Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Pronadjoh ovaj zanimljiv clanak o prijateljstvu i koliko ono znaci, pa sam pozeleo da ga podelim sa vama...

Jednom bijaše jedan mali dječak koji je imao lošu narav. Njegov otac mu je dao kesu punu eksera i rekao mu: “Svaki put kad pobjesniš i izgubiš kontrolu nad sobom zakucaj jedan ekser u ogradu.” Prvog dana dječak je zakucao 37 eksera u ogradu. Tokom sljedećih nekoliko mjeseci on je naučio da kontroliše svoj bijes tako da se broj ukucanih eksera postepeno smanjivao. Otkrio je da je lakše kontrolisati svoju narav, nego zakucavati eksere u ogradu…I tako je došao dan, da tokom cijelog dana nije pobjesnio. Rekao je to svom ocu, a otac je potom sugerisao: “Svakog dana kada budeš uspio da kontrolišeš svoje ponašanje, iščupaj iz ograde jedan ekser.” Mjeseci i godine su prolazile i jednog dana mladić je bio u stanju da kaže svom ocu da je počupao sve eksere. Otac je uzeo sina za ruku, odveo ga do ograde, a potom rekao: “Dobro si uradio, sine moj, ali pogledaj sve te rupe u ogradi. Ograda više nikada neće biti ista. Kada u bijesu kažeš neke stvari, one ostavljaju ožiljak kao što su ove rupe u ogradi. Možeš čovjeka ubosti nožem i izvući nož, poslije toga nije važno koliko puta kežeš da ti je žao, rane ostaju.” Verbalna rana je isto toliko bolna kao i fizička. Prijatelji su zaista vrlo rijetki dragulji, oni čine da se smiješiš, ohrabruju te da uspiješ u nečemu, oni su spremni da te saslušaju, da podijele tvoj bol, imaju lijepe riječi i uvijek im je srce otvoreno za tebe!” Zato ne zaboravimo da kažemo svom prijatelju: “Molim te oprosti mi ako sam ikada napravio rupu na tvojoj ogradi.” (Karen Hornaj; -Naši unutrašnji konflikti-)
Korisnikov avatar
By Combo
Hehe...

Članak, naravno. A u kombinaciji sa onim što što artikal znači u našem jeziku, zajedno čine ono što se zove false friends.
(nema veze sa temom Stefanovog artikala...)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Combo
Hehe...

Članak, naravno. A u kombinaciji sa onim što što artikal znači u našem jeziku, zajedno čine ono što se zove false friends.
(nema veze sa temom Stefanovog artikala...)
Hvala Combo, rech ispravljena :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Titula je vec dodeljena.
Ne vredi sada da otvaras jos tema, glasanje je zavrseno!

OnT: Da, istina... ali ne vidim nikakvu poentu otvaranja ove teme... text je potpuno nebitan.
Korisnikov avatar
By Berserker
Hvala kurcu, Stefane, konačnojedna normalna tema :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, dugačko mi je ovo da čitam.
:meduza:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Dirrty
Titula je vec dodeljena.
Ne vredi sada da otvaras jos tema, glasanje je zavrseno!

OnT: Da, istina... ali ne vidim nikakvu poentu otvaranja ove teme... text je potpuno nebitan.

sta joj fali?! bolje i ovo nego ono grudvanje spermatozoidima...:retard:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Svakako... ali zar cilj treba biti tako nizak... samo biti bolji od najdebilnijih tema?!

Kao sto rekoh, istina... dakle svi smo svesni poruke i pouke ove price, pravili se ludi ili ne.
Sto cini pricu, i ovu temu suvisnom.

Mozda da je tema formulisana drugacije... da li ste se ikada ogresili o svoje bliznje, i jos vaznije, da li ste priznali i izvinili se?... ali nije!
Korisnikov avatar
By Dina
Ovo je stara prica... ali nije lose procitati je opet... i primeniti, jos bitnije...
Korisnikov avatar
By stefan19
Jaooo. Pa komentarishite, choveche, zaboga, aaa. ... Bas ste neki, aaa...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Evo, zbog tebe Stefane, jer sam vec glasao za tebe na jednu drugu temu (tamo gde si deo ankete)... :giggle:

Znam odavno taj tekst, ali kao sto neko rece gore, lepo je procitati ga opet...

:)

:hug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!