Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Evo bre sve piše. Samo treba da se pročita do kraja...

Зашто се сада представљате као бивши члан Управног одбора СНП 1389?

У СНП 1389 више нема функција. Сви смо сада активисти. Због великог притиска режима нисмо у могућности да наставимо са редовним начином функционисања, тако да ће сви локални одбори деловати самостално. Тако чак и ако цео УО незаконито ухапсе, СНП 1389 ће наставити да делује. Функције више немају значај, само дела.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cek cek, upali mi se nova lampica!

Pa da, logika!

"Bivsi" jer ce ih navodno zabraniti, zakonski (ako i to uspeju), sto nece dovesti do njihovog prestanka postojanja i delovanja!

Dakle, zapravo proziva vlast i njenu nemoc. :eureka:

Ma ja nisam procitao ni prvi pasus sa tog Bloga... samo ono sto je Krepa citirala.
Korisnikov avatar
By Mars
Aha. Znači ovako, provalili smo: ja silujem nekog (Statusa, recimo). Ja sam silovatelj, a to je zakonom zabranjeno.

Međutim. Ako stavim NAVODNIKE i prozovem se "silovatelj", onda mogu da nastavim i dalje da silujem (Statusa, recimo)...
Korisnikov avatar
By Mars
Vidiš li ti njihovu logiku...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kad je ti objasnis tako narodski, vidim! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Uvek nosi par navodnika sa sobom!

:blenta:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by nsBeckie

ispada da, jadni, nista nisu radili izmedju 11. 7. 2009. i 20. 09. 2009. i da je najgore to sto su se okupili na platou uprkos sto im je bilo zabranjeno. Evo, citiram:
:yes:

Изгледа да су вам хомосексуалци дошли главе?

Парада је употребљена како би се обрачунали са нама. Шта смо то драматично урадили 20. септембра? Прошетали смо градом, седели у кафићу „Плато“ пола сата, били на литургији. Није им то било довољно да нас осуде, па су полицајци Раде Благојевић и Ивица Ивковић дали лажне исказе да је Миша Вацић био на „Платоу“ до 9.40 иако је у 9 био на литургији у Цркви светог Саве. На основу тог лажног исказа осудили су Мишу, а на основу те лажне пресуде траже забрану 1389. Снимци Фонета и још неких медија доказују да су полицајци лажно сведочили.

Али покушали сте да одржите забрањени скуп?

Забрањен је био педерски скуп, а ми за наш нисмо добили никакаву писмену одлуку. Тек када смо дошли на „Плато“ рекли су да нам је скуп забрањен на основу Уредбе о забрани окупљања од 19. до 27. септембра. Такође, занимљиво је да су педери добили писмено решење и чак им је понуђено да се окупе на другој локацији (Ушћу или палати Србија). Зашто СНП 1389 није понуђено да се окупимо на нпр. Кошутњаку? Није ли то дискриминација хетеросексуалаца над педерима?

:D
jebem ti, bloga!
znala sam da ce to da odgovore... jasno kao dan, kad tuzilastvo ne ume/ne sme/nece [sami izaberite najgori scenario] da ih krivicno goni zbog krsenja zakona koji EKSPLICITNO zabranjuje govor mrznje i pretnje i EKSPLICITNO odredjuje zatvorsku kaznu za to...

#$$%^%*& [izaberite najgoru psovku], sta kog vraga imamo zakone kad su samo mrtvo slovo na papiru? hajde onda da lepo spalimo sve zakonike i da se proglasimo anarhijom, u pm. (Excuse my French :D )

A ona poslednja recenica u boldu je sjajna....:novine:
Korisnikov avatar
By IriS
Забрањен је био педерски скуп, а ми за наш нисмо добили никакаву писмену одлуку. Тек када смо дошли на „Плато“ рекли су да нам је скуп забрањен на основу Уредбе о забрани окупљања од 19. до 27. септембра. Такође, занимљиво је да су педери добили писмено решење и чак им је понуђено да се окупе на другој локацији (Ушћу или палати Србија). Зашто СНП 1389 није понуђено да се окупимо на нпр. Кошутњаку? Није ли то дискриминација хетеросексуалаца над педерима?
:doh:

i on sad misli da je pametan :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Није ли то дискриминација хетеросексуалаца над педерима?
Pa, zbunjuju čoveka principi "novogovora".

Nije više 1389. već 1984. :uplasen:
Korisnikov avatar
By blabla54380
jes da su mi stvari bile jasne jos poodavno, ali sad sam svratio prvi put na obrazov sajt i krenuo u iscitavanje njihovih nacela, pa mi sada nekako kristalnije stvari izgledaju. u stvari neznatno mi se redosled poretka izmenio, gde mafijaska crkva definitivno zauzima najvisi nivo u hijerarhiji neofashizma, dok sam ranije sumnjao u prevagu politicara iz seljackog bloka.

najkrvaviji deo nacela mi je da je srbija imala najslavniji period u doba nemanjica upravo zato sto su tada svi verovali u boga od vladara do ratara :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Moja pretpostavka:

Obraz - SRS + SPC (moralna podrška) - 'srpski Dubrovnik', 'srpska Maćedonija', 'srpski neprijatelji', 'Rusi srpski prijatelji'. Obradović otvori usta, a iz njih zasmrdi Šešelj.
Dveri - DSS + SPC (moralna podrška) - njihova kvazi naučna (psihijatrijska, istorijska, politikološka) objašnjenja i isticanje (lažnog) nenasilja, kao i mudro prepuštanje prljavih poslova kolegama, neodoljivo podseća na metode DSS-a. Kao u predstavi Duška Kovačevića Lažna proba samoubistava: yašto vuk ne pase travu? Zato što su tu ovce da to urade umesto njega.
1389 - SNS + SPC (moralna podrška) - Vučić je vezu indirektno priznao. Plus se fotkao sa njima, podržavao ih u lepljenju plakata 'Bulevar Ratka Mladića'.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Galateja
Moja pretpostavka:

Obraz - SRS + SPC (moralna podrška) - 'srpski Dubrovnik', 'srpska Maćedonija', 'srpski neprijatelji', 'Rusi srpski prijatelji'. Obradović otvori usta, a iz njih zasmrdi Šešelj.
Dveri - DSS + SPC (moralna podrška) - njihova kvazi naučna (psihijatrijska, istorijska, politikološka) objašnjenja i isticanje (lažnog) nenasilja, kao i mudro prepuštanje prljavih poslova kolegama, neodoljivo podseća na metode DSS-a. Kao u predstavi Duška Kovačevića Lažna proba samoubistava: yašto vuk ne pase travu? Zato što su tu ovce da to urade umesto njega.
1389 - SNS + SPC (moralna podrška) - Vučić je vezu indirektno priznao. Plus se fotkao sa njima, podržavao ih u lepljenju plakata 'Bulevar Ratka Mladića'.
Ne bih rekla da je SPC samo moralna podrska, ipak se radi o organizaciji u koju se ulaze gomila sredstava, a amnestirana je od svih zakona koji vaze za ostatak ljudi u Srbiji.
Zna se da je pukovnik Amfilohije zaposlio u Patrijarsiji celokupno rukovodstvo Dveri, sto potvrdjuje da su stavovi ove desnicarske NVO i stav SPC.
Korisnikov avatar
By Galateja
I taj scenario je moguć.
Samo nam fale bombaši samoubice i da budemo kao Al Kaida. :(
Amfilohije=Bin Laden
Korisnikov avatar
By 2kune
I taj scenario je moguć.
Amfilohije=Bin Laden
A kad sam ja to jadna onomad na decki.comu napisala onda me je BBB optužio za rasizam spram vaskolikih srbalja... :placko:
I to na GS :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mene zanima najvise odakle im stize lova...direktno.
Presecite im izvore finansiranja i nece ni oni biti vise tako grlati...kao da su oni u tim organizacijama samo iz uverenja i iz hobija :trach:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by 2kune
I taj scenario je moguć.
Amfilohije=Bin Laden
A kad sam ja to jadna onomad na decki.comu napisala onda me je BBB optužio za rasizam spram vaskolikih srbalja... :placko:
I to na GS :lol:
Ne nije te zbog toga optuzio...nego zato sto si na medvjedi.com pisao svasta nesto ruzno :D
Ne pravi se looda ribo :lukavi:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Obraz - SRS + SPC (moralna podrška)
tako nesto sam i ja mislio dok nisam procitao njihova nacela, a sad sam ubedjen da je u stvari obraz moralna podrska SPC, jer je i vise nego ocigleda prenglasena religioznost u tim nacelima u kojima agresivno SPC postavljaju na vrhovnu komandu drzave srbije, gde bi verujem amfilohije kao pretedent na mesto patrijarha bio mozak operacije svih zbivanja u ovoj nasoj zemlji.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by the1whowished
Ukoliko mogu da budem izricito i bolno kratka
i neodredjena
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ti ljudi se slove za intelektualce i sede na svojim univerzitetskim foteljama ili u SANU.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
...a poluintelektualci, postmoderni levicari elitisti dodatno navlace gnev.
Ovako vec moze.
Korisnikov avatar
By m..
veliki inkvizitor amfilohije, princ tame vucic i ostala govanca.
Korisnikov avatar
By Mars
Kad ga vidiš u onoj jaknici i sa onim odlučnim izrazom lica...ne razumem kako neki dovode u sumnju da će država učiniti SVE...

O članku: tačno i ne smeju da ga hapse zbog Miškovićevih izloga. Slepci.

A malopre mi pade na pamet da su možda i Mira i Marko odvoji neko milionče za ove bagru po obrazima i sl.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Lakiboy_ns
Ne nije te zbog toga optuzio...nego zato sto si na medvjedi.com pisao svasta nesto ruzno :D
Ne pravi se looda ribo :lukavi:
Pardon, moja greška... Napisao sam decki.com a mislio na medvjede... Tko zna zašto... :giggle:
Ne pravim se luda, samo to ne možeš čuti iz nesrpskih usta. :maji:
By StandUp
Originally posted by 2kune

I onda je pandurija skužila, opet navodno, da 4500 ljudi ne može ono za što bi trebalo minimalno 20 000 sa oklopnim kolima za deblokiranje ulica i šmrkovima pa su u zadnji čas odustali od prajda.
Što vi velite na to? :novinar:
velim da je sve to ogromno sranje. par stotina bubuljičavih pubertetlija svakako nisu u stanju tako nešto da isplaniraju i sprovedu u delo. a ako je sve to tačno, onda je jedini adekvatan odgovor države proglašenje vanrednog stanja dok se ne pohvata i pozatvara paravojna formacija koja jeste u stanju to da napravi.
http://www.youtube.com/watch?v=v36sX9rilfA

Hm,nikad ne potcenjuj protivnika.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!