Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li ćete učestvovati na paradi porodica?

Naravno, porodica je osnova društva i svaki pokušaj da se ta osnova reformiše je poguban po srpske vitalne interese!
5
14%
Naravno, gde god su Dule Savić, Olivera Katarina, Kosta Čavoški i Aleksandra Janković, tu sam i ja!
1
3%
Naravno, šta god organizuju Dveri Srpske to je siguran znak da je u korist srpskog društva i srpske države!
Nema glasova
0%
Na nebu Bog, u državi kralj, u porodici domaćin!
1
3%
Marširala, marširala kralja Petra garda, korak ide za korakom, a ja junak za barjakom!
1
3%
Ne, utučen sam jer je donet Zakon o informisanju pa ću se sa Ljiljanom Smajlović obući u crninu i ošišati a la princ Valijant! Naravno, neću postati Žena u crnom pošto su one antisrpske lezbejke!
6
16%
Ne, delim mišljenje gradonačelnika Beograda da svačija seksualna sklonost treba da se odvija između četiri zida!
5
14%
Ne mogu, spremam krpice za gej paradu!
7
19%
Kakve breskve i kakve penubre! Čitave porodice koje kupuju noću! Prolazi puni muževa! Žene u avokado plodovima, bebe u paradajzu! A ti, Garsija Lorka, šta li si ti radio dole među lubenicama?
11
30%
By Ulix
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by ALTER_EGO
imala sam prilike da prochitam zvanichan dopis "Dveri" koja organizuje paradu porodica, u kojoj pishe da je pripadnicima LGBT zajednice bolje da ostanu kod kuce, jer su provokacije krajnje nepozheljne.
Ja samo zelim da izrazim svoj odusevljenje forumasima koji ovaj dopis nisu ispostovali, nego su se jos i slikali sa Aleksandrom Jankovic. I to bez koze.
:up:
By J...
Originally posted by Wilhelmina

Ja samo zelim da izrazim svoj odusevljenje forumasima koji ovaj dopis nisu ispostovali, nego su se jos i slikali sa Aleksandrom Jankovic. I to bez koze.

:pucaodsmeha:

:up:

Dajte slike!
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam prvo skoro htela da napisem negativan komentar u smislu da su im povecali broj ako su isli... a onda sam se setila da videh nesto sto je asociralo da mogu biti slike sa porodicne setnje, pa otisla na fb i pogledala slike... ijao... sjajne su kao i komentari... Bas sam se ludo zabavila...

:smeh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Ulix
Ali uopšte gledano, medicinari su grozno homofobični. Tuga jedna. :usamljen:
ali su zato ludo zabavni!
paz' ovo:
Originally posted by САЈТ СТУДЕНАТА МЕДИЦИНЕ МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ

P.S. Ако Вам је Internet Explorer из неког разлога поремећен, те ћириличне садржаје на сајту видите у минијатурној форми, обратите пажњу на "Буквар о коришћењу ћирилице на рачунару", у одељку Ћирилица главног менија.
:roflmao:
By Ulix
Originally posted by Lepa Krepa
Ali uopšte gledano, medicinari su grozno homofobični. Tuga jedna. :usamljen:
ali su zato ludo zabavni!
paz' ovo:
Originally posted by САЈТ СТУДЕНАТА МЕДИЦИНЕ МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ

P.S. Ако Вам је Internet Explorer из неког разлога поремећен, те ћириличне садржаје на сајту видите у минијатурној форми, обратите пажњу на "Буквар о коришћењу ћирилице на рачунару", у одељку Ћирилица главног менија.
:roflmao:
Da li je to onaj sajt gde ima onaj nesretni folder Homoseksualnost - poremećaj, zar ne? :krava: :krava: :krava: :krava: :krava: To, na svu sreću, nije zvanični sajt, to je osnovala neka meni nepoznata (nažalost) grupa frustriranih debilčića. :oklagija:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Dakle, kada budete hteli kod lekara, javite se meni....

... osim psihijatara, imam dobru lekarku opste prakse,
a i hirurge....

:vijaca:
By Shoplifter
Originally posted by Dina
Ja sam prvo skoro htela da napisem negativan komentar u smislu da su im povecali broj ako su isli... a onda sam se setila da videh nesto sto je asociralo da mogu biti slike sa porodicne setnje, pa otisla na fb i pogledala slike... ijao... sjajne su kao i komentari... Bas sam se ludo zabavila...

please, dajte link za fb grupu :retard:
By жњ
Originally posted by Shoplifter

jao.... dajte slike :D

:klap:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Da li je to onaj sajt gde ima onaj nesretni folder Homoseksualnost - poremećaj, zar ne? :krava: :krava: :krava: :krava: :krava: To, na svu sreću, nije zvanični sajt, to je osnovala neka meni nepoznata (nažalost) grupa frustriranih debilčića. :oklagija:
je, to je taj. ima i svašta nešto edukativno o abortusu, sa sve slikama raskomadanih fetusa, starih cca 6 meseci.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by жњ

Nazalost nije fb grupa, slike sam videla u albumu jedne moje fb prijateljice...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by жњ

Nazalost nije fb grupa, slike sam videla u albumu jedne moje fb prijateljice...

hahaha, ja sam ih videla kod prijatelja... :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Da, da i kod njega... ;)

Nego juce sam prolazila pored crkve i videla da su na ulaz u dvoriste crkve nalepili plakat za ovu porodicnu setnju... strasno...
Korisnikov avatar
By castor
woooooooooooooooooooow

genijalno napisano :D
Korisnikov avatar
By Madonna
"Vi gomilo jebenih idiota..."

:hail: :hail: sad bih ceo tekst stavio u potpis(sa sve komentarima
By Ulix
Originally posted by Lepa Krepa
je, to je taj. ima i svašta nešto edukativno o abortusu, sa sve slikama raskomadanih fetusa, starih cca 6 meseci.
Bila je polemika o tom sajtu među medicinarima prošle godine, zato što se predstavlja kao prezentacija svih studenata medicine. Nisam do kraja uspeo da saznam ko je iza toga. Odvratan je, odvratan sajt. :katemoss:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by hlaefdige
strejt muskarac je u pitanju ;)
I mislila sam dok sam citala, ali u nekim trenucima prosto nisam mogla da poverujem... da strejt muskarac moze tako nesto da napise... Svaka mu cast! Sto nema vise takvih ljudi.... thumbs up za njega :up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by hlaefdige
strejt muskarac je u pitanju ;)
I mislila sam dok sam citala, ali u nekim trenucima prosto nisam mogla da poverujem... da strejt muskarac moze tako nesto da napise... Svaka mu cast! Sto nema vise takvih ljudi.... thumbs up za njega :up:
Da znas!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!