Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mythe 26-9-2009 u 00:06
sa najvecom paznjom sam slusao Tadicev govor
Originally posted by mythe 26-9-2009 u 00:30
nisam ni ja slusao ali jesam procitao u Novostima
Originally posted by DragoniteNe znam, Dragonite. Iskreno, meni nedostaje selperedejz, ali sva je prilika da se on neće vraćati. Tebi je bar nada ostala, meni ni to.
Simore, ti nemaš pojma kako meni nedostaje Manon. Da li postoji šansa da se ona vrati ovde?![]()
Originally posted by SimorOriginally posted by mythe 26-9-2009 u 00:06
sa najvecom paznjom sam slusao Tadicev govorOriginally posted by mythe 26-9-2009 u 00:30
nisam ni ja slusao ali jesam procitao u Novostima![]()
Originally posted by DragoniteNe znam, Dragonite. Iskreno, meni nedostaje selperedejz, ali sva je prilika da se on neće vraćati. Tebi je bar nada ostala, meni ni to.
Simore, ti nemaš pojma kako meni nedostaje Manon. Da li postoji šansa da se ona vrati ovde?![]()
![]()
Origineel gepost door Vel boyglede prvog dela od vaseg posta - niste me razumeli, time sto imam vezu sa Shiptarem hteo sam reci (i pokazati) da sam osoba sirokih pogleda, sposobna da pravi razliku izmedju politike s jedne strane i licnih stvari , s druge strane - sto ocito mnogi ovde ne mogu (i to bas oni kojima su puna usta tolerancije). I uzgred uopste me ne tangira sto se na Kosovu nece ulagati jer ga VECINA zemalja sveta nije priznala (niti ce), moze samo da mi bude drago zbog toga
@mythe, to make a long story shorter, a shta tebe tangira to shto se na Kosovu nece ekonomski ulagati zato jer ga nisu svi priznali, shta li? dalje, znachi trebamo sada da smo opchinjeni tvojom ljubavnom vezom s "Shqiptar"-om te tvojom posrednom "brigom" za Kosovo a na rachun srpske borbe protiv nezavisnosti Kosova, te tako kroz to preko toga...na to da bi to...tako ...eto kao svakom pogodovalo....
smeshno. i offtopic. quite total offtopic.
ONT, kamo srece da Tadic sve vishe sprovodi (minus (ne) borba za Kosovo, toga mi je vishe zaboga preko glave) ono shto pripoveda po svetu.
Originally posted by mythe
...pa moj decko je Shiptar a nasi razliciti pogledi na resenje kosovskog pitanja nam nisu prepreka uspesnoj vezi...e to se zove tolerancija i sposobnost razlikovanja bitnog od nebitnog, politickog od licnog...
Originally posted by mythegospodine mythe, to vrlo slabo shta pokazuje. kao prvo, vi gospodine mythe niste bash izgradili verodostojan imidz da bi vam se verovalo na (napisanu) rech shta god da kazete.Origineel gepost door Vel boyglede prvog dela od vaseg posta - niste me razumeli, time sto imam vezu sa Shiptarem hteo sam reci (i pokazati) da sam osoba sirokih pogleda, sposobna da pravi razliku izmedju politike s jedne strane i licnih stvari ,
@mythe, to make a long story shorter, a shta tebe tangira to shto se na Kosovu nece ekonomski ulagati zato jer ga nisu svi priznali, shta li? dalje, znachi trebamo sada da smo opchinjeni tvojom ljubavnom vezom s "Shqiptar"-om te tvojom posrednom "brigom" za Kosovo a na rachun srpske borbe protiv nezavisnosti Kosova, te tako kroz to preko toga...na to da bi to...tako ...eto kao svakom pogodovalo....
smeshno. i offtopic. quite total offtopic.
ONT, kamo srece da Tadic sve vishe sprovodi (minus (ne) borba za Kosovo, toga mi je vishe zaboga preko glave) ono shto pripoveda po svetu.
Originally posted by mytheopet, druga krajnost. ne vidim ni potrebu ni da vam bude drago shto je tako kao ni potrebu da namecete diskurs nekog zalovanja shto se na Kosovu nece ili hoce ulagati.
s druge strane - sto ocito mnogi ovde ne mogu (i to bas oni kojima su puna usta tolerancije). I uzgred uopste me ne tangira sto se na Kosovu nece ulagati jer ga VECINA zemalja sveta nije priznala (niti ce), moze samo da mi bude drago zbog toga![]()
Originally posted by mytheopet, trchite pred rudo. GDE ste vi videli da MENI smeta Tadceva diplomatska borba za Kosovo, per se? Ja sam samo rekao da mi je preko glave vishe toga jer- se protivim da taj okov drzi Srbiju i region da nastavi da tumaraju ni tamo ni 'vamo.
-a stvarno, zasto tebi (i pojedinim forumasima) smeta Tadiceva diplomatska borba za Kosovo? Sta on treba da uradi i sta on to radi a ne bi radile i sve druge drzave sveta da njima neko otme 15% teritorija? Da ne treba mozda prvi da ih prizna i uspostavi "pune diplomatske odnose"?
Originally posted by Dragonite
Manon je bila nenadjebiva. Ona bi ovde otkrila neku zaveru pankosmičkih razmera, nevidljivu nama smrtnicima, uključila judeomasone, cioniste, templare, rotarijance, krupan kapital, eksploataciju radničke klase, velike kompanije, pčele ubice, genetski modifikovane biljke koje ispuštaju feromone koji navode na agresiju, tajne poruke u reklamama i sve to začinila toplinom patriotizma.
Originally posted by deranHm...
Ne znam odakle beše ti-mislim gde sad živiš,ali zar ti zaista misliš da Kosovo nije samostalna država?
Originally posted by mythema, ne promovishe LDP priznavanje Kosova "jer je to pravedno i jer su Kosovari to zasluzili". ono shto LDP-ovci i ostale zene koje ste naveli kazu je suochavanje s pukom stvarnoshcu, iako bih ja voleo da LDP i navedene zapravo nemaju nikakav stav o Kosovu. Kosovo je jedna od onih stvari za koje je najbolje nemati nikakav stav- jednostavno- kakogod se okrene, ne zna se da li je poshteno. i meni malo smeta shto LDP i navedene ishta kazu o Kosovu, ali ja nisam za LDP i navedene zbog toga- vec sam za LDP i navedene zbog toga shto promovishu savremene evropske vrednosti za drushtvo Srbije.
pa mozda vasi stavovi nisu "priznanje Kosova" i to sa sve "jer je to pravedno i jer su Kosovari to zasluzili", ali su to zvanicni stavovi stranke koju vi podrzavate (LDP) kao i odredjenih grupacija u Beogradu koje isto tako vi podrzavate (Natasa Kandic, Borka Pavicevic, Sonja Biserko, Srbijanko Turajlic...)
podela Kosova - da, zvuci interesantno ali nazalost u ovom trenutku nema podrske ni sa jedne strane za to (eventualno odredjeni delovi srpske politicke elite), EU i USA su protiv, kosovska vladajuca garnitura takodjer. Ali ono sto svaki eventualni dogovor mora da ukljuci jeste obestecenje za otetu ili unistenu imovinu gradjana Kosova, kao i obracun i isplatu imovine drzave Srbije koja bi nakon eventualnog sporazuma ostala Kosovu, kao i obracun za placanje dugova Kosova koju su sve srpske vlasti od 1999 do 2008 placale a da pritom nisu ubirale poreze sa te teritorije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!