- 29 Avg 2009, 23:24
2. мислим да овај форум не треба твоје доприносе с антигеј форума. итекако смо овде свесни шта антигеји лажу и клевећу на геј људе.
3. онда деда немој ни да изјављујеш ствари које може само тужилаштво. У вези Уроша, мислим да је било итекако слика и доказа које показују управо њега шта је и како је радио због чега је стрпан у затвор.
Originally posted by deda1. Није позната, легална, уважена Антифа. то што се неки хаотични Ратибор с још хаотичнијом му фантом организацијом самоназива антифашистом је његов проблем.Јок него је мој деда.Чуј га,Ратибор није антифа хахахаха
1. Anarhosindikalistichka inicijativa nije isto shto i Antifashisti Srbije2. ti si deda bio josh optuzio i "pedere". gde su ti dokazi?пренео са других форума3. Ratibor negira, nije da mu nuzno verujem, ali, josh ni to nije jasno. a, po tebi, deda, sve je bilo "jasno" josh prvog dana. dakle, gde su ti dokazi?Не радим у тужилаштву.По том принципу ни Урош није крив,јер ти мени не можеш да изнесеш овде ниједан доказ да јесте,клип,слика итд.Тако да не постављај глупа питња.
2. мислим да овај форум не треба твоје доприносе с антигеј форума. итекако смо овде свесни шта антигеји лажу и клевећу на геј људе.
3. онда деда немој ни да изјављујеш ствари које може само тужилаштво. У вези Уроша, мислим да је било итекако слика и доказа које показују управо њега шта је и како је радио због чега је стрпан у затвор.