- 03 Sep 2009, 15:44
Ma treba to podržavati. Mislim na porast nataliteta. Da se u naše vrijeme rađalo više djece, sad bi i nas LGBTTIQ-ovaca bilo više. 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by dedaDa li su iskritikovali izjave duleta savica ili se bar ogradili od njih?
Драги пријатељи,
нажалост у брзини је дошло до преношења непроверених информација које смо вам послали у претходној поруци, па вам се овом приликом извињавамо и молимо за разумевање. Наиме ради се о поруци у којој се каже да ова шетња има благослов Митрополита као одговор на некакву '' геј параду ''. То је нетачно, јер истина је да шетња нема никакве везе са поменутом парадом, нити је иницирана истом, веч искључиво са промоцијом правих, породичних и хришћанских вредности које промовишу Српски Сабор Двери и Покрет За Живот, као организатори.
Са надом да се 12.9. видимо у што већем броју, са децом или самостално, срдачно вас поздрављамо и желимо свако добро.
Ваше Двери.
Originally posted by Hans_87yep.
Ovo je skandalozno. Ta Olivera Katarina nije razmišljala o tome da li peva pederima u Parizu ili srećnim porodicama dok je punila Olimpiju. Sad kad je zaboravljena od društva skuplja neke poene na najcrnje načine. A Dule i njegova supruga...nemam komentar. Proputovao je toliko a ostao je tako prazan. Verovatno je kao i navijači, gde god se pojavi, propagira ekstremni nacionalizam.To je ta sorta. Neki imaju više sreće pa se dobro unovče dok neki ostavljaju svoju mladost na tribinama.
Neka šetaju, imaju pravo na to. Šetaće neko i u moje ime.
Kako može neko ko je gay otkad zna za sebe biti odgovoran za belu kugu u državi Srbiji? Koje su to tradicionalne vrednosti kad je crna hronika puna kojekakvih sekira, noževa i sličnih instrumenata? NAROD JE GLADAN I NESREĆAN i to je jedina istina. A krivce je lako tražiti. Sreća njegova pa reč "peder" ima jedno "R". Jadnik...
Originally posted by PopeyeSvaka cast za ovo!
govorim o necemu potpuno drugom. dijeljenje porodica na heteroseksualne i homoseksualne je promaseno.
recimo, moju porodicu cine mama, tata, sestra i ja. je li to znaci da je ta porodica heteroseksualna zato sto su 3/4 osoba koje je cine hetero? ili je pak mozda homoseksualna, jer je pederluk, kao sto znamo, zarazan?
ja svoju porodicu ne percipiram ni kao heteroseksualnu ni kao homoseksualnu, jer ne vidim kakvog smisla ima uvoditi te kategoriju kada se prica o porodici. no, da se nadovezem na tvrdnju koju sam replicirao - ja nisam lgbt osoba koja zivi u heteroseksualnoj porodici, jer samim mojim prisustvom u njoj ta porodica (više) nije heteroseksualna odnosno iskljucivo heteroseksualna. a porodicni odnosi su ipak malo kompleksniji od toga koji je clan koje seksualne orijentacije...
Originally posted by antibioticPa mozda su, pre nego sto su napravili ovaj interesantan postercic, napisali projekat o tome kako povecati natalitet i upravo rade na tome. Znaci, zaposljavaju mlade, daju im stanove, brinu se o njihovom reproduktivnom zdravlju i obezbedjuju besplatnu vantelesnu oplodnju za sve kojima je to potrebno i podrzavaju usvajanje.
Pa sta oni mislie? Ko ce da radja svu tu decu, a ko ce da izdrzava?
Deca jesu lepa i slatka i nase blago, ali kod nas uglavnom to znaci - zene u kuhinju! radjajte i brinite o deci! Znaci, ovde opet imam nevidjenu diskriminaciju prema zenama koje kao da se nista ne pitaju....Ne pitaju se tu nista ni muskarci. Zene treba da sire noge a muskarci da trpaju svoje maestralne organe u zenske vagine.
Drugo... pa zar oni stvarno zele da homoseksualci prave decu (kako bi doslo do povecanja nataliteta) umesto da zive slobodnim zivotom u skladu sa svojom prirodom? Ovo mi bas nije najjasnije.....E, to ni meni nije bas najjasnije. Deca pedera ne postaju apriori pederi, bas kao sto ni deca str8tera ne postaju str8. A kako statistika kaze da je u svakoj populaciji 10% homoseksualno opredeljenih, to znaci da bez obzira da li pederi imaju svoju decu ili ne, ostajemo na 10%.
Oni ljudi koji ne zele da planiraju svoju porodicu i radjaju decu su isto toliko korisni za drustvo, jer svu svoju energiju i vreme mogu da uredsrede na rad, karijere, produktivnost, kreativnost... To je valjda jasno.Zavisi za kakvo drustvo. Zadrto tradicionalisticko drustvo ne voli te kreativne i ucene ljude. Njima svasta pada na pamet.
Originally posted by dedaa zašto ovaj još uvek ima priliku da valja ovakva sranja po forumu?
_retardirani navijački poster koji ne kanim multiplicirat_
Zadrto tradicionalisticko drustvo ne voli te kreativne i ucene ljude. Njima svasta pada na pamet.Apsolutno. Kad budu shvatili neke stvari generalno, onda ce poceti i o nama drugacije da razmisljaju.
Nemoj ovo shvatiti pogresno, ali mnogo mastas.Zbog cega sad puno mastam?
Originally posted by antibioticKljučna riječ je kad
...
Kad budu shvatili neke stvari generalno, onda ce poceti i o nama drugacije da razmisljaju.
...
Originally posted by RuznaGlupaZla...Nekako zelim da verujem da ce stvari ici na bolje, samo sto to mi, kao i obicno, necemo primetiti jer smo nacija koja vidi samo svoje nezadovoljstvo prema bilo cemu... E sad, nadam se da ce to "bolje vreme" doci kolko u ovom zivotu da ne bi bas preeevise kasnili za ostatkom sveta.Originally posted by antibioticKljučna riječ je kad
...
Kad budu shvatili neke stvari generalno, onda ce poceti i o nama drugacije da razmisljaju.
...
![]()
Originally posted by svejednoti ne dozivljavas kognitivnu disonancu zbog svoje konstantne zamjene teza? ili uopce ne shvatas da to radis?
summa summarum: pokazati da ste 'nediskriminatorni' - ne protiv porodice i sva ta sranja, meni se cini smislenijim nego sad zaratiti sa 'porodicnim ljudima & vrednostima'
I bilo bi lepo, inace, kada bi ova porodicna setnja skrenula paznju i na prave probleme u porodicama & sl, umesto da im je cilj 'anti-parada'da, bilo bi lijepo, ali je realnost drukcija, i treba se ravnati prema njoj, a ne prema bajkama.
No, bez obzira na to, mislim da bi po 'vasu' paradu bolje bilo podrzati to, nego igrati se pljuvanja.izraziti podrsku vlastitom dzelatu dok ti nad glavom ostri giljotinu nije oportunizam nego totalna glupost.
Cisto...oportunizam, jbg. Surovi svet uci nas, anarhiste ,)
Originally posted by antibiotice, pa u tom i jeste antigejna kvaka. svesni koliko je to chesto tachno, antigeji i heteroseksisti namerno promovishu i diskriminacije (shto otvorene shto cheshce u novije vreme suptilne....) za poslove, shkole, karijere, promocije...itd, chak i u Amerrici je to chesto i dalje tako. Ni pri kraju prve decenije 21-og veka, Amerika josh nije u stanju da ozakoni zabranu diskriminacija na poslovima, na shkolama usmerenim za karijere, u stambenim pitanjima itd....
Oni ljudi koji ne zele da planiraju svoju porodicu i radjaju decu su isto toliko korisni za drustvo, jer svu svoju energiju i vreme mogu da uredsrede na rad, karijere, produktivnost, kreativnost... To je valjda jasno.
Originally posted by Popeye1. Kako se 'dozvoljava' kognitivna disonanca?Originally posted by svejednoti ne dozivljavas kognitivnu disonancu zbog svoje konstantne zamjene teza? ili uopce ne shvatas da to radis?
summa summarum: pokazati da ste 'nediskriminatorni' - ne protiv porodice i sva ta sranja, meni se cini smislenijim nego sad zaratiti sa 'porodicnim ljudima & vrednostima'![]()
diskriminatornim se pokazuju organizatori tzv. parade porodica. jer ona je organizirana isključivo kao kontra povorci ponosa. srpske dveri, da apsurd bude veci, eksploatiraju koncept porodice za izrazavanje homofobije. takodjer pokusavaju sebi uzeti pravo da tumace sta je to porodica a sto nije, a pruziti podrsku tome je izdaja porodice kao takve, i svih onih brojnih porodica koje to jesu ali ne po okvirima kakve promovira tzv. parada porodica.
uopce nisam stekao dojam da ce povorka ponosa zaratiti s "porodicnim ljudima i vrijednostima", te je to tvrditi izvrtanje cinjenica. ako ista, situacija je OBRNUTA, a to je tzv. povorka porodica napad na povorku ponosa.
I bilo bi lepo, inace, kada bi ova porodicna setnja skrenula paznju i na prave probleme u porodicama & sl, umesto da im je cilj 'anti-parada'da, bilo bi lijepo, ali je realnost drukcija, i treba se ravnati prema njoj, a ne prema bajkama.
No, bez obzira na to, mislim da bi po 'vasu' paradu bolje bilo podrzati to, nego igrati se pljuvanja.izraziti podrsku vlastitom dzelatu dok ti nad glavom ostri giljotinu nije oportunizam nego totalna glupost.
Cisto...oportunizam, jbg. Surovi svet uci nas, anarhiste ,)
Originally posted by Dinabokte
Evo sad cu da vam prekucam deo teksta iz danasnja Politike:
"Sekretar Upravnog odbora Srpskog sabora "Dveri" Bosko Obradovic istakao je da ocekuje podrsku Srpske pravoslavne crkve, institucija, politickih partija i gradjana i zamolio pripadnike gej i lezbIjske populacije da sa svojim parnterima i kucnim ljubimcima ne dolaze na porodicnu setnju, "jer bi to bila cista provokacija".
Originally posted by DinaPoliciju? Nije se sjetio onih koji cine taj skup rizicnim?
Na pitanje novinara da li ce ucesnici te akcije spreciti odrzavanje Parade ponosa u Beogradu, Obradovic je odgovorio da su oni protiv parade, ali i porotiv bilo kakvog nasilja nad nekim zbog njegovih uverenja, jer je to u suprotnosti sa pravoslavljem. On je takodje pozvao policiju da jos jednom razmisli o odrzavanju Parade ponosa zbog bezbednostnih rizika. "
Originally posted by Sekretar Upravnog odbora Srpskog sabora "Dveri" Bosko Obradovic
"zamolio pripadnike gej i lezbIjske populacije da sa svojim parnterima i kucnim ljubimcima ne dolaze na porodicnu setnju, "jer bi to bila cista provokacija".
Originally posted by IriSOriginally posted by Deletedivna prilika da se žena i ja prošetamo sa mačkom, kojoj ćemo za tu priliku da metnemo povodac.
Na "prijateljskim" nam stranicama, naisla sam na zanimljivu akciju.
Šetnja za porodicu.
Sa blagoslovom Mitropolita a na inicijativu Dveri srpskih i Pokreta za Život , 12-og septembra u 16h održaće se Porodična šetnja. Polazak ispred hrama sv. Save. Obavestite sve prijatelje i porodične ljude da sa svojom decom dođu u što većem broju kako bi pokazali želju za odbranom tradicionalnih porodičnih vrednosti.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!