Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Originally posted by LordOfSex
A ja nazalost ne mogu da verujem u istinitost ove price. Jer je niko sa odgovarajucim kredibilitetom nije potvrdio.

Batine se dobijaju sa razlogom, zbog jedne reci ne verujem.

A sto se tice pretresa, ne vidim tu nista manijacno sto je otvorila paklu cigareta.
Ja ne znam sta treba da se dogodi...tebe neko d aprebije d abi poverovao?

I...batine se dobijaju... sa razlogom ili bez

Manijacno jeste ... mojoj drugarici je cak PREBROJAVALA PARE!!!!!
Zamislite!

Da, da...HS na bashing karti Bg-a
:up:
Pa prosto ne mogu da verujem nekim forumasima, da ne kazem vristavim tetkama jer ce biti da branim klub, koji imaju par postova u kojima samo pljuju klubove.

Treba da se dogodi to da neko koji je dugo na forumu, pise i u ostalim temama, potvrdi istinitost price.
Korisnikov avatar
By m..
Ja mogu da potvrdim samo istinitost gomile krvi nize niz ulicu. Nesto sumnjam da su se tetke medjusobno poklale pa da ima toliko krvi, a sumnjam i da su oni sa sanka sami sebi lomili case o glavu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne postoji klub na svetu gde na ulazi obezbedjenje prebrojava lovu :lol:

znaci HB je jedinstven i treba da radi....:povracam:
By RACABG
ja tako svojevremeno isao da se razjasnjavam sa vlasnikom floyda zbog nekog klinca koji je dobio batine ..... a klinac me posle prodao za besplatan ulaz i dva pica.

od tada vala mogu da vas svako vece biju nemam nameru da bilo koga kritikujem i branim.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by RACABG
a jel umela tvoja drugarica da se vrati i da ode u drugi klub ?
Pa da se posle kaje sto je dala cigarete na uvid? Ta, nemoj molim te...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Azdaja

Opet ce biti da branim klub, ali me bash briga.

Obebedjenje radi svoj posao onako kako se vec radi.

Ako je posumnjala da se u novcaniku nalazi nesto cudno ima pravo da isti otvori i zagleda, to da li ce neko da nazove brojanjem kinte ili ne znam kako, njegov/njen problem.

Meni je covek otvorio torbicu, lepo pogledao sta se nalazi unutra i to je to. Sta sada treba da se raskukam jao dodirnuo je moju Visa electron rukama, aaaaaa... kako je to smeo da uradi, video je da u torbici imam kondome prebrojio ih juuuuuu....

Pa mislim stvarno, daj te ljudi.

Ako zelite da vas niko ne pretresa i na vratima postoji detektor metala, tecnosti, itd... zna se kolika bi bila cena ulaznica.
Korisnikov avatar
By Azdaja

Opet ce biti da branim klub, ali me bash briga.

Obebedjenje radi svoj posao onako kako se vec radi.

Ako je posumnjala da se u novcaniku nalazi nesto cudno ima pravo da isti otvori i zagleda, to da li ce neko da nazove brojanjem kinte ili ne znam kako, njegov/njen problem.

Meni je covek otvorio torbicu, lepo pogledao sta se nalazi unutra i to je to. Sta sada treba da se raskukam jao dodirnuo je moju Visa electron rukama, aaaaaa... kako je to smeo da uradi, video je da u torbici imam kondome prebrojio ih juuuuuu....

Pa mislim stvarno, daj te ljudi.

Ako zelite da vas niko ne pretresa i na vratima postoji detektor metala, tecnosti, itd... zna se kolika bi bila cena ulaznica.

ja sam bukvalista, odma mi se u glavi stvorila scena kako uzima riba novcanice i broji ih...

a ti se bas razumes u to kako obezbedjenje treba da radi svoj posao?!
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa, ne verujem da bi cena ulaznice bila veca... u giardino npr ulaz je besplatan, a imaju te detektore, i malo kad se desavaju ovakve scene pretresa. sve je to do organizacije, koja je ocito losa.

i jos jedno pitanje. da li hb ima nekakve veze sa ''hramom x''? vidim da ga reklamiraju na romeu, i da ima neka srca u logu, pa sam u dilemi da li je to isto mesto zapravo? negde u abardarevoj?
Korisnikov avatar
By ns.happy

ja sam bukvalista, odma mi se u glavi stvorila scena kako uzima riba novcanice i broji ih...
hahahaha, i ja :-)))
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by RACABG
ja tako svojevremeno isao da se razjasnjavam sa vlasnikom floyda zbog nekog klinca koji je dobio batine ..... a klinac me posle prodao za besplatan ulaz i dva pica.

Secam se incidenta, koji je bio samo jedan u nizu, obezbedjenje Floyda je bilo zaista katastrofa, sam sam prisustvovao nekolicini napada iako sam bio tamo samo dva, ili tri puta, i pisao o tome.

Meni je jedino cudno u ovoj prici to sto se ne secam da se ikada neko od povredjenih javio i objasnio kako je bilo, kao ni menadzeri kojima je to poslovna obaveza s' obzirom na delikatnost posla kojim se bave.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
a ti se bas razumes u to kako obezbedjenje treba da radi svoj posao?!
Da, moj najbolji drug radi u obezbedjenju.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ns.happy

tak' mi lale....os da brojis, evo ti pa prebroj... :smeh:

:kiss:
Korisnikov avatar
By LordOfSex

:smeh:

Zato je ona meni bash gotivna forumasica.
Korisnikov avatar
By Azdaja

:smeh:

Zato je ona meni bash gotivna forumasica.

:hvala: :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
i jos jedno pitanje. da li hb ima nekakve veze sa ''hramom x''? vidim da ga reklamiraju na romeu, i da ima neka srca u logu, pa sam u dilemi da li je to isto mesto zapravo? negde u abardarevoj?
To je jedan te isti klub :D
Klub se u stvari zove Hram X ali ga svi i dalje zovu HS.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
I jel ima nekog novog info-a o tom incidentu proslog vikenda ili ce sve ostati na pricama nekih forumasa koje niko ovde ne poznaje :duh:

Ja sam bio u HS nekoliko puta i svaki put se dobro proveo.
Obezbedjenje ko obezbedenje...malo isfolirane gorile koje glume autoritet i namrstenost ali taklav im je posao valjda nisu oni hostese, stjuardese ili promo-dame :D

Mada sam imao i prijatnih iskustava sa tamosnjim obezbedenjem kao pre 2-3 nedelje kad sam ispred ulaza seo na stolicu koju koriste momci iz obezbedenja i onda je jedan od njih kasnije dosao i rekao mi:izvini ali treba mi ta stolica a gledao sam okolo nemam drugu da ti dam.

Ili kad sam jednom prilikom ulaska u klub rekao: ne moras me opet pretresati vec sam pretresen veceras-na sta on odgovara: moram, ja volim da se pipam :lol:
By RACABG
Prvi post je bio performans a zna se ko ovde voli performanse tako da ...........
By Ogi-1991
cuo sam i ja za te incidente...i mogu da potvrdim za dva jer sam video...a za ostale ne mogu jer nisam licno video,ali sam cuo...nadajmo se samo promenama: :) ))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!