Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by *deni*pa jasno je da nekome ko toliko zeli da pripadne drugom muskarcu takav koncept jeste stran i nerazumljiv
anche, ti si zaista neka feministkinja fundamentalistkinja ?
Od onih koje, kad im se covek obrati sa "gospodjo", ili "gospodjice", odmah skacu i drze tiradu da je to neadekvatno obracanje.
Ja sam skoro imao jedan takav neprijatan susret sa dve lezbe feministkinje.
Posto je susret sa njima bio sluzben i poslovan, obratio sam im se sa " gospodjice ", a one meni odmah sasule :
" Nismo mi gospodjice ! To je isto kao kada bismo se mi tebi obratile sa - gospodičiću ! "
Dobro, dobro, zene, mislio sam se ja u sebi, smirela !
![]()
Originally posted by ancheNaravno da zelim da pripadnem drugom muskarcu i da on pripadne meni. Mada, jedan mi je uvek bio nedovoljan, pa sam to obostrano pripadanje do sada iskusio sa mnogima.
pa jasno je da nekome ko toliko zeli da pripadne drugom muskarcu takav koncept jeste stran i nerazumljiv![]()
Originally posted by ancheNista od navedenog.
ne razumem cemu potreba da se citira moj post u celosti koji je direktno iznad tvog?
nepoverenje ili nedostatak elementarne internetske kulture?
ili je ovo moje prosto odraz feminizma i fundamentalizma![]()
Originally posted by *deni*idi leci se.Originally posted by bananicaHajde, jos ovaj put neka ti bude da ti progledam kroz prste, ali svaki sledeci post ovakvog tipa cu ti prijaviti administratoru, pa neka ti se uruci opomena zbog krsenja Pravilnika.
kakav uzas...
Otvori temu, i onda se prvih pola sata prepisuje sam sa sobom - to je bas zabrinjavajuce...
da ne pominjem to da Daliborkine teme u estrogenu predstavljaju svojevrsnu sprdnju Denija na racun svih lezbi ovog foruma...
![]()
Originally posted by Black LadyIpak sam odustala od te ideje, ali me i dalje lose opasno
Da, lozim se opasno... cak i sama dolazim na ideju da postanem pandurka![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!