Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Winter
Da sam dobila treću zvezdicu.....pa četvrtu...pa petu....pa je zvezdica bilo toliko da su preplavile ekran :mag: :mag: :mag: :mag:

:rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Darling
Sanjala sam da vozim choper-a! :radosnice: Predivno je bilo! Lepo vreme, vetric u kosi, a, da, u snu mi je bila duga kosa, kao nekad... Otisla sam na neku zurku, koja se odigravala u nekoj maloj prostoriji, neki bend je svirao i pevala je devojka koju znam iz vidjenja, a sumnjam da je leca! :doh:
Genijalno! :lol:

P.S. Ne, nisam se odvezla sa njom u sumrak.. :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sanjala sam da hodam ulicom i nosim na grudima devojčicu. Ona se okačila rukama oko mog vrata, a nogama obgrlila moj struk. Ja hodam, a ona raste i raste. Povremeno sklizne, pa opet naskoči na mene. Ali kako raste neverovatnom brzinom, postaje stvorenje moje veličine i ja više ne mogu da je nosim.
Korisnikov avatar
By Tomek
Sanjao sam da mene i jos par forumasa Renoir vodi u svoj stan u maloj zgradi u centru grada... Kad smo usli u tu zgradu, postala je stara i ogromna sa vise krila kojoj se nalazi dom zdravlja i neke ambasade... Kasnije se Renoir izgubio, a posle njega i ostali forumasi...

Nakon toga sam shvatio da je to kasarna i da trazim svoju sobu... Bio sam u pidzami i bila je guzva... U sledecem trenutku sam sreo druga kojeg nisam video vise od godinu dana i koji mi je rekao da smo u istoj sobi... Onda sam pitao nekog decka gde zivi Renoir...

Poslednje cega se secam je Diana Dragutinovic kako sa skolskim dnevnikom ulazi u ucionicu...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Jedan vrlo upecatljiv san. Trebalo bi da mi bude odvratan po samoj sadrzini sna, ali nisam se tako osecao dok sam sanjao.
Elem, ujeo me je vampir (cega sam se setio kada sam se probudio) ali dok sam sanjao samo sam se probudio posle tog ujeda i kao da je san odatle poceo. Bio sam potpuno svestan da sam mrtav ali dalje sam bio ziv. :lood:

Imao sam vrlo cudan osecaj (ponavljam) trebalo je da mi se povraca ali nije. Osecao sam kako mi se organi raspadaju i izlaze na telesne supljine. Kroz ceo san sam se kretao po nekim kraljevskim svadbama gde su oko mene skakutale princeze u belom i princevi u zelenom. Princeze su uglavnom bile buce (nemam pojma zasto). Onda je iz mraka dosao vampir i pio mi krv- osecaj je vrlo slican alkoholnom stanju prouzrokovanom od vina sve se vrti i vrti a kada zazmurim jos jace se vrti(i bez mucnine koja ide uz alkoholno stanje). Kada se on napio dosla je neka vampirica sa pink karminom i ona mi je pila krv- ja sam se posle zalio kako ne zelim da mi ona vise pije krv zato sto me je karmin peckao :smeh:
Tu negde se san zavrsio.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Pa sto izbrisa? :smeh:

Vampri :smeh: :smeh:
Mislio sam na vampira :smeh:
evo sada cu da ispravim :idiot:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ja reko' sam' dok primetis pa da pobrisem :kosa:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by shut
pa ja reko' sam' dok primetis pa da pobrisem :kosa:
Jao pa nisam znao da si tako fin. :kosa:

Ali neka. To mi prija :alexis:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by shut
prija ti sto sam ja fin? :smeh:
Pa tako nekako! :kosa:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam nocas sanjala san koji cini mi se ima veze sa forumom pa da ga napisem...

Kao ja gledam kroz neki tunel, ali tunel ide navise... Niz taj tunel se pruza crvena zavesa a kad ja pogledam na gore, tu zavesu drzi Hlaefdige... :giggle: Medjutim ona se nesto naljuti ili ima neka druga posla tek pusti tu zavesu i ona padne dole kod mene... Onda se ja uspentram uz tunel sa sve zavesom... na vrhu je kao neki sprat a na tom spratu su sve same zene... Ja pokusavam da stojim u tunelu i da ubedim neku od njih da uzme tu zavesu ali nijedna nece. Onda se ja popnem i setam po spratu i kao pricam sa nekim devojkama, pa kao sa nekima se bas i ne razumem, sa nekima vec bolje, neke mi se cine poznate ali nisam sigurna da ih poznajem... I u tom mom lutanju se san i zavrsi... (zavesa ostala pored tunela i niko je i ne drzi...)
Korisnikov avatar
By Combo
Staru ljubav.

Što to ne vooliiimmm....
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sanjala sam kako devojka jedne forumasice prica sa mnom i zali mi se kako joj je mama seljanka :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
preksinoc sam ponovo imala kosmare i halucinacije u polusnu. ovaj put vizuelne. obesicu se, majkemi.
Korisnikov avatar
By scout_finch
sanjala sam da sam dobila jedan dobar :shamar: :cut: i to skroz bez razloga:nazalost: pa sam resila da mislim da me je zveknula jer je u pms-u:lol:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Vec vise puta sanjam jedan isti san.Vidim sebe kao zenu crne kose obucenu u crvenu haljinu tipa onih iz devetnaestog veka kako ulazim u svoju vilu.Prvo ulazim u predvorje gde je pod od zlata i gde se nalaze ogromne mermerne stepenice.Prolazim kroz salon(isto zlatni pod sa zlatnim namestajem)i ulazim u malu crvenu sobicu sa belim dvosedom i foteljom koji su okrenuti ka prozoru.Kad pogledam kroz prozor vidim ogromno drvo puno belih cvetova.Tu san prestaje...
Korisnikov avatar
By Dina
Sanjala sam moju prijateljicu iz srednje skole, u stvarnosti je dugo nisam videla ni cula... Kao razvodi se i odlucila je da upise moj fax, tako da se setamo po njemu. Tuzna je pa je ja milujem po kosi i cudim se sto se ofarbala u crveno posto je uvek imala crnu kosu. Ona mi je inace srecna na snu, tako da cekam sta ce lepo danas da mi se desi :bouncy:

E svasta - dok ovo pisem na radiu ide pesma koja se zove isto kao i ta prijateljica, uvek me podseti na nju...
Korisnikov avatar
By Combo
Šta beše znače zmije?

Pre neku noć. Zmije dole, zmije gore, među nekim granjem na drveću....a ja letim izmedju, ko da ronim po vazduhu, ti pokreti...i kao bezbedan sam međutim nikad na znam kad ću tu moć letenja da izgubim i ljosnem medju te zmije dole. Još jednom sam sanjao nešto slično.

Šta to znači?
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da su zmije simbol vezan za seks, kao i letenje...

Mada ja mislim da svako za sebe moze da protumaci snove, jer poznaje svoje asocijacije i desavanja. Ja tako imam srecne i nesrecne osobe, to jedino sto je neko predvidjanje. A ostalo brzo povezem jer znam sta se desava, planiram, razmisljam, od cega eventualno strahujem i tome slicno... San mi ponekad daje i odgovor npr da li je strah opravdan ili ne, da li treba da ga prevazidjem, da li sam na dobrom putu i tsl...
Korisnikov avatar
By Combo
Za seks, kažeš.

A te zmije vidiš i gore i dole - a ja između, teško meni!

:lol:
Korisnikov avatar
By AbD
po običaju nekaj s poslom. :)
Korisnikov avatar
By Combo
Hm. Iskombinovaću Dinino i tvoje učenje: SEKS NA POSLU.
Korisnikov avatar
By AbD
da, to ima smisla ako si recimo nogometni trener :D
Korisnikov avatar
By Combo
To ima smisla ako imam makar jednog kolegu na poslu.
Korisnikov avatar
By scout_finch
jos jedan od nacina na koji umirem:lol: jbt, ovo je bar peti put da sanjam sopstvenu smrt. naravno, svaki put drugacije stradam:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Bas nista...pocinje da me brine sto vec dugo nista nisam sanjala.
Korisnikov avatar
By Combo
Česta je pojava da zaboravimo snove. Do nekog okidača u toku dana...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!