se čovek ponada da se radi o udvaranju, romantici, ljubavi, emocijama i slomljenim srcima, kad ono vlasničko-pravni odnosi... eeee, šta ti je 21. vek :mobilni:
Korisnikov avatar
By IriS
dapače, vlasničko-pravni odnosi, no šta drugo?

eto, recimo, ja sam tebe videla, i od kad sam te ugledala u mojoj glavi se rodila misao da si ti moja. onda je ta misao napredovala i toliko narasla, da ti sad ne možeš biti ničija do samo moja. a sve te, druge, koje te svojataju, samo umišljaju da te imaju. ti si moja i samo moja. a one, kalašture, mešaju mi se u život na tako bestidan način. pu pogane li su.
to što se ja tebi nikad nisam udvarala nema veze sa mnom, one su krive jer su te meni preotele a ja nisam imala vremena da ti se udvaram, nisam imala vremena da ti pokažem blagodeti svoje romantike. :rida:
ti od mene dobijaš ljubav koju ne možeš da osetiš, jer su te one preotele, a ja samo ljubav za te imam i dajem. :love:

beleška iz glave jedne nesrećno zaljubljene devojčice :gotika:

tako to otprilike izgledaju ovi vlasničko-pravni odnosi o kojima diskutujemo. :trol:
Korisnikov avatar
By Winter
bas ste glupe, nemate pojma o cemu sam pisala.....nisam ja nikog videla.....vec sam nekog vidjala jedan duzi period...nda, sta ja vama bre ista pricam....da bi se sprdale u svojoj dokonosti :odrasti:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Winter
bas ste glupe... :odrasti:
zaboravih da kažem da sam glasala za opciju 3.

"Spasi nas i zamonaši seeeeeee
Winter breeeeeeee Winter breeee e e"

i poklon spot. :balon:
''
Korisnikov avatar
By lorna
Winter, mozesh da poslushash Iris, manastiri su sad bar popularni, ko zna ko te tamo moze dochekati.
Glasala za predlog broj 5. Otici u kafanu i slushati Seve.:harmonika:
Korisnikov avatar
By m..
e da, a sto ta riba B uopste zna s kime se ti muvas? mislim jel ona neki inventar u tvom zivotu ili nesto?
Korisnikov avatar
By Winter
pa ne zna ona...ali uvek ispadne da se muvamo sa istim osobama...a nas dve se ni ne znamo...samo znamo neke iste ljude :cut:
Korisnikov avatar
By m..
omg. nista, muvaj nekog s kim ona nema dodira ama bas nikakvog, a dragu drzi u tajnosti od zajednickih prijatelja dok ne pusti korenje.
Korisnikov avatar
By Winter
well, ja planiram da se upozam bas sa osobom B..mozda mi je ona sudba...mozda su to sve bili znakovi koje ja nisam videla :lol: ....btw, sretoh ju nekad u prolazu, jel...al se nismo zvanicno upoznale :protest:
By Dee
Originally posted by Winter
well, ja planiram da se upozam bas sa osobom B..mozda mi je ona sudba...mozda su to sve bili znakovi koje ja nisam videla :lol: ....btw, sretoh ju nekad u prolazu, jel...al se nismo zvanicno upoznale :protest:
Taman ti to htedoh reci. Lepo se ti upoznaj sa osobom B. Mozda je to i ljubav i dejt i sex. I onda resis probleme iz svih tema koje si postavila. Sudbina je cudo... ;)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ne treba bezati nigde, nego se zapitaj, da li je mozda problem u tebi...i zasto beze osobi "B"?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!