Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li ćete učestvovati na paradi porodica?

Naravno, porodica je osnova društva i svaki pokušaj da se ta osnova reformiše je poguban po srpske vitalne interese!
5
14%
Naravno, gde god su Dule Savić, Olivera Katarina, Kosta Čavoški i Aleksandra Janković, tu sam i ja!
1
3%
Naravno, šta god organizuju Dveri Srpske to je siguran znak da je u korist srpskog društva i srpske države!
Nema glasova
0%
Na nebu Bog, u državi kralj, u porodici domaćin!
1
3%
Marširala, marširala kralja Petra garda, korak ide za korakom, a ja junak za barjakom!
1
3%
Ne, utučen sam jer je donet Zakon o informisanju pa ću se sa Ljiljanom Smajlović obući u crninu i ošišati a la princ Valijant! Naravno, neću postati Žena u crnom pošto su one antisrpske lezbejke!
6
16%
Ne, delim mišljenje gradonačelnika Beograda da svačija seksualna sklonost treba da se odvija između četiri zida!
5
14%
Ne mogu, spremam krpice za gej paradu!
7
19%
Kakve breskve i kakve penubre! Čitave porodice koje kupuju noću! Prolazi puni muževa! Žene u avokado plodovima, bebe u paradajzu! A ti, Garsija Lorka, šta li si ti radio dole među lubenicama?
11
30%
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dina
Originally posted by svejedno

..

I mislim da bi i zapusili usta svima (@gej organizacije) i pokazali da nemate nista protiv tih tradicionalnih vrednosti (mislim, jel imate?) kao ni nameru da ih potkopavate..

.
Zavisi sta su to tradicionalne vrednosti... Mislim da se priznavanjem vecih sloboda neke granice zaista pomeraju, ali to nije lose. Ljudi se vise preispituju, ne zive po inerciji i kako su ziveli preci jer to kako su oni ziveli ne znaci da je i dobro... Naprotiv vecina stvari iz proslosti je losija nego danas (zene su imale mnogo manja prava npr) i ne vidim da ideal treba traziti u proslosti.

Ne pominjerm proslost....bar ne ja.

..

Ja samo mislim da bi pametan potez bio podrzati..pa, 'porodicu'.

Jer, svi su potekli iz jedne, na kraju krajeva.

..

I da bi MNOGO glup potez bio: 'aj sad i mi mrzimo njih'.

To bi bilo pljuvanje po 'svojim' principima.

..

Postujmo razlicitosti ,)

..

I gej ljudi planiraju da zasniju porodice, zar ne?

..

A tradicionalne vrednosti...pa, i hriscanstvo je tradicionalna vrednost..ja nisam hriscanin.

Al nemam stvarno nista protiv ljudi koji se pridrzavaju tih vrednosti.
By Simor
...
A gde si ti pronašao u ovoj temi post koji iskazuje diskriminaciju prema heteroseksualcima i heteroseksualnim porodicama?

Ili su tebi "Srpske dveri" isto što i porodica?
Korisnikov avatar
By Combo
Nije post, ali jeste bilo reči o tome. Rekla Saška.

- Ako je gej lobi bio dovoljno moćan da progura Zakon o diskriminaciji, zašto mi ne bi afirmisali nešto što je normalno - kaže poslanica NS-a dodajući da se u Srbiji sada treba zabrinuti za prava većine.

To znači za heteroseksualce i heteroseksualne porodice.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

Ja samo mislim da bi pametan potez bio podrzati..pa, 'porodicu'.

Jer, svi su potekli iz jedne, na kraju krajeva.

interesting choice of words. fora je u tome što uopšte nisu svi potekli iz jedne (mada kontam da ti nije bila namera to da kažeš). neki ljudi su tokom odrastanja imali dvoje roditelja, neki ih nikad nisu ni upoznali, nekima je porodica brojala 15 ljudi, nekima samo jednu osobu, neki uopšte nisu imali nikakav privatni prostor i pripadajuću mu grupu ljudi koju bi zvali "porodica", nekima se porodična situacija više puta menjala, pa su u životu imali više od jedne porodice... nekima je porodica bila pakao i skenjala ih for life, neke je i doslovno ubila, a nekima je bila izvor sreće i radosti... problem je što se ništa od toga ovde ne priznaje - ovakve "parade" služe upravo tome da se utvrdi jedna porodica (heteroseksualni monogamni brak i u njemu napravljena deca) kao jedina moguća, što je, naravno, u praksi sasvim nemoguće. a sigurna sam da je to i velikim ideolozima porodice jasno - makar i ne bilo gay brakova, ljudi će se uvek razvoditi, zasnivati nove brakove/porodice u kojima deca uopšte ne moraju biti u krvnom srodstvu, usvajati decu, živeti u raznoraznim zadrugama, sa babama, dedama i ostalom rodbinom, u domovima, izbegličkim kampovima i prihvatilištima, u krajnjem slučaju - umirati pre idealnog "zlatnog doba" i ostavljati za sobom malu decu, itd, itd... i ništa se od toga ne uklapa u mamatatasekabataija sliku, ali niko od gorepomenutih neće baš poleteti da se izjašnjava po tom pitanju, jre bi im to bilo političko samoubistvo (osim, tu i tamo, raznih lamentovanja nad porastom broja razvoda, što je tek posebna priča u koju me mrzi da ulazim).

a nasuprot cele te palete različitih porodica stavimo samo jednu - koju čini gej par sa decom - i šta dobijemo? havoc.

podrška ovakvoj šetnji zbog toga i nije podrška porodici, a svakako nije podrška porodicama koje realno postoje, nego ideji o patrijarhalnom, monogamnom, heteroseksualnom braku i vrednostima koje mu se pripisuju, a koje su po pravilu hijerarhijske, militantne, mizogine i retrogradne, sa manje ili više nasilnom konotacijom koja vazda lebdi u vazduhu kad se počne o "tradicionalnim vrednostima". što bih ja to ikada u životu podržala?

I da bi MNOGO glup potez bio: 'aj sad i mi mrzimo njih'.

To bi bilo pljuvanje po 'svojim' principima.

..

Postujmo razlicitosti ,)

..

I gej ljudi planiraju da zasniju porodice, zar ne?

..

A tradicionalne vrednosti...pa, i hriscanstvo je tradicionalna vrednost..ja nisam hriscanin.

Al nemam stvarno nista protiv ljudi koji se pridrzavaju tih vrednosti.

ja uopšte ne pljujem po svojim principima kada pljujem po marini rajević-savić, aleksandri janković i njima sličnim likovima. ti ljudi su javno angažovani i predstavljaju većinu stvari protiv kojih se u životu borim i o kojima bih volela jednog dana da pričam u prošlom vremenu (mada znam da mi se ta prilika neće pružiti) i kao takvi/e su apsolutno podložni kritici. to, naravno, ne znači da bih ikome zabranila da osnuje nuklearnu porodicu, pada u trans na crkvenim liturgijama i krsti decu, ali ih isto tako neću podržati kada organizuju javne skupove kojima je cilj da mobilišu mržnju i prezir prema jednoj diskriminisanoj grupi, tako što će je predstaviti kao grupu koja ugrožava njihova prava da se žene, udaju i razmnožavaju kako 'oće - što je, naravno, notorna budalaština. i naravno da prstom ne bih mrdnula (k'o što, jel, i nisam) u pravcu "zabranjivanja porodične šetnje" - što se mene tiče, mogu i maraton da organizuju, nikome nisu pretili, ne rade ništa nelegalno, ne bi ih fizički napala, ne bi im čak ni zviždala na ulici, ali ne vidim nijedan razlog da ne iznesem svoje mišljenje o toj licemernoj i naci(onali)stički obojenoj i nadasve mučnoj "odbrani ugrožene porodice". and if it just so happens da mi je došlo da to mišljenje izrazim kroz sarkazam, šta onda? jerbo, da, jesu mi gadni ti ljudi, ne zato što su različiti od mene, nego zato što su fašisti.
By Simor
I kao mali dodatak sjajnom Krepinom postu: nekritički slaviti razlike a ne propitivati ih sa stanovišta strukturnih nejednakosti je najobičnije sranje. S-r-a-nj-e.

Ali ne, najbitnije je gej ljudima zalepiti etiketu kako su netolerantni.

Naslućujem: razlog zašto lgbt populacija nije prihvaćena jeste to što je ona netolerantna prema ostatku društva, sa naglaskom na Duleta Savića i Kostu Čavoškog.

:rock:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Podrshka Dini, Lepoj Krepi i Simoru!

@ svejedno

s v e j e d n o,

'ajde chitaj malo....
ono
bar malo...

malo...

nemoj da te mrzi... ,. / [ -)

ne mrzi....
malo...

bar malo....

.... ,)
Korisnikov avatar
By Srklet
mene fasciniraju pederi koji su veci heteroseksualci od samih heteroseksualaca... god help us. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Vel boy
svejedno je heteroseksualac.
valjda... ,)

kaze...
on -:..... ,)

......
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ja sam razumela sta je rekao svejedno, mislimo isto po ovom pitanju: uvek je bolje okrenuti situaciju u svoju korist, npr. kako iskoristiti takvu vest za najbolje i najsigurnije organizovanje masovne Gay povorke.

Npr. ukazati na to da postoje i lgbt ljudi koji se bore za istopolne brakove, onda da postoje i one lgbt osobe koji zive u heteroseksualnim porodicama ili, cak, postuju te i takve 'tradicionalne vrednosti'...

No, ni ja nisam gay, pa cu samo da podrzim i da se slozim sa vasim nacinom ostvarivanja vasih prava.
Korisnikov avatar
By Srklet
sta znaci "lgbt osobe koje zive u heteroseksualnim porodicama"? to su oni pederi koji imaju zenu i djecu, ili? :D
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by Popeye
sta znaci "lgbt osobe koje zive u heteroseksualnim porodicama"? to su oni pederi koji imaju zenu i djecu, ili? :D
Da. :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by E.c.h.o...
Ja sam razumela sta je rekao svejedno, mislimo isto po ovom pitanju: uvek je bolje okrenuti situaciju u svoju korist, npr. kako iskoristiti takvu vest za najbolje i najsigurnije organizovanje masovne Gay povorke.

Npr. ukazati na to da postoje i lgbt ljudi koji se bore za istopolne brakove, onda da postoje i one lgbt osobe koji zive u heteroseksualnim porodicama ili, cak, postuju te i takve 'tradicionalne vrednosti'...

josh samo da sve isto tako ili slichno tome kazu i ovi koji organizuju i ce/bi da sprovedu tu tzv. paradu porodica.... kolikogod da mi ni ne bi imponovalo razumevanje onakvih ljudi....
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Simor
Slušaj....ovako među nama, gde drugi ne vide - jesmo jezivo netolerantni, da se ne lažemo...
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, kako ko.... neki gejevi su bukvalne budale i offtopichki trolovi, pa opet nisu/mo svi....

sem toga Simor je mislim replikovao (indirektno) svejednu, a ovaj nije gej. niti je uopshte bitno da li nije ili jeste, no mislim da ce se i svejedno sloziti da nije sad vazno prepirati se s npr. Simorom samo zato shto mu je Simor odlichno replikovao.....
Korisnikov avatar
By Combo
Argument "nisu svi" naravno može uvek da se povuče, ali stoji da homoseksualce kao grupu odlikuje visok stepen netolerantnosti, počev od banalnih stvari ("Kako može ovaj da ti se sviđa - BLJAK!" u temi gde se kače slike zgodnih muškaraca, pa sve do stigmatizovanja onih gejeva koji zasnuju porodicu i imaju decu, na primer)

Pojava još više dobija na težini kada se uzme u obzir koliko su sami gejevi izloženi netoleranciji kroz život.

Ja sam recimo jako netolerantan i nedemokratičan za mnoge stvari.
Korisnikov avatar
By Vel boy
i to sve, sve i da je bash tako, kako je u kontekstu ove teme? :roll:

dakle,
Originally posted by Combo
Argument "nisu svi" naravno može uvek da se povuče, ali stoji da homoseksualce kao grupu odlikuje visok stepen netolerantnosti, počev od banalnih stvari ("Kako može ovaj da ti se sviđa - BLJAK!" u temi gde se kače slike zgodnih muškaraca,
valjda moze svako da izrazi svoje mishljenje o nechijem izgledu (pa i na negativan nachin, kolikogod da je to meni prizemno), a da to ne uradi u lice te osobe niti s namerom ikakvih dugorochnih ili ikakvih kratkorochnih shteta i ugroza? :trep:
pa sve do stigmatizovanja onih gejeva koji zasnuju porodicu i imaju decu, na primer)
ovo je vec tema za sebe- dakle ti "gejevi koji zasnuju porodicu i imaju decu, na primer". tu opet sve zavisi kako, shta, s kim, ko, tim vishe ako takvi gejevi hoce i to i gej zivot (ma shta to narochito znachilo).
a u kontekstu "netolerantnih gejeva koji stigmatizuju onakve "gejeve"", opet se postavlja pitanje kako to "stigmatizovanje" shteti i ugrozava ove druge....
Pojava još više dobija na težini kada se uzme u obzir koliko su sami gejevi izloženi netoleranciji kroz život.
al' eto na ovom svetu nije nuzna stvar da oni koji su izlozeni netoleranciji moraju biti poshto-poto prema svemu (shto opet je pitanje za sebe- chemu to svemu ) tolerantni, u bilo kojoj od grupa ljudi (pogledaj malo primere i netolerantnih Crnaca npr.) na svetu, pa ni u gejeva.

edit:
Podsecam u ovoj temi smo mi dostojanstveni GLBTIQ ljudi i nashe/i saveznice/i ne bash tolerantni prema- netoleranciji onih koji samo i iskljuchivo iz antigejnog kaprica hoce da sprovedu tzv. paradu porodica. Da nisu ti organizatori tzv. parade porodica PRVI uzeli u negativan kontekst nas GLBTIQ ljude (vidi samo shta reche taj dule savic....) i naveli kao toboznji razlog za tu njihovu "porodichnu paradu" "odgovor na gej paradu", niko ni od nas ne bi ni 'de ni bre.
Dakle, kakvo pravo oni antigeji, koji iz homomrzilachkog kaprica bi da sprovode tzv. paradu porodica (k'o da nije hetero parada VEC I ODVAJKADA svaki dan, svugde), imaju da PRVI klevecu i uzimaju negativno u usta sve neheteroseksualne ljude i daju neki "odgovor na gej paradu" (ko zeli njihov odgovor, btw.?) i kao leshinari sami sebi da daju kao impetus za napadanje na VEC ugrozenu zrtvu koja se KONACHNO osmelila da po prvi prvcati put ispusti svoj krik u zemlji Srbiji??

Ja sam recimo jako netolerantan i nedemokratičan za mnoge stvari.
there you go, it takes one to know one(s), ochito.....
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja smatram da su porodicne vrednosti privatna stvar svake porodice i da kao takve treba da ostanu izmedju 4 zida, 3 grede i 2 vodovodne cevi.

Te, nikome ne bih preporucio da ucestvuje na paradi.

:pegla: :mete: :kopa: :tepih:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Vel boy
i to sve, sve i da je bash tako, kako je u kontekstu ove teme? :roll:
To bi morao (sa sve prevrtanjem očima) da pitaš Simora.
Originally posted by Simor
Ja sam samo rekao da to i ne bi baš bio tako fake proizvod, gay osoba sa etiketom netolerancije na sebi.
valjda moze svako da izrazi svoje mishljenje o nechijem izgledu (pa i na negativan nachin, kolikogod da je to meni prizemno), a da to ne uradi u lice te osobe niti s namerom ikakvih dugorochnih ili ikakvih kratkorochnih shteta i ugroza? :trep:
Može svako, naravno, ama je nekako baš teško da se to uradi. Ne znam koje su tu sile upletene, kako dugoročne, tako i kratkoročne. Jedno je iskazivati mišljenje o nečemu, a sasvim druga stvar diskvalifikovati nečiji ukus ako se ne podudara sa mojim.

ovo je vec tema za sebe- dakle ti "gejevi koji zasnuju porodicu i imaju decu, na primer". tu opet sve zavisi kako, shta, s kim, ko, tim vishe ako takvi gejevi hoce i to i gej zivot (ma shta to narochito znachilo).
a u kontekstu "netolerantnih gejeva koji stigmatizuju onakve "gejeve"", opet se postavlja pitanje kako to "stigmatizovanje" shteti i ugrozava ove druge....
Ne postavlja se to pitanje uopšte, nego ti imaš kompulsivnu maniju seciranja postova.

Moje lično stigmatizovanje mi nikako nije štetilo i ugrožavalo me, mogu samo da se nasmejem kad razmišljam o tome. Svelo se na to da je deo prijatelja otišao u kategoriju "BIVŠI" što je meni samo bila korist, kolateralna korist uz sve drugo lepo što mi se desilo kao rezultat mojih odluka - što opet nema veze sa podtemom, ko koliko kome tu šteti, to je samo bio primer netolerantnosti gay populacije, ovog puta u okviru sebe same.
al' eto na ovom svetu nije nuzna stvar da oni koji su izlozeni netoleranciji moraju biti tolerantni, u bilo kojoj od grupa ljudi (pogledaj malo primere i netolerantnih Crnaca npr.) na svetu, pa ni u gejeva.
Tolerantnost kao i netolerantnost nisu nužno konstante. Dok su se oni zvali Crnci, dok je na istočnoj obali bilo dozvoljeno njima da napreduju u društvu - pod uslovom da žive izdvojeni u getima (za razliku od zapadne obale gde je situacija bila obrnuta) - netolerancije među njima samima nije bilo.

Od kako se zovu Afro-Amerikanci, uzrok netolerancije medju njima je socijalni status. Oni koji imaju pare su veći rasisti prema pripadnicima svoje etničke grupe nego osrednji član Kju Kluks Klana iz vremena najvećih progona. S druge strane medju gay populacijom ne vidim nijedan objektivni razlog za ispoljavanje netolerancije, a što se redovno dešava, počev od izbora muzike i filmova koje preferiraju pa do životnog stila koji vode. Na svakom koraku - netolerantnost.
there you go, it takes one to know one(s), ochito.....
Naglašavm reč za NEKE stvari.

U stvari naglašavam da odustajem od dalje rasprave.

Ovo sam ti se samo javio ovako da vidim kako to izgleda i zaključio sam da mi se uopšte ne sviđa, tako da ću da se ubuduće javljam&oglašavam samo ako može da stane u neku od kraćih formi koje mi više odgovaraju.
Korisnikov avatar
By Vel boy

To bi morao (sa sve prevrtanjem očima) da pitaš Simora.
a ti bash hocesh da se nadrkavash polemichki?! e, pa nece da ce moci, gospo'n Combo. nakon ovih mojih replika koje ti slede, ochekujem da jedan drugog ili shvatimo bolje ili da se slozimo da se necemo sloziti i prekinemo polemiku.
edit: videvshi da si i ti dodao na kraju shto si dodao, da, zaista je bolje da prekinemo, pitaj tek mene da li mi se ovo svidja.... mada, ne znam shta hocesh "krace forme" ....nit' me je briga.

Ja sam samo rekao da to i ne bi baš bio tako fake proizvod, gay osoba sa etiketom netolerancije na sebi.
k'o shto ti rekoh, ochito kod tebe it takes one to know one....
Može svako, naravno, ama je nekako baš teško da se to uradi. Ne znam koje su tu sile upletene, kako dugoročne, tako i kratkoročne. Jedno je iskazivati mišljenje o nečemu, a sasvim druga stvar diskvalifikovati nečiji ukus ako se ne podudara sa mojim.
i? tvoj point je....? to je sve totalno isto kao i svakodnevna homomrznja i heteroseksizam kroz koje su prisiljeni da prolaze gej ljudi Srbije i ostalih zemalja ex-Yu?? sve je to isto i relativno??

Ne postavlja se to pitanje uopšte, nego ti imaš kompulsivnu maniju seciranja postova.
ne brini, vidi moju prvu repliku tebi u ovom postu.
i molim te ne patetishi oko "moje kompulzivne manije seciranja postova".
X puta sam ja VEC rekao da
1. ne seciram samo ja postove na ovom forumu (pogledaj koliko drugih to isto radi, mozesh konsultovati i arhivu foruma); dakle, to sam i video i nauchio od drugih
2. razlog zashto se odgovara "seciranjem" je taj shto se odredjene replike najadekvatnije daju na odredjene delove misli, poruka, stavova, ideja.... iz posta korisnika kome se tako replikuje. dakle, u chem je problem?
3. nadajuci se da sam s tobom apsolvirao OPET objashnjavanje tehnike mog postovanja,
dalje....
Moje lično stigmatizovanje mi ama nikako nije štetilo i ugrožavalo me, mogu samo da se nasmejem kad razmišljam o tome. Svelo se na to da je deo prijatelja otišao u kategoriju "BIVŠI" što je meni samo bila korist, kolateralna korist uz sve drugo lepo što mi se desilo kao rezultat mojih odluka - što opet nema veze sa podtemom, ko koliko kome tu šteti, to je samo bio primer netolerantnosti gay populacije, ovog puta u okviru sebe same.
a deo tih tvojih takvih prijatelja je- chitava "netolerantna" gay populacija?? :trep:

Tolerantnost kao i netolerantnost nisu nužno konstante. Dok su se oni zvali Crnci, dok je na istočnoj obali bilo dozvoljeno njima da napreduju u društvu - pod uslovom da žive izdvojeni u getima (za razliku od zapadne obale gde je situacija bila obrnuta) - netolerancije među njima samima nije bilo.
'shmi, ako kontam ovde shta zelish reci....
Od kako se zovu Afro-Amerikanci, uzrok netolerancije medju njima je socijalni status. Oni koji imaju pare su veći rasisti prema pripadnicima svoje etničke grupe nego osrednji član Kju Kluks Klana iz vremena najvećih progona.
kakve veze ima da li ih zvati Afro-Amerikanci ili Crnci? Eto ja ih ovde ishitreno nazvah Crnci (jer mi je u momentu bilo brze to odtipkati), inache ih zovem Afro-Amerikanci. pa shta? Je li to hocesh reci da, po nekoj kao mistici rechi, oni koji se zovu Afro-Amerikanci da su nuzno socijalno imucniji, a oni koji se zovu Crnci da su nuzno socijalno neimucniji? :smeh:

dalje, samo socijalni status? nema nikako drugih uzroka netolerancije medju njima??
S druge strane medju gay populacijom ne vidim nijedan objektivni razlog za ispoljavanje netolerancije, a što se redovno dešava, počev od izbora muzike i filmova koje preferiraju pa do životnog stila koji vode. Na svakom koraku - netolerantnost.
A, gledaj, slazem se. Ja sam zapravo dobropoznat da stalno govorim kako gej ljudi trebaju biti solidarni (kolikogod da smo razlichiti), toliko to govorim da mi je recheno da sam dosadan s tim, go figure, ali tebe Combo izgleda fakat nerviraju neke banalne i manje bitne stvari.
shta ti podrazumevash pod zivotni stil, pojma nemam.
Naglašavm reč za NEKE stvari.
dobro, choveche. i ja se itekako pasam (ako ne razumesh shta znachi "pasam", znachi - izbegavam, odbijam) raznih stvari koje mi ne gode, ali poshtujem razlike sve dok me ne shtete ni ugrozavaju.
Korisnikov avatar
By Combo
i molim te ne patetishi oko "moje kompulzivne manije seciranja postova".
Nemam ja tu šta da patetišem ili izazivam neka druga emotivna stanja - vidim da ta pojava ovde ima antologijske dimenzije...
Originally posted by blenta
jebt ovde standardni repertoar na forumu

radni dani:
status ja pa ceca, pa jk
renoir kurac kurac sperma
stefan sta mislite help
laki feshn feshn jebanje
pa subotom neko dobio po nosu kod tog lika sto samo menja naziv kafane
zatim simor kritika modernom drustvu i drustveno politickoj sceni srbije
tot podrzava
ex morgan se protivi jer eto poseban je
dm ubacuje km post iz vujaklije
sledi burak nove zvezde pinka i srbovanje uz jutarnju kavu
te raca interpolacija kite, picke, govneta u neke narodne umotvorine ili pak mudrolije
vel boy secira neciji post na slogove
potom pending tihi bunt, glasni revolt
raca vel boyu sve po spisku i mimo spiska
i 300 baba i gospodza kad denija ne mrzi da se logira 70 puta za sat vremena
na kraju nocne razbibriga teme
:federi:
I to stvarno samo zato što sam lenj da vodim ovakve razgovore, segment po segment...pa svako pitanje otvori tri nova, pa binarno stablo, pa n-arno stablo, pa rekurzija...nije forum zgodan medijum za takvu strukturu podataka, osim ako ti je baš dosadno.

Ono oko Crnaca si potpuno pogrešno shvatio, al nema veze drago mi je da sam te nasmejao.
Korisnikov avatar
By Vel boy
dobro, brate, ko prizna pola mu se prashta....
e, dobar je taj blentin. doobarr. :jazzva:

edit: edit! i meni spochitavaju kad trebam da edit! :wink:
dakle, u vezi "antologijskih dimenzija", ako cemo blentin kurc-shlus da uzmemo kao meru toga..... :pokazuje:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Dina
Ali Andjelika - to je parada direktno uperena protiv gay parade i abortusa uz to. Evo to se vidi vec na pocetku odlomka za koji je link dao Simor:

"Porodična šetnja kroz centar Beograda 12. septembra
Paradom porodica protiv parade homoseksualaca

Ponedeljak - 31.08.2009
Srpski sabor „Dveri“ za 12. septembar najavio je porodičnu šetnju ulicama Beograda kao odgovor na gej paradu. Šetnju čiji je cilj afirmacija porodice, tradicionalnih vrednosti i borbe protiv bele kuge u Srbiji, kako kažu organizatori, do sada je podržalo više organizacija i javnih ličnosti.

Porodična šetnja će, kako tvrdi urednik časopisa „Dveri srpske“ Boško Obradović, biti prilika da se reafirmiše tradicionalni porodični sistem vrednosti koji je danas ugrožen i nema direktne veze sa gej paradom zakazanom za 20. septembar.
- Naravno da jesmo protiv gej parade jer smatramo da su njihova prava zakonski potpuno zaštićena i da se radi o nekoj vrsti političke manifestacije kako bi se promovisala ideologija homoseksualizma i pritisak da se dobiju neka prava koja im ne pripadaju - kaže Obradović.
Po njegovim rečima, ova manifestacija ima za cilj i afirmaciju borbe protiv abortusa i za veća materinska i prava najugroženijih socijalnih slojeva u zemlji. "

Sve razumem... ali znam da oni ne razumeju sta rade i ne razumeju
ni koji im je cilj..

Koliko ima porodica koje uopste ni ne gledaju svoju decu, gde su roditelji alkoholicari, gde muzevi tuku svoje zene... A ako pogledate cene
garderobe i stvari za decu, zeludac vam se okrene... i onda se oni bore
protiv bele kuge.....

Treba im samo napomenuti, da nije LGBT populacija kriva za belu kugu,
vec oni sami, i da LGBT populacija samo moze da doprinese vecem natalitetu
kada bi imali prava kao svi ostali...

To je ono sto oni ne mogu da percipiraju...

... u stvari ceo problem nastaje u tome kako takvi ljudi zamisljaju pedere
i lezbejke... Treba im pokazati da to sto oni zamisljaju nema veza sa mozgom...

One price "nece valjda neki peder da predaje mome detetu u skoli,
ili nece valjda neka lezbejka da me pregleda kad odem u dom zdravlja"...

... ono sto oni ne razumeju, je da je to vec tako, i da je to vec tako jako
dugo.. da vec jako dugo mi radimo razne poslove, interagujemo sa njima
na raznorazne nacine... nisu se zarazlili od nas...

.. a najmanje smo krivi za nestajanje tradicionalzima...
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Popeye
Da. :)
well, that's sick.
javnost doista ne treba podsjecati na one pedere koji nisu izdrzali drustveni pritisak te su unesrecili i sebe i svoju suprugu.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
lgbt osobe koje zive u heteroseksualnim porodicama = biseksualne osobe.
Korisnikov avatar
By svejedno
Joj.

Tek sam ustao.

..

Procitam sve sa vecom paznjom posle kafe.
Korisnikov avatar
By Srklet
lgbt osobe koje zive u heteroseksualnim porodicama = biseksualne osobe.
ako je porodica heteroseksualna, onda osoba nije biseksualna. ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!