Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_tt ... 305fca2ba8

igor mandic je danas gostovao u 'nedjeljom u dva'. jedno od najboljih izdanja te emisije... ever! preporucam gledanje, necete zazaliti. :)

igor mandic. :leviathan:

tako je divno bilo cuti sve te stvari, nedovoljno je takvih glasova u ovoj močvarnoj hrvatskoj javnosti, posebno otkako nema feral tribunea. a mnoge stvari o kojima je govorio ionako se odnose na cijeli prostor bivse jugoslavije...
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
off. Jel on napisao knjigu 'Sebi pod kozu'? Jeste, google je cudo. :) Ok, jel zna neko gde u Beogradu moze da se kupi ova knjiga?
Korisnikov avatar
By Srklet
@echo: da, izmedju ostalog. ali napisao je on puno toga.

i'm mean, really - pa trebate znati tko je igor mandic! :D koje si ti godiste? :D
Korisnikov avatar
By deran
Ne znaju ko je Igor,već smo jednom pričali o njemu...

Ne mogu da gledam,loša mi je konekcija,ali po komentarima može se već naslutiti...mislim da već i namerno provocira taj neki najbrojniji auditorijum,da namerno zbunjuje novinare...ne znam kako se Aca snašao,ali ovde su voditelji često puta bili u nokdaunu...
Korisnikov avatar
By Srklet
basically, za keruma (gradonacelnik spilta koji je prosli tjedan srao protiv srba) je rekao da je seljacina, branimira glavasa je nazvao koljacem, a tudjmanovu politiku prema hrvatskim srbima usporedio je s hitlerovom prema židovima... i tako :party:

to je samo mali dio fakat odlicnog intervjua. :party:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!