Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
mladena obradovica sam video, mozda pre oko tri godine, na rts-u. Pricao je na temu mladih iz bivse jugoslavije, zajedno sa mladima iz bivse jugolavije. Ko li ga je pozvao...hm...i zasto upste traziti misljenje fasiste :misli:
Korisnikov avatar
By Mars
Kaži mi da to nije emisija gde, odprilike, mladi Slovenac kaže kako će ovaj vikend da ide u GRAC a onaj tamo BEČ...dok njegov srpski vršnjak priča o kafićima danju i splavovima noću??
Korisnikov avatar
By Herald
Moguce da je to. Samo ukucas u youtube pomenutog fasistu i ima ga `de `oces. Prosto je nesvrsishodno da fasista iskazuje svoje misljenje toliko slobodno i TV-podrzavajuce. Ali, nestace to...barem u Vojvodini, posmatrano iz aspekta sudbine. Srbija je pukla zbog srpske vlasti, a nazalost patnja tek dolazi za narod srbije ( ne i vojvodine, vojvodjani ce biti slobodni od srpske vlasti )
Korisnikov avatar
By Vel boy
yep, to je najzalosnije shto je dozvoljavano godinama i godinama naci-fashistima ("ah, pa nije Obraz bash takav"- govorili su i govore "pravi" Srbi..........) da se shepure po medijima, umesto da ih je dosledno suzbijano, pa kada bi/su pocheli s pretnjama i teroristichkim planovima- hapsheno. da se je htelo, to se je sve moglo uchiniti, ali, Vlade je prpa shta ce koshtunichinovci-selja ilicevci (sm)radikali a mozda i tominovci reci na to.
i sve dok je u Srbiji takvo stanje, nece biti dobro, nazalost.
da li se nadati da je bar ovih dana Srbija odluchila da malo poboljsha taktiku? smem li se bar nadati?
Korisnikov avatar
By blabla54380
procitao sam onaj tekst biljane s. u pescaniku i kaze kako policiji nije dozvoljeno da preventivno hapsi i to je podrobno objasnila. a mene zanima kako je onda hapsila na primer oca jelene dokic kad je pretio da ce da baci bombu na ambasadu australije, a takvih primera ima podosta.
By Ulix
Originally posted by Sprinter
procitao sam onaj tekst biljane s. u pescaniku i kaze kako policiji nije dozvoljeno da preventivno hapsi i to je podrobno objasnila. a mene zanima kako je onda hapsila na primer oca jelene dokic kad je pretio da ce da baci bombu na ambasadu australije, a takvih primera ima podosta.
To je zato što je on pretio, a obrazovci su sa nama "polemisali". Kako ti nije jasno... :hekla:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

U Damira Dokica je nadjeno tesko naoruzanje.
A i od ranije je poznat policiji, nije mu ovo prvi put da preti.

Kada bi malo pretresli kuce tih pohapsenih junosa ko zna sta bi sve nasli.
By mythe
Originally posted by Wilhelmina

U Damira Dokica je nadjeno tesko naoruzanje.
A i od ranije je poznat policiji, nije mu ovo prvi put da preti.
tacno, pored toga sto mu je u kuci nadjeno tesko naoruzanje i isti je vec poznat policiji zbog nasilnickog ponasanja, Damir Dokic je zapretio jednoj konkretnoj osobi, cak sta vise, ambasadoru jedne zemlje a ambasadori prema odredbama Zenevske konvencije uzivaju posebnu zastitu. Dakle, Damir Dokic nije uhapsen "samo tako zbog pretnji" nego zbog pocinjenja dva konkretna krivicna dela.
Korisnikov avatar
By blabla54380
a obrazovci i ostali nisu od ranije poznati policiji? :D plus sto oni nisu pretili, koliko bar znam, vatrenim oruzjem, vec rekvizitima koji se uvek mogu pronaci pocevsi od pesnica.

nego sad sam slusao nekog lika sa union pravnog fakulteta gde je izmedju ostalog rekao kako postoji osnovana sumnja, tj. mogucnost da i amfilohije bude priveden zbog onih izjava jer se sodoma i gomora moze tumaciti kao javno izrugivanje, a neka druga njegova izjava kao valjda govor mrznje. u sto bi to voleo, licno bi mu nosio vazelin u zabelu, ali jebiga kad zivimo u kriminalnoj drzavi, pa ja ne znam da li je i u boloviji ovako dno kao sto je kod nas.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by mythe

tacno, pored toga sto mu je u kuci nadjeno tesko naoruzanje i isti je vec poznat policiji zbog nasilnickog ponasanja, Damir Dokic je zapretio jednoj konkretnoj osobi
u zakonu stoji pretnja i govor mrzenje, ne stoji pretnja konkretnoj osobi niti govor mrznje konkretnoj osobi. znaci onaj koji preti, siri govor mrznje prema necemu. a u krajnjoj liniji okupljeni ljudi na povorci ponosa su konkretne osobe, konkretna grupa.
Korisnikov avatar
By HARP
http://www.blic.rs/temadana.php?id=111836

Izdvajam:
Jesu li moćniji od države, ko ih finansira i koji su im krajnji ciljevi? Odgovore treba da pruži Bezbednosna informativna agencija, kaže Zoran Dragišić, stručnjak za bezbednost.
- Kada BIA ustanovi ko stoji iza huligana, odmah treba da raskine radni odnos s njima - kaže Dragišić.
Milan Mijakovski, bivši načelnik katedre za bezbednost Vojne akademije, kaže da niti u jednoj demokratskoj državi službe ne koriste takve organizacije. Službe ih koriste samo u zemljama terora kao faktor zastrašivanja.
- Ako je tačno šta su nameravali da čine, to govori da njihova brojnost i fanatizam mogu da destabilizuju Beograd. To je velika opasnost - kaže Mijakovski.
Sonja Stojanović, direktorka Centra za civilno-vojne odnose, kaže da ultradesničari i navijači imaju jako dobru mrežu za mobilizaciju i da se međusobno dobro poznaju.
By Bombina
Originally posted by jukie
Originally posted by Andjelika
Nadam se da ce ostati u zatvoru... ali se nesto plasim da ce vrlo brzo
izaci... ne znam vise ni sta da mislim...
Naravno da neće ostati u zatvoru ako imaju manje od 12 godina :blenta:
ako izlaze sta ce biti i opet ce nas napadati nemoze da opameti
Korisnikov avatar
By Mars
pa nije mi jasno jer ta prica dolazi od biljane
I Biljana samo pokušava da shvati neke stvari kao i mi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Sasvim se slazem s Sprinter-om ovde. dabome da ne treba biti uslov pretnji "konkretnoj osobi" (k'o sho mythe neshto palamudi), chak shtavishe, pretnje celoj jednoj grupaciji ljudi shto su obrazovci radili gejevima, je upravo u krivichnom zakoniku predvidjeno za kaznjavanje.
I, shta Biljana S. onim sada zeli da kaze i ja se pitam.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by *STATUS*
Slika

ЛИНК - КОМЕНТАР И РЕАКЦИЈЕ НА ФОРУМУ "ОБРАЗА"

Отворено писмо Младену Обрадовићу активисти покрета "Отпор"

Поштовани ,

Обраћам Вам се са неколико питања и коментара а у вези са вашом хомофобијом коју толико јавно заступате....

- Шта бисте урадили када би ваше дете сутра рекло "Тата, ја волим мушкарце" ? Да ли би се помирили са тим и сконтали да сте га у детињству можда запустили, или би по кратком поступку узели жицу и решили проблем.....

- Да ли постоји лек за хомосекуализам и да ли нам га можете препоручити, ми смо расположени да будемо "нормални" али не знамо како.... зато ваљда постоје покрети попут вашег, да нам помогну....

Гледао сам Вас у емисији на Б 92 и деловали сте ми симпатично...

посебно оно ваше народски речено "куробецање" да покажете шта мислите и да убедите остале како сте у праву....

Свако позивање на мржњу и линч вас чини истима као оне које мрзите, пошто видим да сте нешто помињали Шиптаре који су клали Србе...
а испаде да би и ви у центру Београда клали хомосексуалце само зато што сматрате да нису подобни да живе.... а у осталом одакле Вам право да судите и делите правду... ако верујете о Бога о којем толико трубите, требало би да знате да само он има право да суди људима....

Слатко ме је насмејало и Ваше позивање на Душанов Законик у којем најоштрије кажњавају хомосексуализам....по тој логици Вама би за ваша дела односно за програм организације требало осећи језике да не ширите и распирујете верску, националну и другу врсту мржње и нетрпељивости...

Поменусте и Библију и то да је Бог створио Адама и Еву да се множе, рађају децу и да је сваки други вид секса изопаченост....
по тој логици би ви млади господине морали НЕВИНИ да уђете у брак (Божја заповест, "Не чини прељубу") а претпоставњам да то нисте... и да имате сексуални живот и пре брака... можда би било превише интимно да Вас питам "Да ли вас девојка орално и анално задовољава?", тј да ли Ваш пенис ставља у своја уста и анус, пошто сам сигуран да то Ева у Рају није радила ... а све зарад продужетка људске врсте..... и да пенис треба да заврши у вагини... пожељно само онда када треба да се деси оплодња....

Да не дужим превише... сва превише дугачка писма губе основну смисао....

Маните се ћорава посла јер све указује на то да ћете скорије, ако тако наставите да завршите иза решетака.... нажалост... штета тако младом да вам у затвору испада сапун.... а знате какви су затвореници... они нису хомофоби.... њима треба нека млада секси гуза....а на вашу би се итекако палили... све што је забрањено је много, много слађе....

Срдачан поздрав од једног младог момка којем се на срећу не допадате... мада по вашем изгледу процењујем да сте надпросечно обдарени и да међу ногама имате много ивше него у мозгу.....

Поздрав....

М.
27.02.2009.год

Цитирао сам своје обраћање члановима Образа које сам поставио на њихов Форум пре неких месец два...
Оно што ме је зачудило је то да је та тема стајала неколико дана и да је тек после 3-4 дана скинута ито због вуилгарни коментара од стране осталих корисика, а мени је скренута пажња да сам добродошао, али само ако престанем да пишем позитивно о стварима о којима чланови Образа имају негативан став...

:peca:
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol: :lol: :lol: :smeh: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smeh:

Ovo me je nasmejalo,inace kad ga vidim:cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam zapanjen da neko (M.) i dalje veruje da se sa njima može razgovorom, rečima, argumentima...

:cowboy:
By RACABG
Саопштење за јавност
Београд, 22. IX 2009.

ДОБИЛИ СМО БИТКУ, ДОБИЋЕМО И РАТ!

Отачаствени покрет Образ изражава свој најдубљи подсмех и презир према марионетској власти Србије поводом хапшења и затварања Младена Обрадовића, главног секретара Образа и бесомучне кампање која се ових дана води против нашег покрета.

Ничим, па ни овим потезима, не можете сакрити своју срамоту! Наивни сте ако мислите да ћете нам сломити дух и покварити задовољство победе коју смо извојевали 20. септембра! Ми за страх не знамо, зар нисте то већ научили?

Добили смо битку, добићемо и рат! Кад, тад, тако нам Бог помогао!

СВЕ ЗА ОБРАЗ, А ОБРАЗ НИ ЗА ШТА – БЕЗОБРАЗНОМ ГОСПОД НЕ ОПРАШТА!

Отачаствени покрет Образ
Информативна служба
By жњ
http://www.snp1389.rs/index.php?option= ... &catid=133

Српски народни покрет 1389 одбацује тврдње полиције да је у стану Мише Вацића пронађен пиштољ. Претпостављамо да је реч о пиштoљу који је подметнула полиција како би оправдала лажне оптужбе о наводним есктремистичкима акцијама Покрета. У прилог томе говори и чињеница да је реч о малом дамском "пиштољу" који је најлакше неопажено унети на претрес, као и чињеница да је пиштољ ''пронађен'' чак 5 дана након самог хапшења Мише Вацића.

Претрес је данас извршен и у кући члана УО Игора Маринковића одакле је полиција однела два компјутера а Маринковићу је остављен позив за информативни разговор под оптужбом да је починио кривично дело угрожавања безбедности..

Сама чињеница да је полиција данас почела да претреса станове припадника 1389 доказује да тужилац Слободан Радовановић нема никакве доказе за забрану СНП 1389 и да их сада покушава накнадно исфабриковати.

Српски народни покрет 1389 одбацује све оптужбе тужилаштва и сматра да је хајка на 1389 последица нашег све јачег антирежимског деловања. Српски народни покрет 1389 никада се није бавио насилним акцијама нити ширењем мржње зашта нас сад оптужују, а сама чињеница да до сада ниједна пресуда за таква дела није донета против активиста 1389 доказује да је захтев за забрану СНП 1389 потпуно неоснован.

Информативна служба СНП 1389

now, who`s gay here? :misli:

:balon:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Dragonite
...

Našao sam ovo na parapsihopatologiji:

Agencije su juce objavile ovu fotku sa platoa gde se vidi kako policija legitimise ultradesnicare koji su dosli da se uvere da nema prajda:

Slika

U zelenoj majci je Miloš Pavlović zvani Paja. Poznati skejter i vlasnik prodavnice/skejt kluba Kobazz. On je ovih dana na forumu svog kluba otvoreno pozivao na linc, mozete ovde procitati sta je sve pisao (njegov nick je ko6a33, zapoceo je temu), koga mrzi da klikce evo mali preview:

Ima tu svacega, cak i slika iscupanog srca sa natpisom "kill the fagott"

Zasto sve ovo pisem, zato sto njegov klub Kobazz i on dobijaju donacije za razna takmicenja od opstine Novi Beograd, cesto je gost u opstini, bas je ovog vikenda (u subotu) njegov klub i organizovao jedno takmicenje ispred opstine. Ako vec nece da ga uhapse ne moraju da ga finansiraju od nasih para.
U attachmentu je njegova slika sa gradonacelnikom, ako bih se potrudio nasao bih i sa mnogim opstinskim funkcionerima, mozete i sami da izguglate

END QUOTE

Pored toga je bila slika tog lika koji se grli sa Đilasom, ali ne mogu da je nađem (majku mi lenju, 100x sam reko 'sejvuj sve')... umesto toga, našao sam ovo:

http://www.novibeograd.rs/?v=4138&p=51
Izvinjenje skejt kluba KOBAZ

http://www.gradjanske.org/page/youthPro ... ectionId=2

Skejt klub KOBAZ koji je uoči Parade ponosa preko svog vebsajta pozivao na netolerantno ponasanje prema LGBT osobama učesnicima/-cama Parade, izdao je zvanično saopštenje u kojem se ograđuje od pomenutih izjava svog predsednika i najavljuje njegovu smenu.
Celo saopštenje možete preuzeti na:

http://www.kobazz.com/wp-content/upload ... lename.jpg

Poslednji pasus:

U znak izvinjenja svima koje je uvredio svojim izjavama, Milos Pavlovic je odlucio da u svojoj prodavnici skejt opreme i garderobe odobri popust od 50% svim pripadnicima gej populacije, u periodu od 02.10. - 22.10.2009.

Bibercic Petar
Sekretar skejt kluba "Kobaz"

El video neko ovo? :lol: Kakva je ovo zajebancija?
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Lunja
U znak izvinjenja svima koje je uvredio svojim izjavama, Milos Pavlovic je odlucio da u svojoj prodavnici skejt opreme i garderobe odobri popust od 50% svim pripadnicima gej populacije, u periodu od 02.10. - 22.10.2009.

Bibercic Petar
:smeh: :smeh: shokovi
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Lunja
http://www.kobazz.com/wp-content/upload ... lename.jpg

Poslednji pasus:

Bibercic Petar

El video neko ovo? :lol: Kakva je ovo zajebancija?
sad kad navali narod! svi su gej :lol: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Opstina Novi Beograd je stopirala doniranje istog tog kluba(skejtera) zbog poziva na linch.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!