Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Ovo je chetvrta po redu.
Nema odlaganja, ali dobrodoshao na petu. :)
Korisnikov avatar
By ManToy
Cetvrta?! Auuu ja znam samo za onu sto je bila u martu chini mi se... na kojoj takodje nisam bio. :cupakosu:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Vukodlak
Originally posted by Dzelajza Rouz
Eh, više ni međedi ne žele da žive po srpskim zabitima... :sigh:
...niti da se ponašaju kao pravi muškarci... piju, podriguju i prde... :sigh:

Zar to nije definicija muskarca?

Inace, ja se slazem sa VIVIjem potpuno. Niko ne moze da opovrgne tvrdnju da postoji UTICAJ ljudi s kojima se druzis. Nekad ces pokupiti feminizirane pokrete i obracanje muskoj osobi u zenskom rodu, nekad ces biti srecan jer si jednostavno u drustvu koje ti prija, nekad ces nekog isprebijati samo zato sto se druzis sa navijacima,...

A feminiziranost jeste u 99% stvar izbora. Moj bivsi komsija je bio olicenje muskosti i onda je krenuo da se druzi s nekim tetkurdacama (i nije mi zao sto koristim taj izraz) i postao je najveca zena koju sam video. Ne pricamo ovde da li je to lose ili nije, nego da li je to stvar izbora.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Pending-For-A-Bending

Zar to nije definicija muskarca?
A ti si žena?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne moze biti stvar izbora u pravom smislu tog pojma!

Ti ljudi su mu jednostavno odgovarali, nije ih on birao na eci peci pec!
Ili jednostavno sticaj okolnosti, te upravo odsustvo bilo kakve mogucnosti izbora.

Nije ni bitno... moje misljenje ne menja nista... diskriminishite i dalje...

Samo nemojte posle da se zalite kad vas umlate neki medjedi koji se pale na malo nezhnije muskarce, kojima je ulaz zabranjen! :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da li je neko od ovih vajnih muskarcina ovde raspolozen da dodje po mene kolima u Suboticu, kako bih i ja prisustvovala na tom vasem piru i zurki ?
Bicu vasa mama medvedica, cak cu se i kostimirati u mama mechku.
:meda:
By Pending-For-A-Bending
mozda bolje da se kostimiras u majmunicu? I one su dlakave, a mislim da ti ta uloga vise prilici

:evil:
Korisnikov avatar
By Daliborka
mozda bolje da se kostimiras u majmunicu? I one su dlakave, a mislim da ti ta uloga vise prilici

Pa moze, mozda bi mi ta uloga i vise prilicila na tom vasem zuru, kraj takvih majmuna kao sto si ti.
Dolazis kolima po mene ?
:balerina:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Daliborka

Pa moze, mozda bi mi ta uloga i vise prilicila na tom vasem zuru, kraj takvih majmuna kao sto si ti.
Dolazis kolima po mene ?
ne.ja sam medved. tako sam se identifikovao i tako i razmisljam.

a tebi sa majmunskim umom pristaje jedino kostim majmuna-mislim da bi to ekstra pristajalo uz svo tvoje majmunisanje na forumu
By RACABG
ja jedva cekam da se otvori neki cisto pederski klub gde zenama nece biti dozvoljen pristup.

nego gledam ove sto se busaju u grudi sa diskriminacijom a svi imaju profile na romeu , pa romeo zabranjuje zenama da imaju profile na sajtu.

ako ste vec dosledni sebi obrishite profile sa sajta koji po vashim merilima vrsi diskriminaciju.

a na zapadu ako je mesto za pedere nema shanse da bi pustili zenu unutra , to je samo kod nas tako zarad profita dozvoljen ulaz svima pa ck i str8 populaciji.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by RACABG
ja jedva cekam da se otvori neki cisto pederski klub gde zenama nece biti dozvoljen pristup.
jao bre pa da svisnem od radoznalosti.

predlog za ime kluba : hilandar.
Korisnikov avatar
By m..
i ja u parizu, doduse bile su i neke 2 babe i 2 strejt ribe (njh je odmah moj ortak oshacovao), to je bilo pre nego sto sam definitivno raskrstila sa tipovima (pre nekih 10 godina), ian pooley je pustao muziku a ja sam smuvala crnca, japanca i francuza i bila krljica dance floora. to objasnjava valjda sto ne pustaju zene. u zivotu sam smuvala pogolemu listu pedera (doduse nisam konzumirala sex sa njima, ali avaj nije mi se ni konzumirao).
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Daliborka

Dolazis kolima po mene ?
ne.ja sam medved. tako sam se identifikovao i tako i razmisljam.

a tebi sa majmunskim umom pristaje jedino kostim majmuna-mislim da bi to ekstra pristajalo uz svo tvoje majmunisanje na forumu
Ma ja sam jedna zena zmaj. Mani se prepucavanja, medo, nego nemoj da mi okolisas, nego odgovori, dolazis po mene u Suboticu, pa da furamo na zur ?
Imas kola ? Ja cu ti natociti gorivo, kupicu ti i teglu meda, jer to valjda mede jedu, pa furamo na zur. O jeeeeee !!!!
:cuddle:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by m..

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

jaooooooooo m..

:pivce:
Korisnikov avatar
By Madonna
e dobar ti avatar :lol:

jedva cekam film :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja jedva chekam i Bear party i Avatar sa avatara. :lol:
By hejhej
Hej, a kako se prijaviti za ovu zurku? nema nikakvih informacija :misici:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by hejhej
Pa kao što dete ne puštaju u 1. razred bez pripremnog predškolskog programa, tako i za ovo moraš prvo da dobiješ preporuke od nekoliko pouzdanih bear-ova :tumble:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by hejhej
U uvodnom postu imash kontakt telefon za rezervaciju.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by m..

:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Na stranu diskriminacija, to kod nas ne moze da bude.
Ustvari, za BGD nisam sigurna, ali u Novom Sadu ima brat bratu stotinak ljudi koji posecuje gay mesta i klubove. I jednostavnom racunicom se dodje do toga da je potpuno neisplativo organizovati zurku za samo deo tih ljudi, a da ne pominjem sto mnogi oci ne otvaraju bez svojih grejsica, a kamoli idu u izlazak.

a na zapadu ako je mesto za pedere nema shanse da bi pustili zenu unutra , to je samo kod nas tako zarad profita dozvoljen ulaz svima pa ck i str8 populaciji.
Mi smo jos jaaako daleko od zapada, a sto se tice str8tera - ne znam za efikasan nacin da se za nekoga utvrdi jeli str8 ili nije (a da im se ne narusi dostojanstvo).
Korisnikov avatar
By gorilica
Ok, poshto verovatno necu vishe zalaziti na forum danas, samo da pozdravim sve one koji ce doci. :)
Ja dolazim sutra sa prijateljem iz Turske.
Vidimo se sutra uveche! :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by m..

Joj sto nisi muslko :pervert:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ugrabih priliku za josh rech dve pre nego krenem. :P
Sad se chuo sa organizatorom i ono shto mi je isprichao me odushevilo. :)

Nisam znao, flajeri za zurku su se delili i po Zagrebu. :drama:
Izgleda da ce ovo biti internacionalno Bear veche, odnosno da se sve lagano pretvara u Internacionalni event. U Beogradu su vec nekih 10 lika iz Hrvatske, 4 nemca, 5 amerikanaca i josh par njih, valjda iz Afrike. :drama:
Koliko sam skontao, dolazi neki lik sa nekog stranog gay portala, koji ima nameru da pishe o Bear Party-ima u Beogradu.

Sve u svemu, nocas bi trebalo da bude stvarno dobro. :eya: :eya: :eya:

Vidimo se.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A ja m... i Azdaha i shut ne mozemo da udjemo.

E shit.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!