Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by ns.happy
Originally posted by ZvezdasBG
Sledeca je Olja Beckovic. Garant :lol:
hm... ovo je moguce, olja je u par navrata dolazila u sukob sa vedranom...
Baš se pitam kako bi se slagala sa Tijanićem.
Mislim da bi se Olja pridružila u hvatanju mušica po studiju :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
zasto mislite da ce olja bas na rts? kao da su oni jedina alternativa...
Korisnikov avatar
By *deni*
deni posebno ne gotivi voditeljku emisije 48 sati svadba. :-)))
To си ти алергичан на ту водитељку, што си ми увек и спочитавао када си ме ухватио да гледам ту емисију, а ја сам алергичан једино на Петру Цвијић, ( коју сам својевремено, док смо сарађивали, од миља звао Цвијарлук ) и то због тога што је без икаквог разлога физички насрнула на мене, тачније ухватила ме за гушу и прибила уза зид у препуном ресторану друштвене исхране у НС телевизији, уз обиље ружних речи и претњи упућених на моју адресу.
:zvezdice:
By mythe
kriza je svugde, verovatno se vodila logikom - drzavno je ipak drzavno...
a b92 nije drzavna :D dobro nije pod Vladom Srbije ali jeste pod pokroviteljstvom i sponzorstvom jedne druge Vlade ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne, b92 je privatna televizija koja je pod sponzorstvom onih koji su spremni da plate. a ko je taj vlada? neki biznismen? :-P
By mythe
ne, b92 je privatna televizija koja je pod sponzorstvom onih koji su spremni da plate. a ko je taj vlada? neki biznismen? :-P
lol, nisam mislio na osobu pod imenom Vlada, nego recimo na Vladu SAD ;)

wel, kao sto i sam kazes, b92 je sponzorstvom onih koji to zele da plate. Okey, svako ima pravo da svojim novcem sponzorise koga hoce ali sasvim je normalno da sponzor zauzvrat trazi nesto, npr. da program bude prilagodjen njegovim interesima i zeljama. I to nije probleem, to sasvim je normalna stvar (niko nije lud da tek tako daje novce nekom a pritom se nista ne pita), jedino sto je "probleem" je to da b92 naziva sebe "nezavisnom televizijom". Svako je zavisan od nekoga, tacnije od onoga ko ih placa.
Korisnikov avatar
By ns.happy
svi znamo da je to ''nezavisno'' nastalo u vreme kad su svi mediji ''zavisili'' od milosevica. tako da ne treba biti lektor.
By RACABG
Originally posted by Leon Walras
Originally posted by RACABG
tako se drzava obracunava sa neposlusnim novinarima daju im dobru kintu i ne dozvole da pishu sta hoce.
a onda za godinu dana ti novinari jednostavno padnu u zaborav .... onda im smanje platu ili oteraju sa posla.

Na koga mislis?
Bojana Lekic na primer
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao што сам поносна на своју кћер нс. хепину... То, лутко , само рихтај и не дај да те надлају. Али увек аргументовано, јасно и гласно !!!

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Verovatno su joj na RTS ponudjeni bolji uslovi i veca plata.
RTS se finansira iz obavezne pretplate i nije pogodjena trenutnom krizom dok privatne tv-stanice jesu pa cak i B92 jer su prihodi od reklama svima smanjeni.

Ja imam malu odbojnost prema RTS samo zbog toga sta je ta televizija bila u 90-tim stub mrzilacke propagande tadasnje vlasti...medjutim danasnja RTS nema vise puno slicnosti sa nekadasnjom Rts, njihov informativni program pogotovo je prilicno umeren, odmeren i objektivan...malo naravno forsiraju pro-vladinu politiku ali za drzavni medij je to normalno. :mobilni:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
To си ти алергичан на ту водитељку, што си ми увек и спочитавао када си ме ухватио да гледам ту емисију, а ја сам алергичан једино на Петру Цвијић, ( коју сам својевремено, док смо сарађивали, од миља звао Цвијарлук ) и то због тога што је без икаквог разлога физички насрнула на мене, тачније ухватила ме за гушу и прибила уза зид у препуном ресторану друштвене исхране у НС телевизији, уз обиље ружних речи и претњи упућених на моју адресу.
Isuse boze dragi :alexis:

Jesi siguran da nije imala ama bas nikakvog razloga da to uradi? :lukavi:
Da nisi podjebavao zenu onako kako samo ti umes? :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ti si Laki jedan retko pametan momak. Za privatne tv stanice si sasvim u pravu. Evo od poslednje na kojoj sam radio sam uspeo, uz pomoc drugara i parlamentarnog i neparlamentarnog ubedjivanja da naplatim tek pola duga, a drugu polovinu nikako da izvucem.
Ne znam sta da radim, podneta je i tuzba, ali to ce da se razvuce kao gladna godina, a meni su moje pare potrebne odmah.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
Isuse boze dragi :alexis:

Jesi siguran da nije imala ama bas nikakvog razloga da to uradi? :lukavi:
Da nisi podjebavao zenu onako kako samo ti umes? :lol:
Ја сам тој жени био као мајка, када се са сестром из Ужица уселила у Нови Сад. О детаљима не бих овом приликом, читава прича је веома непријатна и није за свачије уши.
By RACABG
meni zao sto nije zavrshila zapoceto.
Korisnikov avatar
By *deni*
Па није, али само зато јер сам побегао и упутио се право у редакцију Грађанског листа, где сам се јавно пожалио да се више не осећам безбедно у згради телевизије, јер су колегинице почеле физички да ме злостављају.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by burak-BL
Originally posted by Daliborka
Uuuuu, volim da gledam Rihu, ma na kom kanalu se prikazivala.
Zena drchna i otresita.
Uh, rado bih se sa njom druzila...
Samo družila ili možda nešto više Daco? ;)
Pa i nesto vise, naravno, bih zelela, ali sam sigurna da jedna Riha ne bi bila raspolozena za seks sa mnom, koja sam jedna obicna radnica iz Subotice...
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ti si Laki jedan retko pametan momak.
:hvala:

Pa to ti ja pricam ovde vec 3 cele godine :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*

Да, али си био и безобразан према мени, одавао информације без одобрења, што је изазвало у мени огроман гнев.
Не због самих информација, ја се ничега не стидим, већ због твог безобразлука и дрскости да пишеш о стварима које знаш о мени, а да ме ниси претходно питао да ли сам сагласан да то износиш у јавност.
Али добро, битно да ником због тога није пукла глава, било, па прошло.
цмок
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Да, али си био и безобразан према мени, одавао информације без одобрења, што је изазвало у мени огроман гнев.
Не због самих информација, ја се ничега не стидим, већ због твог безобразлука и дрскости да пишеш о стварима које знаш о мени, а да ме ниси претходно питао да ли сам сагласан да то износиш у јавност.
Али добро, битно да ником због тога није пукла глава, било, па прошло.
цмок
Nije pukla ali je mogla :panker:
No dobro bilo pa proslo sad mozemo opet da se "lizemo" po forumu :lol:

Udri brigu na veselje :kolo:
Ziveli mi :D

ANTONELA RIHA znaci hmmm....*

*cisto da je spomenem da ne bude potpuni off topic
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije pukla ali je mogla :panker:
O je, могла је, итекако.
Ја нисам агресиван тип, али да је којим случајем прво пукла моја, пукла би и твоја, у то буди сигуран. Добро што је све остало у домену хипотезе, па сад, као што си и сам рекао, можемо да наставимо лепо да се забављамо по Форуму...
:friends:
By RACABG
Па није, али само зато јер сам побегао и упутио се право у редакцију Грађанског листа, где сам се јавно пожалио да се више не осећам безбедно у згради телевизије, јер су колегинице почеле физички да ме злостављају.
deni sto se samoprozivas ?

meni je zao sto antonela riha nije zavrshila posao i ostala dosledna sebi to jes B92
Korisnikov avatar
By *deni*
Много се ти правиш наиван, знаш...
Него, Рача, да ти ја нешто предложим. Инсталирао сам скајп на овај нови лаптоп, и камера рихта перфектно, па ако си вољан пошаљи ми, молим те, своју адресу да те назовем, баш ме интересује како изгледаш...
By RACABG
ako se potrudis mozda me i pronadjes na tom svom novom laptopu
uzgred na avatru sam ja uvek
Korisnikov avatar
By *deni*
ako se potrudis mozda me i pronadjes na tom svom novom laptopu
uzgred na avatru sam ja uvek
У, баш ме брига да те тражим. Ако хоћеш, дај ми адресу, ако нећеш, нећеш.
Понуђен као почашћен.
:deni:
By RACABG
I nudim ti se ja, nudim a ti me odbijas
ti nista ne trazis i sve sto neces dobijas
I nudim ti se ja, a ti vec negde posluzen
ma samo sedi tu, ponuden kao pocescen.
Korisnikov avatar
By *deni*
I nudim ti se ja, nudim a ti me odbijas
ti nista ne trazis i sve sto neces dobijas
I nudim ti se ja, a ti vec negde posluzen
ma samo sedi tu, ponuden kao pocescen.
Bravo !!!!
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by ZvezdasBG
Sledeca je Olja Beckovic. Garant :lol:
hm... ovo je moguce, olja je u par navrata dolazila u sukob sa vedranom...
Baš se pitam kako bi se slagala sa Tijanićem.
Jako dobro veruj mi. Njih dvoje su privatno do jaja. Pouzdano znam.
Korisnikov avatar
By Vel boy
do jaja... njenih (-nika) ili njegovih :giggle: ili i to i to...
a, to je ta zbog koje je na B92 ima/je bilo onoliko tipkovnih greshaka :hmm: :lol:

@ mythe, kamo srece....:drama:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
"Антонела Риха, једна од најугледнијих српских новинарки, члан групе оснивача Радио Телевизије Б92, водитељка емисија “Кажипрст” и “Полиграф”, данас је, после разговора са главним и одговорним уредником Информативног програма Ненадом Љ. Стефановићем и Генералним директором Александром Тијанићем, прешла на Радио Телевизију Србије. Риха ће на Медијском јавном сервису Србије уређивати и водити ауторску политичку емисију.

Тим поводом, у изјави за Информативни програм РТС-а, генерални директор Александар Тијанић каже: “ Риха представља значајно појачање за нашу ауторску екипу и уклапа се у амбиције и пројекте РТС-а да до краја деценије значајно унапредимо наше професионалне стандарде и сачувамо апсолутну предност у гледаности над конкуренцијом.”

Slika

А сад моје мишљење...

Све чега се РТС дотакне, постаје старинско, маторо, бледуњаво, досадно....

Уместо да са расположивим капацитетима, а имају их најбоље у земљи, праве модерну, европску телевизију, они су заглављени у деведесетим са бледуњавом сликом, "теткама" које читају вести у дневнику, скицом земље која се окреће на почетку Дневника....

Па неке локалне тв станице у Србији имају квалитетнију од слику од РТС 1 ...

Што се тиће Антонеле, мислим да ће јако брзо да је "упакују" у РТС фазон, попут Маје Жежељ која је на Б 92 имала свежину у појави, другачији осмех, поглед... а сада на РТС-у делује као тетка која преко оне ствари чита актуелне вести...

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!