Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By agent-fisher
Posto sada imam kreditnu karticu razmisljao sam o narucivanju stvari sa sajtova kao sto su yesstyle.com i urbanoutfiters.com

Znam da salju stvari ovde, u teoriji, ali da li je neko imao iskustva sa ovim?
Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
Izgleda da se niko nikada nije usudio da to proveri u praksi pa niko i ne zna :)
Mozda nije losa ideja da ljudi skupe kintu i naruce nesto samo radi provere kako to uopste radi..
Ali mislim da je postarina uglavnom skuplja od samog proizvoda. Jedan moj prijatelj stalno narucuje neke dreske sa kosturima preko neta, i placa oko tri hiljadarke postarinu. Kupio i gitaru tako, i seme za kanabis (cak) i sve stize na vreme... a kartica valjda moze lako da se otvori besplatno u nekoj banci.. Nije tolka frka, smao skupa postarina. Plus mogucnost da nasa carina naplati debelo iz nekog cudnog razloga
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Gej iz kraja
Plus mogucnost da nasa carina naplati debelo iz nekog cudnog razloga
Carina naplacuje taxu samo robu koja kosta vise od 100 eura (ako se dobro secam mislim da je taxa bila oko 11 posto mada treba proveriti jer sve zavisi odakle roba dolazi tj ako dolazi iz EU i ima sertifikat EURO1 nema carine)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne znam kolika je carinska stopa, ali računaj da ako ti naplate carinu, naplatiće ti i pdv od 18% što dodaje oko 30% na cenu robe. takođe vodi računa o načinu isporuke, jer ako ti ne isporuče običnom poštom (tj. da paket podigneš na šalteru Pošte) računaj da ćeš platiti nekih ~50 EUR na troškove "špedicije" DHL-u, UPS-u ili već kojoj kurirskoj službi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!