Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deda

1. Anarhosindikalistichka inicijativa nije isto shto i Antifashisti Srbije
Јок него је мој деда.Чуј га,Ратибор није антифа хахахаха
2. ti si deda bio josh optuzio i "pedere". gde su ti dokazi?
пренео са других форума
3. Ratibor negira, nije da mu nuzno verujem, ali, josh ni to nije jasno. a, po tebi, deda, sve je bilo "jasno" josh prvog dana. dakle, gde su ti dokazi?
Не радим у тужилаштву.По том принципу ни Урош није крив,јер ти мени не можеш да изнесеш овде ниједан доказ да јесте,клип,слика итд.Тако да не постављај глупа питња.
1. Није позната, легална, уважена Антифа. то што се неки хаотични Ратибор с још хаотичнијом му фантом организацијом самоназива антифашистом је његов проблем.
2. мислим да овај форум не треба твоје доприносе с антигеј форума. итекако смо овде свесни шта антигеји лажу и клевећу на геј људе.
3. онда деда немој ни да изјављујеш ствари које може само тужилаштво. У вези Уроша, мислим да је било итекако слика и доказа које показују управо њега шта је и како је радио због чега је стрпан у затвор.
By deda
Ти си МЕНИ тражио доказе,тако да их ја тражим ТЕБИ.Немаш их?Не нападај никог.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Али, ја, човече, нисам потрчао да икога оптужујем за овај напад на грчку амбасаду, док ти јеси.
Помињеш Уроша и правиш неке аналогије, а за њега има доказа да је радио оно због чега је у затвору.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
све викајући "то је твој проблем"
:nope:

vi-ču-ći.
By deda
Јесам потрчао зато што је антифа највећи шљам који хода улицама овог града.Довољно ми је да видим прецртане српске графите на којима пише антифа или који су преправљени у комунистичке симболе.
А ово су им колеге из Новог Сада које нису ништа боље.
http://www.youtube.com/watch?v=fgeyZ6AR ... r_embedded

Немој само да почнеш са тим како сам сад ја фашиста,јер нити подржавам национални строј,нити дркам на Хитлера,али ми ипак не пада на памет да радим ово што раде ОВИ антифашисти.
Korisnikov avatar
By Combo
Šta konkretno imaš protiv onih ljudi iz klipa?

Nisu te zvali na svoje zabave pa si besan?

Nisam imao vremena da zalazim u detalje, ali meni izgleda da ljudi imaju plemenitu misiju i ciljeve, a da se pri tom lepo zabavljaju i vole medjusobno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
деда, шта су то српски графити? мислиш они који позивају на нападања и убијања геј људи Србије, националностројевски, образовски... графити?? Зашто су Антифашисти шљам ако само реагују на онакве графите?
Ко ПРВИ ради шта? Зашто такви графити не би требали бити дирани када не само да су ПРВО нашкрабани већ и крше и постојеће законе Србије и позивају на тероризам?
Шта би по твоме деда требало да антифашисти Србије раде?
Да седе скрштених руку и да љубе дупета националстројевцима, образовцима итд....??
By deda
прочитај шта сам написао за образове графите.
Мислим на графите који не промовишу ниједну организацију.
Нпр на Жаркову графит са 4 оцила и нашом заставом,а они преко тога нацртају петокраку,па онда графит на маракани итд.
А за образове ми се јебе.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
на Жаркову
u žar-ko-vu.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
деда, драго ми је да се ограђујеш од образових графита.
и слажем се да на четири оцила не треба шарати петокраке и тако, али бих рекао да НИКАКВИ графити не би требали бити прво ни писани ни шарани! То је вандализам и уништавање града. и, гле, ПРВИ то раде десничари и националисти шовинисти, док антифашисти само реагују. Дакле, нека ови што ПРВИ пишу графите по зидовима градксих зграда итд. то не раде, па неће ни антифашисти.
By deda
То што пишу фашисти и антифашисти се зову тагови и то је кривично дело,можда је и само прекршај,не знам.А ја говорим о правим графитима који се цртају сатима.Такође графит на Бановом брду,српска застава прежврљана и преко ње пише антифа.Која је поента тога???
Korisnikov avatar
By Combo
Ja mislim da je sve to u skladu sa aktuelnom politikom (minus vandalizam, oko koga nema spora).

I Kosovo i Srbija, i Moskva i Vašington. I Egzit i Guča.

Pa tako i ovo crtanje preko religijskih obeležja. Zašto da ne.

:angel:
Korisnikov avatar
By Vel boy
То што пишу фашисти и антифашисти се зову тагови и то је кривично дело,можда је и само прекршај,не знам.А ја говорим о правим графитима који се цртају сатима.Такође графит на Бановом брду,српска застава прежврљана и преко ње пише антифа.Која је поента тога???
Па немој да изједначаваш антифашистичке графите с фашистичким. јер, не само да су фашистички ти који су ПРВО написани већ ни цивилизацијске вредности и поруке антифашистичких нису исте с фашистичким.
опет, ја се противим намерном шкрабању петокрака и било чега преко српских или било чијих националних симбола, али КОЈА ЈЕ ПОЕНТА ПРВО писати графите тих српских националних симбола по градским зидовима, када је свако писање графита вандализам и уништавање града? Мислим да не треба имати толеранцију за било какве и било чије графите написане по заједничкој градској имовини и ту се треба пратити КО КОЈЕ ГРАФИТЕ ПРВИ ПИШЕ! Српских националних симбола има тамо где треба тј. на застави тј. правој застави, на правом грбу, на зградама где треба да буду итд., дакле тамо где је предвиђено да буду, стога ког ђавла се има писати такве графите и то још први??
By deda
Постоје места у граду на којима је дозвољено цртати графите.
А мислим да не постоји град на планети Земљи где нема графита.То се данас ионако сматра неким видом уметности.
А и о каквом вандализму говоримо када се тога ни странке не придржавају.Сви знају на шта личе градови пред изборе.Још само фали да уђу и лепе људима у кућама плакате.Нисмо ми толико савршено друштво па да бринемо о тако ситним стварима.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Постоје места у граду на којима је дозвољено цртати графите.
А мислим да не постоји град на планети Земљи где нема графита.То се данас ионако сматра неким видом уметности.
А и о каквом вандализму говоримо када се тога ни странке не придржавају.Сви знају на шта личе градови пред изборе.Још само фали да уђу и лепе људима у кућама плакате.Нисмо ми толико савршено друштво па да бринемо о тако ситним стварима.
е, па то и јесте део проблема. исувише је дата слобода љубитељима шкрабања и жврљања по градској имовини.
да, нажалост скоро свугде у свету има тога, али у Србији и осталим земљама екс Ју је то превазишло сваку меру.
мислим да се треба борити да се стане на крај тој злоупотребивој слободи шарања и жврљања, чије год да је то шарање и жврљање.
међутим, истичем жалосну чињеницу да су шовинистички десничарски графити ПРВИ ти који се пишу и да је важно да НИКО ПРВИ то не ради, па ни ти шовинистички десничари.
Korisnikov avatar
By Combo
Ajde, ajde... Šarali smo "OTPOR" onomad, onoliko...
Samo me sramota da priznam, a muka da se setim.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ono je bilo ekstraordinarno vreme zivljenja pod josh ekstraordinarnijim smiloshevic-sheshelj rezimom.
dolaskom demokratskijih promena u Srbiji od 2000-e pa nadalje, PRESTAJE vanrednost situacije, kao i potrebe za bilo kakvim grafitima. Sve poruke i stavovi se mogu i trebaju da ispolje na chishci i pristojniji nachin!
Korisnikov avatar
By Combo
Jeste.

A onda su svinje počele da idu na dve noge, uselile u kuću, počele da nose odeću i piju alkohol.
Korisnikov avatar
By Vel boy
a, shta cesh, valjda nisu svi k'o selja ilic.... :giggle:
Korisnikov avatar
By Combo
Da, on vozi kanu u svom bazenu.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Vel boy
dolaskom demokratskijih promena u Srbiji od 2000-e pa nadalje,
Ja rekoh napisao si "dolasko demokratskih promena". Tacno bih pao sa stolice.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Combo
Da, on vozi kanu u svom bazenu.
Daj bre ne seri, gde on moze da stane u kanu.
Korisnikov avatar
By Combo
Pa jebem li ga. Pravljen mu po meri, kao i sve drugo.

Gledao ja u Utisku Nedelje, iz emisije Snežane Dakić...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ma sere. Kladim se da je cuo kako je to najnoviji modni hit u Americi, pa slagao da ima i on da se malo pravi vazan.
Korisnikov avatar
By Combo
Ja ti kažem snimila ga kamera.

Ne razumem zašto ti je toliko teško da poveruješ.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by starsailor

Само треба да будеш свестан да ти људи раде са вама,студирају...не пише им на челу ко су и шта су и шта раде у слободно време ;)

kao sto i ti treba da shvatis da gay ljudi rade sa vama, studiraju itd. a u vecinu slucajeva svaki tvoj drug (navijac) ima u porodici (ne mora da je uza) po neku gay osobu.
Moram da dodam.
Ne samo njihova rodbina, vec i pojedinci medju navijachima drkaju na isti pol... na svoje drugove navijache! :shok:
Eto, NewYorker nam je pokazao licno u ovoj temi.

Mozda je to vise porazavajuce za samu gay populaciju no za njih... ali u svakom slucaju je dosta paradoxalna stvar koju retko ko pominje.
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Ambasadu je gadjala ista ona stoka koja ide da letuje u tu zemlju.Uzas koliko ima polusveta
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!