Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=377397

Kineska pošta je, povodom posete predsednika Srbije Borisa Tadića, objavila u 50 hiljada primeraka, prigodnu seriju koverata sa njegovim likom i potpisom. Na kovertama je odštampana i Tadićeva rečenica o prijateljstvu Srbije i Kine. Povodom posete delegacije Srbije, kineska pošta je pustila u opticaj i seriju maraka sa srpskom zastavom.

Slika
By Simor
I ja podržavam i izražavam nadu da će Pošte Srbije, prilikom posete Medvedeva Beogradu, objaviti mirišljave koverte sa likom predsednika Rusije. Naravno, Hu Đintau se podrazumeva već koliko ovih dana.

:cheer:
Korisnikov avatar
By Combo
Lepo od njih, samo što će ovaj egomanijak to da doživi vrlo lično.
By RACABG
Originally posted by Clockwork Orange
Mogli su da ga stave na markicu, pa da ga redovno liznu.
:D

:lezkiss:
mislis da mu lizu pozadinu ..... mnogi bi bili srecni da predju na lizanje papira.
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Combo
Onda ga treba smiriti stampanjem njegovog lika na toalet papiru.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by RACABG
Originally posted by Clockwork Orange
Mogli su da ga stave na markicu, pa da ga redovno liznu.
:D

mislis da mu lizu pozadinu ..... mnogi bi bili srecni da predju na lizanje papira.
mislim.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Black Lady
Kinezi su bas cudni...
Sto? To je bas super ideja... na markice sve sto se trenutno desava u zemlji... eto i slovenci stavljaju Boru Corbu na markice :)

I mi bi trebali da stavimo madonnu ili ovog sto tvrdi da joj je sin - to su aktuelna desavanja u zemlji...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Da ostane deci u amanet.

Jednog dana kada nam se rasparca zemlja pa stampaju lazne udzbenike Istorije, da po markicama znaju da je sve to jedna velika zavera.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by antibiotic
Originally posted by Black Lady
Kinezi su bas cudni...
Sto? To je bas super ideja... na markice sve sto se trenutno desava u zemlji... eto i slovenci stavljaju Boru Corbu na markice :)

I mi bi trebali da stavimo madonnu ili ovog sto tvrdi da joj je sin - to su aktuelna desavanja u zemlji...
Pa ne kazem da je losa.. nego nacin na koji su oni zahvalni... a mislim da po prirodi u jesu zahvalna sorta...
Korisnikov avatar
By Sunce
Moram da bude prost, ne zamerite.

Kad nas budu posecivali, slike njihovih kurceva da objave - i to pre erekcije, i posle. Normalno, erekcija se dobija ulaskom u Srbiju, nikako pre.

p.s. Inace, ja bas volim Kinescice. A sta je za njih 50 000, kao kad bi se kod nas objavilo 50 koverata, eto toliko. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Sunce
p.s. Inace, ja bas volim Kinescice. A sta je za njih 50 000, kao kad bi se kod nas objavilo 50 koverata, eto toliko. :)
to je da bi im dali na značaju i da bi ubrzo postigle željenu numizmatičku vrednost :D :giggle: (zezam se, naravno)

Btw. i meni su pojedini kineščići hot hot :D Na Pančevačkom buvljaku je ranije bio jedan u poslednjem redu koji je baš lepo građen i često je prodavao svoju robu shirtless, neretko samo u nekom šorcu malom :) Nadam se da još ulepšava buvlju pijacu svojim telom :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Hoće li neko nataknuti sliku te koverte? Živo me interesuje kako je Lurč ispao.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Combo
:up:

Od kineza svakako lep gest, ali kao sto ti rece, mislim da ce to doziveti zaista licno, ono, drzace ih na stolu u kabinetu umesto kubanki i cascavati svakoga ko mu dodje u bilo kakvu posetu :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih rekao da je to isuvise lep gest za bilo kog predstavnika nase politicke scene/vlasti.
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Kad gospodin Tadic cuje za to jako se se naljutiti.Koliko vidim uhvatili su ga bez pudera i maskare.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!