Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
@bicukratko
Ja u svemu ovome vidim samo jednu jedinu gresku - ovo nije mesto (mislim na ovaj forum ovde) gde bi te "kriticna masa" pedera mogla razumeti i podrzati. I nije neka tajna da se ovde najveci broj ljudi lozi na kvazi-intelektualno kasapljenje post-ova i tema. Dakle, ako si mislio da ces na jednom ovakvom mestu dobiti adekvatan odgovor virtuelne tzv. "gay-zajednice" - onda si, na zalost u zabludi...

O incidentu mi je pricala ortakinja koja se nasla to vece u HS. Ja sam negde vec napisao, a u vezi sa gorilama HS-a, da mi ni malo nije zabavno da me konjskom spermom napucani propali ili nikad ostvareni homofobicari(bichulje) prepipavaju i odmeravaju. U Srbiji NE POSTOJE gay klubovi, i to je tako - postoje rupcage na koje ljudi pristanu u nedostatku adekvatnog ambijenta i ukusa. Poneki dobiju batine - tek onako reda radi; poneki se nagutaju suzavca i jedva ostanu zivi a poneki se sjajno provode po klozetima tzv "gay-klubova" :hipnotizer: sto kasnije, iliti sledeceg jutra, prepricavaju kao "dobar provod"...

Meni je samo zao sto si dozvolio sebi (jbg) da i dalje svoje vreme i novac trosis na takvom jednu mestu - a ispostavilo se skoro do poslednje kapi TVOJE krvi.

I da zakljucim, ovaj forum nije mesto gde bi te mogao cuti, razumeti, prihvatiti i podrzati onaj kvalitetniji deo gay populacije u Srbiji (cast izuzecima - ovo da se neki bandoglavi peder ne bi nasao uvredjenim :drama: ) Ovo je mesto gde su easy talks jedini nacin komunikacije zacinjen najcesce estradom...

P.S. Zujni na pvt datum i mesto tvoje zurke - rado cu doci i dobro se provesti sa dobrim ljudima :)
Korisnikov avatar
By actionbgd
Mozda bi bolje bilo da ovaj slucaj preuzmu te lgbt organizacije, pa lepo umesto coveka podnesu krivicnu prijavu, plate advokata i sve sto s tim ide. SIguran sam da se spolja mogu dobiti donacije i za tu aktivnost koja se zove - pravna pomoc. To bi bilo bolje nego da se lomataju oko povorke ponosa koja ce biti smesna, garantovano.:domino:
Korisnikov avatar
By stefan19
Jbt... Citam temu i postove, i ne mogu da verujem kakvih pacenika i hejtera ima. Covek solidarno, iz dobre namere postavio temu, caska sa vama, upozorava na klub i obezbedjenje, a onda se nadju jadni tipovi poput Race da ga hejtuju. Ne brini novi naloze, ti sto pokusavaju da te hejtuju, rade svima, ne samo tebi. Njih samo treba zaliti sto su nesrecni svojim zivotima i to je to. Ajd uzdravlje!
Korisnikov avatar
By *deni*
Doktor i ja bili u tom Hrabrom srcu u inspekciji , nikakva nam se neprijatnost nije desila, ali ni prijatnost, ruku na srce, pa smo pobegli i kupili doruchak za galeriju simpatichnih momaka koji su nas chekali kod doktora kuci.
Znaci, nema govora da se tamo desavaju neprijatne stvari, ali ni prijatne stvari u poslednje vreme se ne desavaju tamo, budimo iskreni.

:kada: :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Hys.
OfOvI premesteni u DYR.

:hys: , bentanjuta foruma
By RACABG
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Ja ne shvatam poentu teme
ma tema kao tema bi trebala da se otvori pa cak i da se samo da info da je doslo do incidenta, ono sto je meni licno zasmetalo je pijacarenje od strane pokretaca teme te 7000 eura te jesam kakio nisam kakio ocu tuzim necu tuzim i u celoj toj prici gde ni sam on nema pojima sta oce.
Korisnikov avatar
By bicukratko
Da tuzim klub ! ali tek sada, posto (za tvoju informaciju) sam imao porodicnu tragediju (smrtni slucaj u kuci) i nisma o ovome mogao da razmisljam. Verovatno ti trebam da donesem i umrlicu da bi tvoja pakost i zloba mentalna bila iole zadovoljna.

Nisu nama problemi ljudi koji nas mlate po klubovima vec ovakva neljudskost i morbidnost pojedinaca dok neko trazi solidarnost...

Zasto se taj pacenik nije javio na telefon koji sam ostavio?

Uostalom vecina vas je u pravu sa budalama nema rasprave.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by actionbgd
Mozda bi bolje bilo da ovaj slucaj preuzmu te lgbt organizacije, pa lepo umesto coveka podnesu krivicnu prijavu, plate advokata i sve sto s tim ide. SIguran sam da se spolja mogu dobiti donacije i za tu aktivnost koja se zove - pravna pomoc. To bi bilo bolje nego da se lomataju oko povorke ponosa koja ce biti smesna, garantovano. :domino:
ovo je mnogo dobra ideja
i neko je dobio batine debele od obezbedjenja kluba
tu je svaka diskusija zavrsena

ako je bas pravio sranje trebali su ga fizicki izbaciti
ne polomiti mu sve pritom

btw jesu samo meni ove slike hot?! :nerd:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bio prosli vikend opet u HS...dobro se proveo ali istina je da je obezbedenje malo pregrubo...ja licno nisam imao nekih problema jer je mene malo teze iznervirati i obicno sam potpuno zen :zen: ali valjda je u BG-u tesko naci momke koji bi radili u obezbedenju gay kluba a da budu malo kultivisaniji i manje agresivni..obezbedenje kluba bi trebalo shvati da gay momci generalno nisu skloni fizickom nasilju pa ni ne prave toliko probleme obezbedenju kao sto je u str8 klubovima slucaj-tako da bi i oni trebali malo da iskuliraju situaciju a deluju mi kao da jedva cekaju da neko napravi bilo kakav problem pa da ga napadnu :boxer:

Mada bi i posetioci odnosno pojedine pijane tetkurache trebali da smanje dozivljaj a ne da se ispred kluba deru kao zenturache na sav glas i vicu:daj da ti vidim kurac :lood: ili da se vataju...treba biti svestan da kad se izadje iz kluba ne moze da se ponasa isto kao unutra jer je napolju homofobicna Srbija :srbin:
By Rewind
Dosad nisam bio u navedenom klubu, a nakon što sam ovo pročitao ni ne nameravam.
Manje zato što se bojim za svoju bezbednost - jer se takve grozote, nažalost, dešavaju i na drugim mestima - a više iz solidarnosti (ko hoće može sad da se obori na ovu izjavu i nazove me uvlakom, mene je briga).
Bilo kako bilo, drago mi je što nisu svi posetioci navedenog kluba prošli kao momak koji je pokrenuo ovu temu, ali zaista mislim da je neukusno baš ovde govoriti kako je prošlog vikenda bilo neviđeno dobro u HS-u, te apelujem na one koji to čine da to bar ostave za neku drugu priliku. Ovako, ostaje pomalo gorak ukus u ustima kad se prvo pogleda izveštaj o povredama koje je dečko zadobio tamo, da bi se nedugo zatim stiglo do komentara tipa "bio sam juče, extra je, ne razumem šta se bunite".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!