Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

До ове фотографије без слова сам дошао на врло чудан начин....

:france:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Stvarno uzas, nemam nista da dodam u osdnosu na vecinu dosad recenih stvari.

Medjutim, ono sto me je fasciniralo je Azdejkovic i njegova potreba da isproziva organizatore prajda. Nisam mislio da ce da koristi svaki moguci povod, pa i smrt ovog mladica >>>klik<<< Jednom uzas. :povez:
Korisnikov avatar
By Mars
Aj da vidimo prvo jos neki izvor.
Korisnikov avatar
By deran
Amfilohije: "U ime Njegove svetosti patrijarha srpskog g. Pavla i u svoje ime, kao i u ime sve punoće Srpske crkve..." :puzzle:

PUNOĆE???
Korisnikov avatar
By deran
Za gore navedenog P.A...ne znam...bolje da ne pišem-bar ovo jutro...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja napisao, krupnim slovima, pa obrisao dok potvrdi neko...ali liči na njega.

Inače, Amfilohijevo sve što pročitam to mi mozak automatski konvertuje u suprotno.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by deran
Amfilohije: "U ime Njegove svetosti patrijarha srpskog g. Pavla i u svoje ime, kao i u ime sve punoće Srpske crkve..." :puzzle:

PUNOĆE???
Da, definitivno potrebuju kolektivnu kuru mršavljenja... :vogue:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *STATUS*
New York Times - tekst
Ja sam inače tražio neki članak o tome na Njujork Tajmsu i nije mi palo na pamet da tražim u rubrici Sport
:maska:
Korisnikov avatar
By m..
ja se uclanila na forum tuluza i izvinila se ljudima. pre mene uradio i neki navijac partizana.
Korisnikov avatar
By Mars
Jel otvorili knjigu žalosti u ambasadi?

Upravo slušam da će TRI protestne šetnje da budu...bezveze.

U organizaciji ovog i onog, a u petak se poklopilo da je dan....protiv nasilja, tako nešto. Međunarodni.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja cekam Medjunarodni dan zabrane fasistickih organizacija.
I onaj Medjunarodni dan kaznjavanja ubica sto u proseku imaju 20 godina.

A od setnje se jos niko iz mrtvih nije vratio.
Originally posted by Andjelika
evo ga link

http://www.tfc.info/forum/node/1094806#new
Prvo da osudimo bagru, a za izvinjavanje imamo vremena. A izvinjavacemo se jos dugo, dugo.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Wilhelmina
Nije trebalo ovo da kažeš. Sad niko neće da izađe.
Korisnikov avatar
By .L O S T
sve je to ruzno sto se desilo, RIP

ali me mnooogo nervira patetika sto SPC zali za smrcu i slicna sranja, o oni su i gazde i finansijeri svih tih "huligana" i svesrdno ih podrzavaju :regan:

sad kao amfilohije zali sto je ubijen nesrbin...... jos samo u to poverovati....
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Wilhelmina
Ja cekam Medjunarodni dan zabrane fasistickih organizacija.
I onaj Medjunarodni dan kaznjavanja ubica sto u proseku imaju 20 godina.

Prvo da osudimo bagru, a za izvinjavanje imamo vremena. A izvinjavacemo se jos dugo, dugo.
Slažem se... čovek je mrtav i ništa to neće promeniti. Izvinjenja su nepotrebna i ničemu ne služe sem što idu na živce.

Reči su besmislene... neka urade nešto povodom toga umesto da se non stop izvinjavaju.

Neka stanu već jednom na kraj tom nasilju umesto što stalno govore kako će to uraditi. Izvinjenje je NIŠTA.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Videcemo kako ce se sve zavrsiti sa njegovim ubicama odnosno da li ce biti kaznjeni kako treba sa maksimalnim kaznama....mislim da u ovom slucaju hoce zato sto ce francuska ambasada i francuski M.I.P pomno pratiti ovaj slucaj i tok sudjenje i zahtevati da se odgovorni propisno kazne.

Mada je ministarka pravosudja juce vec upozoravala da je od strane klubova vec bilo nekih "urgencija" da se neki od uhapsenih puste :barf:
Nadam se da klubovi nece opet sa svojim novcem finansirati odbranu ovih huligana i unajmiti im citav tim najboljih advokata za njihovu odbranu kako bi ovi ometali sudenje maximalno...kao sto je f.k Zvezda radio u slucaju Urosa (Vazelin) Misica.
Korisnikov avatar
By Mars
Jednog žrtvenog jarca će da puste niz vodu (jel se tako sve ovo kaže...)
Jedan će da NAJEBE - ostale će da vrate na ulice da divljaju.

Nema smisla da svi budu kažnjeni. Mogao je samo jedan da ga ubije.
Korisnikov avatar
By Lunja
Na pitanje novinara da li bi predstavnici Koalicije mladih protiv nasilja prihvatili eventualne preporuke da se šetnja održi na drugom mestu, Zlokolica je kazao da "druga opcija ne dolazi u obzir".

Komentarišući najavu Srpskog narodnog pokreta 1389 da će učestvovati u toj šetnji, Zlokolica je rekao da je "ta organizacija poznata po pozivima na nasilje putem interneta, ali da organizatori nikome ne mogu zabraniti učešće u šetnji".

Izvor>> U cetvrtak setnja protiv nasilja
Sta ce biti sa ovim... :nesiguran:

[offtopic]@ mars
nisam ti odgovorio na onoj temi za avatar: svidjaju mi se crvene cipele :love: :D [/offtopic]
By Hans
Samo drakonski! Prochitah jutros da im se smeshi kazna od skoro 40 godina. I bilo je vreme.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Lunja
[offtopic]@ mars
nisam ti odgovorio na onoj temi za avatar: svidjaju mi se crvene cipele :love: :D [/offtopic]
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Lunja
[offtopic]@ mars
[offtopic]E, ako je zbog cipela, onda nađi i skaradniji avatar, samo da su i one na njemu[/offtopic]

:)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Sad sam isla na njihov sajt (1389).... To su totalno promasena i propala deca...

Pogledajte komentare:

1. S organizacijama koje su , bez ikakvog fraziranja , antisrpske , ne sme
postojati nikakva saradnja . To im je samo paravan za ostvarivanje
najpokvarenijih namera koje Srbi treba na svojoj kozi da osete . Grupe , kao sto
su ,, incijativa mladih za ljudska prva " ; ,, beogradski centar za ljudska
prava " ; ,, jukom " ; ,, helsinski odbor ... " ; ldp , bi branile
prvo Srbe na Kosmetu da im je stalo do prestanka nasilja .

2. Slazem se sa Pavlom, jer kada vidim ko je u organizaciji, mislim da je sramota
biti na zajednickom skupu sa tim ljudima. Nije tu u pitanju ljevica ni desnica,
niti bilo koja politicka frakcija, nego pederi koji, koristeci se prilikom,
hoce da hule po nasim srpskim ulicama. Ako su bolesni, treba ih slati na
lijecenje. A ako svoju bolest i svoj smrad hoce da predstave kao dostignuce
``visoke civilizacije``, onda se tome zaista treba suprostaviti, jer to je dno,
dalje nema. To je Sodom i Gomor! I ako prema tome postanemo ravnodusni, bojim se
za opstanak moje srpske nacije. Srbijo, ne daj se!

3. Браћо,
Покажимо да нисмо онакви каквим нас
приказују јавности, покажимо достојанство
Лазаревих потомака. Свако ко може нека се
прикључи. Борба за истину ће бити дуга,
мучна и са много искушења. Претвориће се у
битку за Србију!!! Истрајмо по највећу цену -
Србију наших потомака.

4. Treba biti u toj paradi nesto mi tu smrdi! Tako da ako bude ono sto ja
mislim.....

Njima ovo "smrdi" na gay protest, pa da budu blizu sa kemenicama....

Sta reci, osim, da li im majke znaju sta rade?
Korisnikov avatar
By Mars
Ma nemam više zabluda ni prema deci ni prema roditeljima.

Zar nije otac sa sinom (13 godina) pošao zajedno na prajd da biju pedere...
Zar Majda nije rekla u emisiji da bi i njena baba došla da ih gađa kamenjem, samo da je mlađa.

Niko nema monopol na glupoću.

Propala deca, propala budućnost...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ako ubiješ nekog, nema tog izvinjenja koje će to da anulira.

Lep gest, ali ništa više od toga.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by *STATUS*
До ове фотографије без слова сам дошао на врло чудан начин....
...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mythe
tuzno je i zalosno to sto se dogodilo i krivci treba da budu najstrozije kaznjeni, uostalom krivci su vec uhapseni te nema mesta sarkasticnim komentarima tipa "sad ce nas maneken od predsednika kaze da ce drzava uciniti sve da..." - drzava je to vec ucinila!
saopstenje FK Partizan i komentar korisnice Wilhemine - to se mozda vama tako umislja i u vasoj glavi predstavlja, a posto ne pratite fudbal, da vas obavestim da se kod odigravanja rizicnih utakmica uvek primenjuje to sto je uprava FK Partizan u saopstenje napisala. Uostalom, pre nekih mesec dana kada je igrana uzvratna utakmica Zvezda- Slavija Praha, gostujucim navijacima uopste nije bilo dozvoljena setnja po gradu, cak ih nisu pustili ni u Novi Sad da svrate a sve iz razloga njihove sigurnosti. Sa zaljenjem mogu da kazem da prilikom odigravanja ove utakmice nisu primenjene te mere, jer onda ne bi doslo do gubitka jednog mladog zivota. Dalje, nije tacno da "niko ko nije Srbin ne treba da se seta Beogradom", ali u nekim situacijama jednostavno treba biti oprezan i pametan. Pa i ja, navijac Dinama se 1997. tijekom odigravanja utakmice Partizan-Dinamo sigurno nisam setao sa obelezjima Dinama po Beogradu, nego neupadljivo i tiho jer sam znao sta bi mi se dogodilo da sam obukao dres voljenog kluba Dinama.
Hoces li ti, o fudbalski genije i navijacki ekspertu, da nam ovako svima nama manje vrednim laicima objasnis kako je moguce da su navijaci tog istog Partizana slobodno hodali Slovackom pred utakmicu sa Zilinom, zasto su pili pivo u kafani i zasto su razvili svoje zastave, a da ih pri tom niko nije ni prebio ni ubio? Kako njima nije neophodno da prate protokole utakmice visokih rizika u Slovackoj, ali svim strancima u Beogradu jeste?
I na kraju, da li bi nas obavestio sta se desava kada domacin nije u stanju da obezbedi mirno odigravanje utakmice na svom terenu.
Hvala unapred.
By mythe
@Wilhemina - svaki slucaj je poseban, ne mozemo uporedjivati jedan slucaj (utakmicu) sa drugim. Bezbedonosna procena i procena rizika se rade od utakmice do utakmice, a ocito je da je ovoga puta neko zakazao. Ko, kako i zasto bude se otkrilo u istrazi, nadam se.
Korisnikov avatar
By Momak34
Mislim da ne treba zabraniti ni jednu grupu jer ih to stavlja u podzemlje gdje mogu da budu jos gori. Mislim da treba da se preafirmisu kao i vecina stanovnistva koja se mijenja...
Pa pogledajte samo sta je bilo u Zagrebu na paradi. Toliko policije i naravno nacionalisti i sta ti ja znam i grupa nekih zena koja je samo stajala sa strane i posmatrala i jedna od njih, koja je izgledala kao majka od nas vecine, na sav glas, sve bih vas ja na vjesala u pakao...
Kako nju zabraniti?
Znaci takvi ljudi su tu i uvijek ce biti tu ali im treba dozvoliti da nadju drugaciji nacin da ispolje to sto ne vole u drugima a ne da salju poruke na ubijanje...jednostavno zatvarati one koji pozivaju na tako nesto a te grupe treba da budu pa koliko god su nam oni trn u oku tako i mi njima. Vremenom ce shvatiti da imaju druga posla, jer je tako bilo u vecini zemalja pa se isto desava i u Srbiji.

moje misljenje, raspalite
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!