Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by J...Originally posted by pageBitno mi je da hoda pravo, da ne zanosi u jednu stranu.
kako hoda.....?
Originally posted by IriSja se ljubio sa najboljom i najzenstvenijomribom na forumu, ....i opet bih
sad mi tek ništa nije jasno.
ti si gay muškarac, ljubiš se sa "ženstvenim" devojkama. to nema ama baš nikakvog smisla.
Originally posted by Campos_boy_20hahahah car
Da, naravno.
Obozavam!
Da pojasnim, volim zenstvene devojke...jel ti sad jasnije?
Originally posted by pagenema pravila nema pravila nema. vazno je, makar osnovno nešto. hod je nešto najuberhotije ikada, tako da je važno. oblačenje.. samo da nije upadljivo.
Imam jedno veoma jednostavno pitanje,ali koje me zaista mnogo zanima....da li vam se vise svidjaju muskobanjaste ili girly devojke?koliko vam je vazno da li devojka vodi racuna o svom izgledu?kako hoda,kako se oblaci.....?
Originally posted by IriSOriginally posted by Campos_boy_20sad mi tek ništa nije jasno.
Obozavam!
Da pojasnim, volim zenstvene devojke...jel ti sad jasnije?
ti si gay muškarac, ljubiš se sa "ženstvenim" devojkama. to nema ama baš nikakvog smisla.
Originally posted by pagevolim girly devojke. I isto koliko mi je vazno da ja izgledam ok, toliko bih zelela da i ona vodi racuna o svojoj higijeni i izgledu. To ne podrazumeva da bude neka fancy devojka,naprotiv.Volim devojke koje se isticu po necemu..Po oblacenju, po stavovima..Jednostavno koje su drugacije,a ne one koje se nekako uklapaju u neki "lezbejski kalup" (stavise to me nervira!!)
Imam jedno veoma jednostavno pitanje,ali koje me zaista mnogo zanima....da li vam se vise svidjaju muskobanjaste ili girly devojke?koliko vam je vazno da li devojka vodi racuna o svom izgledu?kako hoda,kako se oblaci.....?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!