Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by *STATUS*Ja sam inače tražio neki članak o tome na Njujork Tajmsu i nije mi palo na pamet da tražim u rubrici Sport
New York Times - tekst
Originally posted by AndjelikaUh što mi sad tek teško.
evo ga link
http://www.tfc.info/forum/node/1094806#new
Originally posted by AndjelikaPrvo da osudimo bagru, a za izvinjavanje imamo vremena. A izvinjavacemo se jos dugo, dugo.
evo ga link
http://www.tfc.info/forum/node/1094806#new
Originally posted by WilhelminaSlažem se... čovek je mrtav i ništa to neće promeniti. Izvinjenja su nepotrebna i ničemu ne služe sem što idu na živce.
Ja cekam Medjunarodni dan zabrane fasistickih organizacija.
I onaj Medjunarodni dan kaznjavanja ubica sto u proseku imaju 20 godina.
A od setnje se jos niko iz mrtvih nije vratio.
Prvo da osudimo bagru, a za izvinjavanje imamo vremena. A izvinjavacemo se jos dugo, dugo.
Na pitanje novinara da li bi predstavnici Koalicije mladih protiv nasilja prihvatili eventualne preporuke da se šetnja održi na drugom mestu, Zlokolica je kazao da "druga opcija ne dolazi u obzir".Sta ce biti sa ovim...
Komentarišući najavu Srpskog narodnog pokreta 1389 da će učestvovati u toj šetnji, Zlokolica je rekao da je "ta organizacija poznata po pozivima na nasilje putem interneta, ali da organizatori nikome ne mogu zabraniti učešće u šetnji".
Izvor>> U cetvrtak setnja protiv nasilja
Originally posted by mytheHoces li ti, o fudbalski genije i navijacki ekspertu, da nam ovako svima nama manje vrednim laicima objasnis kako je moguce da su navijaci tog istog Partizana slobodno hodali Slovackom pred utakmicu sa Zilinom, zasto su pili pivo u kafani i zasto su razvili svoje zastave, a da ih pri tom niko nije ni prebio ni ubio? Kako njima nije neophodno da prate protokole utakmice visokih rizika u Slovackoj, ali svim strancima u Beogradu jeste?
tuzno je i zalosno to sto se dogodilo i krivci treba da budu najstrozije kaznjeni, uostalom krivci su vec uhapseni te nema mesta sarkasticnim komentarima tipa "sad ce nas maneken od predsednika kaze da ce drzava uciniti sve da..." - drzava je to vec ucinila!
saopstenje FK Partizan i komentar korisnice Wilhemine - to se mozda vama tako umislja i u vasoj glavi predstavlja, a posto ne pratite fudbal, da vas obavestim da se kod odigravanja rizicnih utakmica uvek primenjuje to sto je uprava FK Partizan u saopstenje napisala. Uostalom, pre nekih mesec dana kada je igrana uzvratna utakmica Zvezda- Slavija Praha, gostujucim navijacima uopste nije bilo dozvoljena setnja po gradu, cak ih nisu pustili ni u Novi Sad da svrate a sve iz razloga njihove sigurnosti. Sa zaljenjem mogu da kazem da prilikom odigravanja ove utakmice nisu primenjene te mere, jer onda ne bi doslo do gubitka jednog mladog zivota. Dalje, nije tacno da "niko ko nije Srbin ne treba da se seta Beogradom", ali u nekim situacijama jednostavno treba biti oprezan i pametan. Pa i ja, navijac Dinama se 1997. tijekom odigravanja utakmice Partizan-Dinamo sigurno nisam setao sa obelezjima Dinama po Beogradu, nego neupadljivo i tiho jer sam znao sta bi mi se dogodilo da sam obukao dres voljenog kluba Dinama.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!