Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Winter
zato sto je pogrdno...ima toliko lepih naziva, ali 'cica'..ma daj molim te....to novosadjani sto su smislili nek zadrze za sebe.....cica je kao riba, treba ili tako nesto....sta je sa onim starim izrazima...cura, devojka, zena.....gde je to nestalo.....vise ste in, ako zene zovete cicama...a cure 'zenama ' (u smislu supruge, ne zene kao bica)....?
Ludog li texta.. :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Winter
pa ne vrednujes je kao zenu, vec kao cicu...da imas imalo respekta spram nje, nazvala bi je zenom , devojkom...a ne cicom :hekla:

edit: ne vidim zasto je text lud...zato sto mi rec 'cica' u opsiu zene para oci.....svako ima svoj dozivljaj, ne?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
pa ne vrednujes je kao zenu, vec kao cicu...da imas imalo respekta spram nje, nazvala bi je zenom , devojkom...a ne cicom :hekla:

Meni je totalno svejdeno da li ce me neko nazvati cicom, devojkom, trebom, to su sve izrazi koji su karakteristicni za neko podneblje i koji su preuzeti koji (bar u mojoj glavi) nemaju ruznu konotaciju..

Da, svako ima svoj dozivljaj, ali mislim da preterujes.. Rec nije ni pogrdna, ni ruzna, da bi se neka bunila sto ju je iko tako nazvao.. ALi dobro, ljudi uvek traze dlaku u jajetu...:zev:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zwezdica
zato sto je pogrdno...ima toliko lepih naziva, ali 'cica'..ma daj molim te....to novosadjani sto su smislili nek zadrze za sebe.....cica je kao riba, treba ili tako nesto....sta je sa onim starim izrazima...cura, devojka, zena.....gde je to nestalo.....vise ste in, ako zene zovete cicama...a cure 'zenama ' (u smislu supruge, ne zene kao bica)....?
Ludog li texta.. :teletabisi:
Ona nije iz nSA..... Winter, budi mirna i ne diraj mi Novosadjane... !
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by bas bleu
Originally posted by zozefin st
vodim
Ja se iskreno nadam da vodish lichnu higijenu, Zozefin.. :wink2:
mozda su te zato i pogledale, ti ides i vodis licnu higijenu na uzici... :uplasen:
vrlo moguce...

:povodac:

ali ne zaboravi da me zavodljivo gledala cica:love:
Korisnikov avatar
By Winter
cica je jbna sisa, bilo u moje vreme....a ne zena....tako da ,tebe je gledala sisa...nisam znala da sise imaju oci :puzzle: ......:sise:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Koliko ti godina imas onda Winter kada je sisa u tvoje vreme bila 'cica'? :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
u tvoje vreme, nisi ni znala da te gledaju cice, vec si mislila da su sise.... eto Winter... sada znas :jazzva:
Korisnikov avatar
By Winter
30...i da, cice su bile sise tad nekad...tako se to zvalo 'vidi onu sto ima dobr cice :sise: ''..ok, nije to bilo u moje vreme, pamtim to vreme..jel..... :beba: :beba:
Korisnikov avatar
By zozefin st
u bre winter al si se nalozila da me pljujes.

sta god da je bio razlog tvojih nAmera, mislim da je sad zadovoljena . :tuc:

:lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:lol:

Tema je pretvorena u kupus, e lezbejke.. :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
cica je jbna sisa, bilo u moje vreme....a ne zena....tako da ,tebe je gledala sisa...nisam znala da sise imaju oci :puzzle: ...... :sise:
zasto da ne, stilska figura je u pitanju, deo oznacava celinu, sinegdoha ili tako vec nesto... it's borderline poetic even.
mis'im, ako moze picka sto ne moze i cica ;)
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Black Lady
u tvoje vreme, nisi ni znala da te gledaju cice, vec si mislila da su sise.... eto Winter... sada znas :jazzva:

oh fuck kako je ovo dobro :rotflmao:
Korisnikov avatar
By zozefin st
a 'oche li neko da odgovori na temu ?

:hamlet:

(tema nije cica.)
Korisnikov avatar
By Blady
Odgovorila.... vremenom... moj gaydar radi kao lud.... samo prikupljam.... info..
Korisnikov avatar
By bas bleu
njah, moj se pali samo kada mi pohotne lezbace ocima prozdiru cicu... pardon curu, pardon zenu. otherwise, don't really care.
Korisnikov avatar
By zozefin st
aham

1. vremenom

2.pohotne lezbace ocima prozdiru cicu

3.prikupljati info

4.....

keep it going keep it coming
Korisnikov avatar
By bas bleu
a ako ti nista od ovoga ne pomogne, promeni baterije u radaru.
Korisnikov avatar
By Neve
ili ga odi negdje baždariti. :D gaydar jel.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by haemoglobin87
mene provalis cim me vidis :lol:
E, da.. Neka ljude recimo momke, koji su izrazeno femme ces odmah provaliti, taj ne moze da bude str8 pa da mu se skine Andja gola.. :lol:
ja nisam feminiziran toliko koliko imam fizionomiju curice :)
Korisnikov avatar
By jenny
:smeh:

meni je skoz ql izraz cica :harmonika:

a to cura mi je baš..ne znam :bljak:

winter cici i dalje si na forumu :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
mozda si smrdela pa te zato pogledala......mozda si je podsetila na nekog...mozda je gledala kroz tebe...mozda ima muza i dvoje dece....mozda je imala vaske,pa se osisala......milion mozda.......

pocinje da mi se svidja :smeh:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Azdaja
mozda si smrdela pa te zato pogledala......mozda si je podsetila na nekog...mozda je gledala kroz tebe...mozda ima muza i dvoje dece....mozda je imala vaske,pa se osisala......milion mozda.......

pocinje da mi se svidja :smeh:
I meni.
pa jbte nije smesno....ja pogledam nekog ako smrdi...ili mu se kolonjska prosula po kosulji.....pogledam ja i sebe kad smrdim....u stvari...ja se tad iscudjavam sta to smrdi, pa idem iz sobe u sobu i trazim odgovor, a smrad ide za mnom :lol: .....i ondak podignem desnu ruku..pa primirisem....pa podignem levu, da se uverim :lol: ....i jbga, pod tus.......tako da, ova je mozda osetila da smrdis......
:smeh:

http://gay-serbia.com/forum/viewthread. ... pid1619730
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ja nemam gaydar -- nisam sigurna da tako nesto stvarno postoji -- ne moze se odmah znati da li je neko strejt ili gej (osim ako bas nije jako ocigledno iz brojnih razloga--ne mislim samo na izgled), nego ipak treba malo duze nekoga da posmatras, ili slusas sta/kako govori, itd.--mada, ni tu ne mora da bude nekih pravila

meni licno ponekad treba nacrtati da bih skontala, tako da nisam bas neki ekspert :D
Korisnikov avatar
By sleepingsun
sta ti vredi radar ako neko nikad ne bude sa osobom istog pola./Radar ne vazi nista dok ne odes u gay club i vidi s tu osobu koju si nekad srela u gradu i onda se odusevis :cool:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Da se slozim, neko ranije rece da se fem momci lako provljuju - istina, kao i kratko osisane, mahom nabildovane devojke :) buduci da se granica "to je tako gay" pomerila u danasnje vreme, pa se i str8 momci briju ispod pazuha, depiliraju, lickaju, prave slozene frizure i sl. bespomocan sam da prepoznam gejeve ako nisu bas upadljivi. Mene cesce gledaju devojke :cekam: nego momci, valjda jer se ne plase da ce dobiti po nosu :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
a i mnoge danasnje strejt devojke su ''muskobanjaste''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!