Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Kasno saznadoh... Već sam jeo... :mljac:
Korisnikov avatar
By Mars
Akcija će biti 16. Oktobra.
Korisnikov avatar
By IriS
Pod pokroviteljstvom medijske kuće B92, a u okviru humanitarnog projekta „Hrana za sve“, započela je akcija „Štrajk glađu protiv gladi“. Pozivu na solidarni štrajk glađu sa više od pola miliona gladnih u Srbiji, 16. oktobra ove godine, na Svetski dan borbe protiv gladi, već tokom prva dva dana odazvalo se i svoje učešće najavilo mnoštvo pojedinaca, kao i više značajnih lokalnih i internacionalnih kompanija sa sedištem u Srbiji.
link

Planirate li da se priključite akciji?

Šta mislite o ovakvim i sličnim akcijama, kojima je, pre svega, cilj da se skrene pažnja javnosti na probleme u društvu u kom živimo?
Korisnikov avatar
By Rei
Kad ti se ovako neshto srochi, ne mozhesh da kazhesh ne, a da ne ispadnesh sebichni skot. Vrlo pametno.

Necu :P
Korisnikov avatar
By Marvin
Moderatorko... ima tema :p

A ja ne mogu. Ne mogu da trpim glad duže od pola sata.
Stvarno ne mogu.
Korisnikov avatar
By IriS
njah, moja tema je bila lepša. :durenje:

ja ću, inače, da pošaljem SMS i da gladujem tog dana. ionako ću ceo dan raditi, pa mi neće teško pasti :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by IriS
Šta mislite o ovakvim i sličnim akcijama, kojima je, pre svega, cilj da se skrene pažnja javnosti na probleme u društvu u kom živimo?
Slične akcije su npr. gašenje sijalice na sat vremena, dan bez kupovine itd.
Mislim da su to zanimljive akcije za tinejdžere i mlade studente, pune energije i entuzijazma. Njima se naravno ne postiže apsolutno ništa po pitanju onoga što piše u naslovu manifestacije, ali se postiže zadovoljstvo zbog iskazivanja ličnog stava (pošto je omladini svojstveno da se buni protiv establishmenta, a "fina" omladina (bivša "dobra deca") imaju problem KAKO da se bune jer nisu destruktivni kao ovi što kreću da lome sve pred sobom), a tu je i kohezija između učesnika (želja za pripadanjem grupi, isto svojstvena mladeži), druženja sa ljudima koji dele iste poglede na svet (kasnije možda postanu kolege na poslu ili nekom zajednički iniciranom projektu), a dvoje su se tako i smuvali.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Marvin

Stvarno ne mogu.
covek bi stekao utisak citajuci marvinove postove, da ima 200kg .. :-D a on... twink :-)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by IriS
njah, moja tema je bila lepša. :durenje:

ja ću, inače, da pošaljem SMS i da gladujem tog dana. ionako ću ceo dan raditi, pa mi neće teško pasti :lol:
mozda uskoro bude neka akcija ''milion ljudi je bez posla, dajte otkaz'' :-)))
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Marvin

Stvarno ne mogu.
covek bi stekao utisak citajuci marvinove postove, da ima 200kg .. :-D a on... twink :-)
:rotflmao:

(pa sad baš... nećemo preterivati... twink :pokazuje: :lol: )
Korisnikov avatar
By Mars
Stvarno, i ja imam utisak da baš voli da ručka.

:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
secam se kad je marvin opisivao kako voli da uroni prste u neko mleveno meso, i svasta nesta je pricao, posla mi voda na usta... hm... marvin kao naked chief... :love:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by nsBeckie
solidarishem se....
to.
Korisnikov avatar
By jukie
secam se kad je marvin opisivao kako voli da uroni prste u neko mleveno meso,
Ne sećam se tog dela priče pa molim da se ti opisi ponove...
By Rewind
Da odgovorim na Marsovo pitanje, neću jesti u petak. Sumnjam da će mi jednodnevno gladovanje osobito teško pasti, pošto i inače neretko preskačem obroke.
Ipak, mislim da protestno gladovanje nema efekta ukoliko se (bar) tog dana ne bude svugde pričalo o tome - baš i nije neki angažman, složićeš se, ako svako ostane da gladuje u "svoja 4 zida" - to je onda bliže gladovanju usled lenjosti da se nešto spremi za jelo, nego organizovanom štrajku.
Stoga držim da svi koji smo se namerili da učestvujemo u štrajku treba da podstaknemo bar svoju najužu okolinu na razmišljanje. A osim toga, svaki iole zahtevan čin lakše pada ako 'ladite usta gde stignete, non?
:kiwi:
Korisnikov avatar
By spliff
marvin kao naked chief... :love:
it's chef :snob:
Korisnikov avatar
By Mars
Chief, chef...kad je naked kakve veze ima. :D

Elem, ja juče pomagao u borbi protiv gladi. Na dalje me sramota šta ću da kažem.

Dakle ne ulici je bio neki kamion, a u njemu donacija neke fabrike gotovih jela, supa i sl. Konzerve sve. A aktivisti su lovili prolaznike na ulici pričom "Borimo se protiv gladi...bla, bla - DA LI BISTE POMOGLI da se ovaj kamion isprazni."

Dal što je aktivistkinja bila hindu (njih imam problem da razumem) dal što me potpuno zapanjio koncept cele akcije...tek, ja sam prišao kamionu a da mi baš nije bila jasna moja uloga u svemu tome.

Kod kamiona mi je drugi aktivista dao jedan karton konzervi i rekao "Bravo! Bravo! Hvala! Hvala vam što učestvujete u borbi protiv gladi!"....usput me je treći aktivista navodio "This way! This way!"....da bi 20 metara dalje četvrti aktivista rekao gde da spustim i ponovio "Bravo! Bravo! Hvala! Hvala vam što učestvujete u borbi protiv gladi!" I na kraju obavezno "Have a nice day".

I tako ja i stotinak prolaznika učestvovasmo u borbi protiv gladi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!