Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Vel boy
Originally posted by *STATUS*
Антибиотик, па у истим тим западним земљама би господим Млађан Динкић 6 пута до сада био ухапшен или би против њега макар били покренути судски процеси....

зар не ?

:sigh:
Ne!
U poredjenju s kurirom i sistemom "vrednosti" koje kurir predstavlja, Dinkic je na Zapadu cenjen i uvazen!
pa i ja bi ga cenio i uvazavao da mi je prodao fabriku za smesne pare :smeh:

a sto se tice zapada, tamo ima visestruko vecih govana nego sto je kurir.
e, pa, da ti kazem- zavredi ti da tebi proda, pa ce ti prodati.

dashta nego ima medijskih govana na Zapadu, no Wilhelmina je fino objasnila gde su ipak granice kojih se kurir od samog pochetka nikada nije pridrzavao.
Korisnikov avatar
By blabla54380
vazi sto su oni zavredili. a inace slazem se da kurir treba splaliti sa sve novinarima i opremom :D
By RACABG
a niko da pomene da je utajio porez u iznosu od 203.000.000,00 dinara sto je priblizno 2.140.000 eura.
sto je mnogo mnogo je

da li znate kolika je zarada ako je iznos utajenog poreza 203.000.000,00 ?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
A zašto se postavljate u položaj da ste bolji od Kurira, kad delite iste principe?

Novina koja širi mržnju se zatvara sudskom odlukom, tako što se podnese tužba... A u diktatorskim režimima upadne finansijska policija i vrši pritisak na medije...

Naravno, ovoj vlasti treba Kurir, ali da vlast ne dira... Zato se Kurir ne zatvara već samo zastrašuje!!!

Ali, posle Kurira se ide dalje... i na kraju stigne i do nas...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by RACABG
a niko da pomene da je utajio porez u iznosu od 203.000.000,00 dinara sto je priblizno 2.140.000 eura.
sto je mnogo mnogo je
Tsk! Pa da je neko pomenuo, onda taj porez ne bi bio dobro utajen!
:balerina:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Vel boy
Originally posted by *STATUS*
Антибиотик, па у истим тим западним земљама би господим Млађан Динкић 6 пута до сада био ухапшен или би против њега макар били покренути судски процеси....

зар не ?
:sigh:
Ne!
U poredjenju s kurirom i sistemom "vrednosti" koje kurir predstavlja, Dinkic je na Zapadu cenjen i uvazen!
pa i ja bi ga cenio i uvazavao da mi je prodao fabriku za smesne pare :smeh:
a sto se tice zapada, tamo ima visestruko vecih govana nego sto je kurir.
Ono sto ovde smrdi jeste sto ih lepo nisu izveli pred sud, nego su im poslali finansijsku policiju. Ali izgleda da kod nas samo tako moze da funkcionise ...
To bi bio razlog zbog cega bi na zapadu eventualno Dinkica izveli sa sud, a ne zbog suzbijanja novina kao sto je Kurur.
Da na "zapadu" ima slicne stampe kao sto je Kurir to je obicna glupost. Koje su to novine sa zapada koje su slicne kuriru?
Korisnikov avatar
By blabla54380
a sto to smrdi? finansijska policija to i radi, upadala je i upadace u mnoge kompanije, to joj je posao kao sto je posao gradjevinskoj inspekciji da upada u objekte i traze dozvole za gradnju. ne razumem jel mi nesto promaklo?
By RACABG
Beograd -- Poreska policija saopštila je da postoji sumnja da je Radisav Rodić kao direktor "ABC produkta" izbegao plaćanje javnih prihoda od preko 203 miliona dinara.

Radisav Rodić (Beta, arhiv)
Rodić, poznatiji kao vlasnik listova "Kurir" i "Glas", izbegao je da plati porez na promet predmeta u iznosu od oko 115 miliona dinara i porez na dohodak građana u iznosu od preko 88 miliona dinara, precizira se u saopštenju.

Shodno navedenim sumnjama, inspektori poreske policije su danas po naredbi istražnog sudije Četvrtog opštinskog suda u Beogradu oduzeli poslovnu dokumentacije koja se nalazi u poslovnim prostorijama društva za intelektulane usluge "Pravno-ekonomski institut" sa sedištem u Beogradu, Vlajkovićeva 8.

Izvršenim proverama utvrđeno je da je "ABC produkt" imao poslovni odnos sa povezanim pravnim licima gde su Rodić i članovi njegove porodice osnivači ili odogovorna lica i to sa "ABC Company", "Ronaco", "Belege", "ABC printpak", "Manam", "NIP Glas" odnosno "Gnet", sva iz Beograda, "Etigraf" iz Vranja i ogranakom kompanije "Ronaco systems" sa sedištem u Delaveru, SAD.

Inspektori Odeljenja Poreske policije Beograd od 24. juna vrše provere poslovanja "ABC produkta", a dalje provere se vrše u cilju utvrđivanja izbegavanja obračuna i plaćanja javnih prihoda kod napred navedenih privrednih društava, navedeno je u saospstenju.

Juče je Rodić, osnivač i vlasnik više dnevnih listova, među kojima su "Kurir, "Glas javnosti" i "Grom", izjavio povodom ulaska poreske policije u njegove firme, da je to obračun "jednog ministra u Vladi Srbije" sa listom "Kurir" koji o njemu i o "njegovim dobrim delima za Srbiju objavljuje istinu".

B92

znaci kontrola traje od 24 juna.

sta je gospodin mislio ako pljuje po nekome nemora da placa porez?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znao sam da Status cita redovno Kurir i da ce on biti jedini ovde koji ce da oplakuje taj shrot tasbloid kada ga jednom konacno zatvore :snob:

Ponavljao sam vec nekoliko puta ali cu ponoviti opet da te novine kao i Press i jos neke nisu novine nego wc-papir i da oni nemaju veze sa objektivnim i nezavisnim novinarstvom vec da rade narucene kampanje za saku eura i koriste se za olajavanje i bezskrupuloznu kampanju protiv svega i svakoga.

Ja mogu da im platim po koju hiljadu eura i da narednih nekoliko dana naslovne strane u tim "novinama: izgledaju ovako:
Pon:STATUS JE LOPOV.
Uto:STATUS PREVRSIO SVAKU MERU.
Sre: DA LI JE STATUS PEDER?
Cet:STATUS PREVARIO MOMKA
PET:STATUS OJADIO SVOJU FIRMU
SUB: PROPAST SRBIJE ZBOG STATUSA.
NED:STATUSA VISE NECE NI CECA.

:D
Korisnikov avatar
By antibiotic
a sto to smrdi? finansijska policija to i radi, upadala je i upadace u mnoge kompanije, to joj je posao kao sto je posao gradjevinskoj inspekciji da upada u objekte i traze dozvole za gradnju. ne razumem jel mi nesto promaklo?
Smrdi jer, da bi se ideoloski/politicki suocili sa protivnicima, oni udaraju sa finasijskom policijom (bez obzira sto je to s pravom, tako bi mogli da zatvore polovinu firmi po Srbiji da hoce), a ne potiv svega onog sto ovaj list jeste: diskriminatorski, dezimformatorski, manipulatorski bla bla...
Znaci, ako se opet pojavi neki list kao sto je Kurir ili gori, a uredno placa poreze itd. onda imaju svo pravo da postoje i pisu sta god im padne na pamet.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by antibiotic
Smrdi jer, da bi se ideoloski/politicki suocili sa protivnicima, oni udaraju sa finasijskom policijom (bez obzira sto je to s pravom, tako bi mogli da zatvore polovinu firmi po Srbiji da hoce), a ne potiv svega onog sto ovaj list jeste: diskriminatorski, dezimformatorski, manipulatorski bla bla...
Znaci, ako se opet pojavi neki list kao sto je Kurir ili gori, a uredno placa poreze itd. onda imaju svo pravo da postoje i pisu sta god im padne na pamet.
Vise nemaju jer su nedavno usvojene izmene zakona o javnom informisanju kojima je cilj da sprece tako neprofensionalno izvestavanje medija.
Izmene zakona su izazvale kontraverze u javnosti a najveci protivnici tih izmena su bili upravo shrot tabloidi kao sto je Kurir jer su znali da bi mogli da odgovaraju uskoro za svoje pisanje :shtap:
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa ne bi mogli da zatvore pola firmi. verovatno svi kradu, ali se ipak razlikuje kradja na malo i kradja na veliko. ako kurir nije placao porez najmanje je vazno sta kurir pise i ne treba sad to da bude sustina, vec utaja poreza. najlakse je zameniti teze, daj da vidimo koliko nam je budzet ostecen, a ovim drugim pitanjem nek se pozabave nuns i uns.
By RACABG
jako je opshirno da pisem kako izgleda taj proces utvrdjivanja da li ili nepostoji utaja poreza i koliko papira je potrebno sastaviti i prekontrolisati, gde je dokumentacija firmi sa kojima su radili.

prosao sam kroz ovu proceduru i znam koliko je trajala , a srbija definitivno nema novca da uposli vishe inspektora i da ubrza celu pricu i iskontrolise sve.
Korisnikov avatar
By scout_finch
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sun_(newspaper)

recimo sun lici, ne? e, sad, sto kurir ne plati kad slaze, nije do kurira vec do drzave koja mu dozvoljava da ne plati kad kleveta i laze. to samo znaci da britanija ima uradjeniji pravni sistem nego mi.

meni recimo ovo lici na nesto sto bi kurir uradio
The Sun also ran a story extensively quoting a respected American psychiatrist claiming that British left-wing politician Tony Benn was "insane", with the psychiatrist discussing various aspects of Benn's supposed pathology.[13]. The story was discredited when the psychiatrist in question publicly denounced the article and described the false quotes attributed to him as "absurd", The Sun having apparently fabricated the entire piece.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Shodno navedenim sumnjama, inspektori poreske policije su danas po naredbi istražnog sudije Četvrtog opštinskog suda u Beogradu oduzeli poslovnu dokumentacije
Po meni, ovo je kljucno. Nije to neki teror policije nad Kurirom, nego je sve uradjeno u skladu sa zakonom. A pravo na zalbu imaju. Pa nek se zale. :kvazi_pravnica: :D
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Lakiboy_ns
NED:STATUSA VISE NECE NI CECA.

:D
Tek bih sada posumnjala da je možda u pitanju nekakva malecna laž... :kosa:
By Hans
I bilo je vreme.
Korisnikov avatar
By blabla54380
stigo ih gnev olje beckovic, znao sam ja da je ona vladarka u senci.
By Hans
Godinama vec taj prokleti Kurir pise razne "udarne" vesti i objavljuje razne gluposti.
Korisnikov avatar
By 2kune
Kako je krenuo još će objaviti i ekskluzivu: KURIR ZAISTA UTAJIO POREZ... :pokazuje:
Korisnikov avatar
By gorilica
OT:
Bogu hvala, napokon.

Shto se poreske tiche, mogu da seru koliko hoce, ali poslednjih 10-ak dana je poreska policija i vishe nego aktivna. U Nishu pozatvarali silne radnje!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by gorilica
poslednjih 10-ak dana je poreska policija i vishe nego aktivna.
Ma nek je policija aktivna i na drugim mestima, kad su vec krenuli.... :nokti:
Korisnikov avatar
By ns.happy

prosao sam kroz ovu proceduru i znam koliko je trajala
koliko si utajio :-)))

ont: na stranu sto ne volim kurir a ni press (osim formata koji je do jaja) ipak jedno moramo da priznamo, da nije bilo kurira, ne bi se saznalo za mnoge afere (bodrum npr) te mi prvo pitanje kada cujem ove vesti, bude ''koga li su nacepili'' ... sto se mene tice, nadam se da ce propasti svi, i kurir i dinkic. sve je to ista kurva banda.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Originally posted by Hans_87
I bilo je vreme.
Da znas da jeste. :cobanica:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by gorilica
U Nishu pozatvarali silne radnje!
pametno. narod ionako nema para, sta ce tolike radnje :saksofon:
By Ulix
Evo srce mi se cepa zbog Kurira.

:roll:
By RACABG
Originally posted by ns.happy

prosao sam kroz ovu proceduru i znam koliko je trajala
koliko si utajio :-)))

ont: na stranu sto ne volim kurir a ni press (osim formata koji je do jaja) ipak jedno moramo da priznamo, da nije bilo kurira, ne bi se saznalo za mnoge afere (bodrum npr) te mi prvo pitanje kada cujem ove vesti, bude ''koga li su nacepili'' ... sto se mene tice, nadam se da ce propasti svi, i kurir i dinkic. sve je to ista kurva banda.

utajio 64 miliona evra
By aleksdj
Srce mi se cepa zbog kurira:bubblegum:

Ljudi ciji je mozak srednjevekovni razumeju samo srednjevekovne metode - Kurir pod lokot! :andjela:

PS: steta sto nisu ovako revnosni i prema bezObPa3H-im organizacijama koje najavljuju fizicki linch drugih (kurir to radi samo verbalno)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!