Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li ćete učestvovati na paradi porodica?

Naravno, porodica je osnova društva i svaki pokušaj da se ta osnova reformiše je poguban po srpske vitalne interese!
5
14%
Naravno, gde god su Dule Savić, Olivera Katarina, Kosta Čavoški i Aleksandra Janković, tu sam i ja!
1
3%
Naravno, šta god organizuju Dveri Srpske to je siguran znak da je u korist srpskog društva i srpske države!
Nema glasova
0%
Na nebu Bog, u državi kralj, u porodici domaćin!
1
3%
Marširala, marširala kralja Petra garda, korak ide za korakom, a ja junak za barjakom!
1
3%
Ne, utučen sam jer je donet Zakon o informisanju pa ću se sa Ljiljanom Smajlović obući u crninu i ošišati a la princ Valijant! Naravno, neću postati Žena u crnom pošto su one antisrpske lezbejke!
6
16%
Ne, delim mišljenje gradonačelnika Beograda da svačija seksualna sklonost treba da se odvija između četiri zida!
5
14%
Ne mogu, spremam krpice za gej paradu!
7
19%
Kakve breskve i kakve penubre! Čitave porodice koje kupuju noću! Prolazi puni muževa! Žene u avokado plodovima, bebe u paradajzu! A ti, Garsija Lorka, šta li si ti radio dole među lubenicama?
11
30%
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Popeye
Originally posted by E.c.h.o...
lgbt osobe koje zive u heteroseksualnim porodicama = biseksualne osobe.
ako je porodica heteroseksualna, onda osoba nije biseksualna. ;)
Ako je porodica heteroseksualna, onda je odnos između supružnika (i kako god se to zvalo) heteroseksualan, a osoba može biti biseksualna.

A ona jednačina iznad je tek zanimljiva. :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dzelajza Rouz

ne bih rekao da je jednacina...vise...primer.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by svejedno

Bio sam ubedjen da ces u nastavku napisati jebacina.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz

Pesničko-matematička sloboda. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Popeye
ako je porodica heteroseksualna, onda osoba nije biseksualna. ;)
Ako je porodica heteroseksualna, onda je odnos između supružnika (i kako god se to zvalo) heteroseksualan, a osoba može biti biseksualna.
govorim o necemu potpuno drugom. dijeljenje porodica na heteroseksualne i homoseksualne je promaseno.

recimo, moju porodicu cine mama, tata, sestra i ja. je li to znaci da je ta porodica heteroseksualna zato sto su 3/4 osoba koje je cine hetero? ili je pak mozda homoseksualna, jer je pederluk, kao sto znamo, zarazan?
ja svoju porodicu ne percipiram ni kao heteroseksualnu ni kao homoseksualnu, jer ne vidim kakvog smisla ima uvoditi te kategoriju kada se prica o porodici. no, da se nadovezem na tvrdnju koju sam replicirao - ja nisam lgbt osoba koja zivi u heteroseksualnoj porodici, jer samim mojim prisustvom u njoj ta porodica (više) nije heteroseksualna odnosno iskljucivo heteroseksualna. a porodicni odnosi su ipak malo kompleksniji od toga koji je clan koje seksualne orijentacije...

i bas zbog toga treba biti protiv tzv. parade porodica, jer ona porodicu kao takvu doslovno svodi na kurac koji jebe pičku pa devet mjeseci kasnije izadje dijete. :roll:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Jesi ti to upravo napisao da si protiv parade? :shocked:
Korisnikov avatar
By antibiotic
jao tek sad vidim o cemu se ovde radi :doh:

diktatura heteroseksualnih roditelja, eto sta je.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Strix
Jesi ti to upravo napisao da si protiv parade? :shocked:
da je ekipi koja je inicirala paradu porodica doista stalo do porodica sigurno ne bi cekali da se prvo najavi pederski skup.

ima, siguran sam, i previse nasilja u porodicama i svestenika-pedofila s kojima se zastitnici porodice mogu (i trebaju) baviti, dakle stvarima koje konkretno ugrozavaju porodicu kao takvu (da ne spominjem izostanak odgoja djece, lose vrtiće za djecu, nejednakost muskaraca i zena kada je rijec o platama itd).

bolno je očito da je glavni cilj parade porodica sirenje homofobije, te da je lgbt osobe trebaju bojkotirati, te doci na svoju povorku ponosa.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Simor
...
A gde si ti pronašao u ovoj temi post koji iskazuje diskriminaciju prema heteroseksualcima i heteroseksualnim porodicama?

Ili su tebi "Srpske dveri" isto što i porodica?
Jos se nisam razbudio, pa ne merem sad odgovaram jer mi ne radi mozak 100 %.

..

Al zanimljivo mi kako postavis pitanje, pa onda UVEK das primer sa bi (kao) bilo drugo stanoviste.

...

/Srpske dveri i to/

Ili ovo ili ono, nema izmedju, ne postoje boje..sve je crno belo, sem na gej zastavi.

..

pS. Video par takvih postoa..ali..jos nisam zavrsio kafu ,)

(osim toga, ne verujem da sam licno, ako te i to interesuje, tip coveka koji je u ..pa, mogucnosti..karakternoj...da osnuje 'tradicionalnu' porodicu....ali stvarno nemamnista protiv njih)
Korisnikov avatar
By horus.

+ kucni ljubimci = vesela farma? :bubbles:
Korisnikov avatar
By Vel boy
(osim toga, ne verujem da sam licno, ako te i to interesuje, tip coveka koji je u ..pa, mogucnosti..karakternoj...da osnuje 'tradicionalnu' porodicu....ali stvarno nemamnista protiv njih)
mene npr. to ne interesuje, ali shvati svejedno-

njih? kojih njih? ovih shto hoce tzv. paradu porodica "kao odgovor na gej paradu" i uz to klevecu, vredjaju, lazu i napadaju sve gej ljude Srbije i sveta??
- shto ce nama, bilo kome njihov "odgovor na gej paradu"?
- kako se usudjuju da nas GLBTIQ ljude Srbije, ex-Yu, sveta oni PRVI uzimaju u najgorem kontekstu u njihova usta, klevecu, lazu, napadaju, vredjaju ?
- zashto ne mogu da organizuju tu njihovu paradu porodica (btw., nije li parada porodica i heteroseksualaca na svojevrsne i raznorazne nachine VEC ODVAJKADA SVAKI DAN, SVUGDE) BEZ DA UOPSHTE I POMINJU GLBTIQ ljude? Ne trazimo od njih nikakvu podrshku, shvacanje, razumevanje, ljubav, VEC TRAZIMO DA NAS SE OKANU! DA NAS NE UVLACHE U PAZNJU NA NEGATIVAN NACHIN! ZAR JE TO TESHKO NE RADITI??

edit: i kao shto neko reche- heteroseksualci imaju/bi trebali da su svesni da imaju dosta svojih problema unutar njihovog hetero sveta i trebali bi da se pozabave s tim njihovim hetero svetom. dakle, da ovi koji hoce tzv. paradu porodica, umesto "kao odgovora na gej paradu" i umesto shto su napali i isklevetali sve gej ljude, tu paradu porodica prave zbog stvarne brige za njihove i ine hetero porodice ne napadajuci gejeve, e- onda bi to bila druga stvar! a, ne ovako kako hoce- to je samo antigejni i heteroseksISTICHKI kapric agresora nad zrtvom u drushtvu. no passaran!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Dina
Zavisi sta su to tradicionalne vrednosti... Mislim da se priznavanjem vecih sloboda neke granice zaista pomeraju, ali to nije lose. Ljudi se vise preispituju, ne zive po inerciji i kako su ziveli preci jer to kako su oni ziveli ne znaci da je i dobro... Naprotiv vecina stvari iz proslosti je losija nego danas (zene su imale mnogo manja prava npr) i ne vidim da ideal treba traziti u proslosti.
Misljenja sam da se tzv. paradom porodica zele upravo nametnuti modeli zivota i ponasanja karaktersiticni za proslost.
Znaci, nije to parada u inat samo homoseksualcima, vec i feministkinjama, svima koji se zalazu za bilo kakvu jednakost, sto medju polovima, sto medju ljudima uopste. Ne treba zanemariti ni cinjenicu da su Dveri izrazito nacionalisticki nastrojen casopis.
Sto znaci, setamo svima u inat.
Naravno, Srbija, relativno slobodna zemlja, dozvoljava porodicnoj gospodi da prosetaju svoje potomke, ali ono sto bar meni smeta je sto sopstvenu decu koriste kao sredstvo za skretanje medijske paznje. Sto je, po mom misljenju, u najmanju ruku ruzno.
By RuznaGlupaZla
Ma neka paradiraju, baš me briga. Kao da će time nešto bitno promijeniti. Tja, štа, neki adolescent za koga bi parada ponosa bila "pogubna" neće postati homoseksaualac ili šta? Iz moje perspektive, za razliku od onih koji će učestvovati na gay paradi, ovi samo prave budale od sebe, no na kraju krajeva nije bitno ni moje viđenje, sve to manje-više na isto dođe. Ko te mrzi, mrzi te i sa i bez i porodične i gay parade. Na koncu se sve svede najviše na lični nivo.

:novine:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by RuznaGlupaZla...
za razliku od onih koji će učestvovati na gay paradi, ovi samo prave budale od sebe
yep
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Simor
"Srpski sabor „Dveri“ za 12. septembar najavio je porodičnu šetnju ulicama Beograda kao odgovor na gej paradu. Šetnju čiji je cilj afirmacija porodice, tradicionalnih vrednosti i borbe protiv bele kuge u Srbiji
Pa kad je besmisleno. Kao da im neko brani da osnivaju porodice, drže se tradicionalnih vrijednosti i narađaju djece koliko hoće.

Ma ko ih šiša....

:bicikl:
By deda
Драги пријатељи,

нажалост у брзини је дошло до преношења непроверених информација које смо вам послали у претходној поруци, па вам се овом приликом извињавамо и молимо за разумевање. Наиме ради се о поруци у којој се каже да ова шетња има благослов Митрополита као одговор на некакву '' геј параду ''. То је нетачно, јер истина је да шетња нема никакве везе са поменутом парадом, нити је иницирана истом, веч искључиво са промоцијом правих, породичних и хришћанских вредности које промовишу Српски Сабор Двери и Покрет За Живот, као организатори.

Са надом да се 12.9. видимо у што већем броју, са децом или самостално, срдачно вас поздрављамо и желимо свако добро.

Ваше Двери.
Korisnikov avatar
By Madonna
Pa kad im dedica prenosi sveze pisanije sa ove teme :mica:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
al ja ne bih bila aktivista...

...koliko god para da zaradjuju....alal im.....
By RuznaGlupaZla
Originally posted by deda
Драги пријатељи,

нажалост у брзини је дошло до преношења непроверених информација које смо вам послали у претходној поруци, па вам се овом приликом извињавамо и молимо за разумевање. Наиме ради се о поруци у којој се каже да ова шетња има благослов Митрополита као одговор на некакву '' геј параду ''. То је нетачно, јер истина је да шетња нема никакве везе са поменутом парадом, нити је иницирана истом, веч искључиво са промоцијом правих, породичних и хришћанских вредности које промовишу Српски Сабор Двери и Покрет За Живот, као организатори.

Са надом да се 12.9. видимо у што већем броју, са децом или самостално, срдачно вас поздрављамо и желимо свако добро.

Ваше Двери.
Čemu žurba?

Hlaefdige, jasno :)
By mythe
mi ovde pricamo o toj paradi porodica (njihovo pravo, neka se seta ulicama ko hoce), o pojedinim primitivnim komentarima sa njjihove strane, pokusajima da se omalovazi i napada gay pride, a sa druge strane najveci neprijatelji smo mi sebi sami, naime upravo video sledecu vest:

Kvirija ne učestvuje u organizaciji

Beograd -- Kvirija centar saopštio je da napušta organizaciju Povorke ponosa najavljene za 20. septembar u Beogradu. U saopštenju Kvirija centra navodi se da ta organizacija neće učestvovati u njenom organizovanju, jer ta akcija "nema kulturni i umetnički sadržaj. "Razlog ovakve odluke je činjenica da Kvirija centar već godinama svoje aktivnosti bazira na povezivanje medija, pop kulture, aktivizma i politike, a odsustvo kulturng i umetničkog sadržaja sa ovogodišnje Povorke ponosa ne pruža mogućnost našeg dubljeg angažmana u okviru ove manifestacije", navodi se u saopštenju. "

sta covek moze reci nego tuzno i zalosno, mada nije ni neka steta sto onaj Azdejkovici nece ucestvovati na paradi, sam njegov nacin na koji se on "bori za gay prava" je totalno pogresan i kontraproduktivan, usmeren iskljucivo na provokacije i vredjanje drugih, npr. najnovija foto-montaza (koja mu je opravdano skinuta sa facebooka) gde Dragan Djilas ima spolni odnos sa kozom. :( :( vrhunac neukusa, mada sta se drugo moglo i ocekivati od tog Azdejkovica.

informaciju o neucestvovanju Kvirije na paradi ponosa mozete procitati ovde http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... ategory=12
By RuznaGlupaZla
Čini mi se da ima negdje zasebna tema o tome :nerd:

Šta god da piše i kakve god fotomontaže da pravi, to je na kraju njegova stvar... Nekad mi je smetalo i rekla sam mu to, ali sam malo bolje razmislila i sad mi je svejedno. Sve što neko radi, najviše za sebe radi.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jbt što su ovi deveri zanimljivi! moram to da bukmarkujem, srbski newspeech se razvija mašala, a ja lajk toutali kaskam za novitetima.

оригиналлy постед бy српски девери
За вечите вредности! За маму и тату! За вишедетне породице!

a tek što ima stilskih bravura, za oplakat:
У том смислу, годинама уназад радимо на пројекту Покрета за живот, као својеврсног вредносног устанка против беле куге у српском народу, са циљем да промовишемо брачне вредности, породични морал, лепоту детета у мајчином стомаку, мајчинство, очинство, рађање, вишедетне породице…
oće li trudne šetačice poneti snimke sa ultrazvučnih pregleda na štrapacirung? ja ne vidim bolji način za promociju lepote deteta u majčinom stomaku neg' da se isto fino uslika, snimak uveća, na zastavu odštampa i na barjak zabode.

Овом Породичном шетњом изражавамо и своје политичко и социјално незадовољство постојећим стањем у нашем друштву и истичемо превазиђеност актуелних елита и њихових друштвених облика организовања. Србија више не сме да буде земља уједињених монопола: политичких странака, привредних тајкуна, контролисаних медија и страних амбасада, већ држава која оличава Покрет за живот и на сваки правно-економски начин смањује екстрапрофит и утицај ових друштвених паразита и, истовремено, улаже у сопствену будућност: младе, труднице, вишедетне породице, сиромашне и друге социјално угрожене категорије.
:nope:
mislim, vidi se da se mučenik/ca baš trudio/la... al' ne ide, ćeri/sine/lepoto iz maminog stomaka. prosto ne ide.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!