Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Nekad i sad - Zivot pre i posle Slobodana Milosevica

0 - Још је горе
9
23%
1- Све је исто
6
15%
2
2
5%
3
1
3%
4
3
8%
5
5
13%
6
4
10%
7
2
5%
8
Nema glasova
0%
9
Nema glasova
0%
10
7
18%
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by RACABG

a tebi savetujem da se iskopas iz trafike i nadjes bolje placen posao , mozda ne toliko lak ali svakako bolje placen.
Vazi Raco, dodji na jug, i probaj da nadjesh posao sa 33 godina, bez fakulteta jer si odustao od njega jer si morao da radish kao klinac, i bez vozachke dozvole, jer te to nikada nije interesovalo a sada ne mozesh sebi ni da priushtish chasove.

Svako gleda iz svog ugla. Ti si dobio u tranziciji, ja izgubio.

edit:
Shto se mog posla tiche, i to slobodno dodji na mesec dana ovde da ga radish, pa mi onda reci da je lak i jednostavan. Grdno se varash ukoliko mislish da mi je jedina obaveza da 11 sati samo sedim i izgovaram: Dobar dan, izvolite.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
:ЛегализацијаГејПроституције:

и свима ће цветати уже :)

Поштено...

:soping::
Korisnikov avatar
By *STATUS*
А Боже мој, не могу сви Београда да се допокају...

:mad:

Јер ако оду, остадоше им мама и тата да живе са платом од 5 000 динара,
а они одоше у Београд где ће да плаћају стан, плаћају храну...

Тј одоше само да преживе....

:транзиција:
By RACABG
Originally posted by gorilica

edit:
Shto se mog posla tiche, i to slobodno dodji na mesec dana ovde da ga radish, pa mi onda reci da je lak i jednostavan. Grdno se varash ukoliko mislish da mi je jedina obaveza da 11 sati samo sedim i izgovaram: Dobar dan, izvolite.
nisam rekao da ti je lak posao nego da mozda nadjes nesto teze......

pomocni radnik na gradjevini zaradjuje 20 eura dnevno na primer ( ne savetujem ti ovo da radis bez velike potrebe)

moj posao je kada ga pogledas veoma lak kancelarija kompijuter ..... jedna greska moze da me kosta 5-10 godina zabele , pozarevca , mitrovice ....
Korisnikov avatar
By gorilica
A shto se Srbije van Beograda tiche, shta josh treba da se kaze kada mi cura, diplomirani Sociolog sa svojih 26. godina sedi u trafici i ponizava sebe za bednih 9-12.000 dinara mesechno, ubedjujuci ljude da umesto Marlbora kupe Kent, ili Umesto Winstona Pall Mall, jer joj to shto uspe da ubedi chini tu razliku izmedju 9 i 12 000.:panker:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Та девојка ми можда требала да покуца на врата господина Динкића, Јелашића и осталих елитних политичара да их замоли да јој нађу посао...

:)

Али пре тога би морала да прође кревет и обуку како да кад краде, отима и за њих...

Господе боже, толико "мозгова" ради у неку руку понижавајуће послове за које се нису школовали... док им дипломе кући скупљају прашину....
By RACABG
A shto se Srbije van Beograda tiche, shta josh treba da se kaze kada mi cura, diplomirani Sociolog sa svojih 26. godina sedi u trafici i ponizava sebe za bednih 9-12.000 dinara mesechno, ubedjujuci ljude da umesto Marlbora kupe Kent, ili Umesto Winstona Pall Mall, jer joj to shto uspe da ubedi chini tu razliku izmedju 9 i 12 000. :panker:

drugar mi radi u kiosku stampe ( stalno je otvoren konkurs u stampi ako nekoga zanima ) zaradjuje izmedju 20.000 i 27.000 dinara.
eto nadji nekoga da placate stan po pola i preseli se u beograd bolje se zaradjuje
By RACABG
moze da pokuca i na vrata mirka cvetkovica , porodice karic , filipa ceptera , oni imaju kompanije u kojima mogu da je zaposle.
Korisnikov avatar
By gorilica
E, nije bitno.
Stvarno ne znam shto sam uopshte iznosio ove stvari na forum.
Korisnikov avatar
By blabla54380
sve ljude kojima je zivot bio bolji za vreme milosevica bi deportovao u avganistan da tucaju kamen.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Јес, па да после будем национална геј звезда Афганистана :)

Јес луд...

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Опет са друге стране ни не разумем људе са дипломама што чаме по малим местима када у Београду има посла...

Мој најбољи друг је завршио економију, смер банкарство....

јурио лево десно и у недељу дана је примљен, тј обавестити су га да је испунио услове за три радна места...
једна банка, једна брокерска кућа и једна јако велика компанија...

одлучио се за најплаћенији посао...

:dance:

а могао је да продаје цигаре по Крагујевцу на Футуру за 12 000 динара...

:merlinka:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by *STATUS*
Опет са друге стране ни не разумем људе са дипломама што чаме по малим местима када у Београду има посла...

Мој најбољи друг је завршио економију, смер банкарство....

јурио лево десно и у недељу дана је примљен, тј обавестити су га да је испунио услове за три радна места...
једна банка, једна брокерска кућа и једна јако велика компанија...

одлучио се за најплаћенији посао...

:dance:

а могао је да продаје цигаре по Крагујевцу на Футуру за 12 000 динара...

:merlinka:
A da pogledash svoj post malo navishe?
Јер ако оду, остадоше им мама и тата да живе са платом од 5 000 динара,
а они одоше у Београд где ће да плаћају стан, плаћају храну...

Тј одоше само да преживе....
Uostalom, daj da se cela Srbija preseli u Beograd, pa kad Raca ostane bez posla zato shto se pojavio neko veshtiji ili vec kog drugog razloga, uhvati mene pod ruku pa da zajedno odemo na gradjevinu, ako bude bilo mesta, jer se pojavilo josh 20.000 dundjera iz ostatka Srbije.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Горилице, пост сам почео са "Опет, са друге стране...."

што знаћи даје гоњи пост "прва страна" тј лице проблема....

:gatara:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Da je postojalo malo mozga u ovoj zemlji od 6.10.2000. bi se pominjanje ovog gada u bilo kakvoj pozitivnoj konotaciji kaznjavalo zatvorom.

Ovako moramo da trpimo razne idiote chiji mentalni sklop ne ume da pojmi nishta krupnije od hleba za 3 dinara i ulja za 15.
By Hans
Ja sam mislio da je era Miloševića neslavna prošlost ove zemlje. 9.III 1991. je bio pad Berlinskog zida za nas. A mi smo tog dana dozidali još jedno pola metra. Ne čudi što smo tu gde jesmo.
Dobro je ali nije za sve, kao što ni u Miloševićevom vremenu nije bilo. Da, mogli ste besplatno da studirate ali samo u slučaju da niste deo mafije ili da niste izgubili nogu i ruku na ratištima. Da, mogli ste da putujete u Australiju, ali samo preko Mađarske...zar nekome treba takav život ponovo?
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa status bi voleo opet zivot u kome moze vibrator da kupi u c marketu za 15 dindzi :smeh:
By Hans
Ma hajde SprinterE, verujem da mu je sada mnogo bolje jer je zvezda foruma a devedesetih si mogao biti zvezda samo oglasa u Pan Erotici. :)
Korisnikov avatar
By Sing
...a primanja mi podmiruju cigarete za mene i majku...
A sta pusis kad ti svi Evri odu na to?

:alexis:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Шут, да ли знаш да је најстрожије ЗАБРАЊЕНО објављивање туђих фотографија на Форуму....

Ја предзадњи бан на месец дана добих јер сам објавио фотку из теме МОЈА ФОТКА а није била цитирана...

Значи одакле ти право да једну моју фотографију, која представља уметност у геј конотацији објављујеш без моје дозволе...?

То је уметност коју ти никад нећеш бити у могућности да схватиш...

:oklagija:

Е да, опет напомињем, ја нигде нисам написао да је било БОЉЕ за време владавине Слободана Милошевића...
By RACABG
Originally posted by *STATUS*
Е да, опет напомињем, ја нигде нисам написао да је било БОЉЕ за време владавине Слободана Милошевића...

jesi jesi samo nisi svestan
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sprinter
sve ljude kojima je zivot bio bolji za vreme milosevica bi deportovao u avganistan da tucaju kamen.
Ne bih se bavio ni njima ni kaznama ni deportacijama...ali to je u principu to.
Originally posted by unic0rn
Da je postojalo malo mozga u ovoj zemlji od 6.10.2000. bi se pominjanje ovog gada u bilo kakvoj pozitivnoj konotaciji kaznjavalo zatvorom.

Ovako moramo da trpimo razne idiote chiji mentalni sklop ne ume da pojmi nishta krupnije od hleba za 3 dinara i ulja za 15.
Ne znam kog mi je više žao - da li onih koji shvataju ili onih koji ne shvataju...Hitler, pa on, što se mene tiče. Na trećem Pol Pot tek.
Korisnikov avatar
By m..
7. znatno je bolje, al nije dovoljno dobro.

da pocnemo od svakodnevnog zivota.

1. vise ne gledamo masakrirane ljude na tv-u, i ne slusamo kojekakav sf u vestima (nije da je napredak 100%, al je bolje od ovoga)

''
i ovoga
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q8E3_vYc ... re=related[/youtube]

2. secate se restrikcija?

3. secate se da ste bili gladni?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SQPYITT7 ... re=related[/youtube]

4. asortimana u radnjama?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mUn-cONT ... re=related[/youtube]

5. hiperinflacije?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jmoXLvxS ... re=related[/youtube]

6. klinaca koji su se ubijali medjusobno zbog patika? hladnih skola? strajkova u prosveti? humanitarne uzine? kneleta i ekipe i ko je bio uzor klincima?

7. izbornih kradja?

Kome je bilo bolje, svaka mu cast, nama ostalima je bilo ovako:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T9ITtQ8S ... re=related[/youtube]
ima i ovo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TZFIqL77 ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By Mars
Uopšte ne mogu da se setim šta nas je održavalo u životu u to vreme...

Sad kad vidim ove snimke i setim se tog vremena - dodje mi da trenutno skrenem pameću.
Korisnikov avatar
By m..
cist entuzijazam i nada u bolje sutra.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by hlaefdige
joj ja ne mogu...i ne verujem...ali stvarno, ovaj put ne verujem sta citam..
:smeh:

Sad ozbiljno, u Pravilniku mora da se uvede jedna nova stavka. Svako ko iznese vise od dozvoljene doze sranja u jednom postu treba da bude banovan na gdinu dana. Evo, Status se kandiduje, po ko zna koji put.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da svake godine bude varijacija na ovu temu...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by m..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SQPYITT7 ... re=related[/youtube]
Ovo moram da ponovim jer nas je neko ubedjivao ovde pre godinu ili dve da se ovo nikad nije dešavalo u Srbiji.
Originally posted by m..
4. asortimana u radnjama?
A u vezi ovog sam tek relativno skoro čuo objašnjenje prof. Mire Marković: "Radnje su bile prazne jer je narodu platežna moć bila velika, pa su pokupovali sve."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!