Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by mythe
mislis pred nekim kao sto je Natasa Kandici,

ne, više pred nekim kao što je čak noris.
Korisnikov avatar
By Stripi
Jedino sto su nam tih dana nasu idilu kvarili neki sto su lupali u serpe i lonce i zvizdali tako bezveze, samo da drugima nedaju mira.
Sram ih bilo!
Korisnikov avatar
By Combo
Tačno kao Mira kad piše o Carstvu Cveća a okolo jedan deo naroda gine a drugi živi ispod granice dostojanstva...
By Kragi
Originally posted by PlasticBrain
Originally posted by KgCS3
Neko to od gore vidi sve :zvizdi:
A ja sam upravo o ovome pricala...
Bitno da smo mi spremni svima da sudimo i budemo visoko moralni i ispravni kada neko umre.

Ne znam ko to gore vidi sve, pa deci, bebama, ljudima od 20, 30, 40 godina nesto zamera i kaznjava ih...
Ja sam permutovao pesme, izvini
Hteo sam da napisem: Ne brze od zivota! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix
jao ljudi, bas preterujete (verovatno je deo ljudi ovde preziveo licne traume pa gleda subjektivno na te 90te, za neke nesretne, za neke sretne i zlatne ali tako je to uvek u zivotu, nikada se ne moze svima ugoditi).
Devedesetih jedino lopovi, mafijaši i šverceri nisu preživeli lične traume. I samo za njih to mogu biti "sretne i zlatne" godine.
apsolutno se slazem
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by mirth
Originally posted by Lepa Krepa
ja se secam da smo se setra i ja bukvalno prezederavali od vocnih jogurta koji su bili superjeftini.
i evo šta ti napraviše ti silni aditivi:
Te lepe godine ce zauvek ostati u mom secanju, a ko nije hteo i zeleo da radi, to je bio njegov probleem. Sam je kriv ako je kopao po kontejnerima ili se gurao za hleb koji su navodno bacali sa kamiona.
iskreno se nadam da ćeš ovo nekad izgovoriti pred nekim ko se živo seća tih lepih godina, a ima tanke živce i slabo razvijen koncept nenasilne komunikacije.
:up: :klap:
krepa :hail: po ko zna koji put
mislis pred nekim kao sto je Natasa Kandici,

ne, više pred nekim kao što je čak noris.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sam je kriv ako je kopao po kontejnerima ili se gurao za hleb koji su navodno bacali sa kamiona.
Tačno tako. Tada sam bio klinja, ali moji su bili pošteni ljudi van političkih partija i nismo bili gladni.

Danas je za normalan posao obaveznu članstvo u DSu ili prijateljska veza. I to je aksiom.

Uostalom Borka i Sloba nisu krivi za težak život nekih, već sankcije od zapadnih zemalja koje su namerno bile usmerene protiv naroda u nadi da kada narod bude umirao od gladi da će smeniti vlast.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
e, ne serite više. da nisam živela tada u srbiji još bih pomislila da su sudijske plate od 4DM i inflacija koja na dnevnoj osnovi menja cene po pet puta kolektivna halucinacija. moja keva je radila u državnoj firmi, na (inače) odlično plaćenom mestu, a više puta je mesila hleb - i to standardno od brašna doniranog od rođaka sa sela - jer tog dana nismo mogli da ga kupimo. izlazila sam sa nula para u džepu i dešavalo se da nas 10 puši jednu cigaru jer niko nije imao para da kupi još jednu - a kupovale su se na komad, čisto da podsetim. i niko oko mene nije živeo ništa bolje, osim par njih čiji su roditelji bili dobro uvaljeni u režimski aparat.
By RACABG
pa sto nisu otisli sa vlasti i prepustili fotelje kako bi se ukinule sankcije i narodu olaksalo.
eto to zlo je toliko volelo i brinulo za svoj narod.

inace med. sestra u domu zdravlja je za platu mogla da kupi kilo ipo jabuka.
By mythe
e, ne serite više. da nisam živela tada u srbiji još bih pomislila da su sudijske plate od 4DM i inflacija koja na dnevnoj osnovi menja cene po pet puta kolektivna halucinacija. moja keva je radila u državnoj firmi, na (inače) odlično plaćenom mestu, a više puta je mesila hleb - i to standardno od brašna doniranog od rođaka sa sela - jer tog dana nismo mogli da ga kupimo. izlazila sam sa nula para u džepu i dešavalo se da nas 10 puši jednu cigaru jer niko nije imao para da kupi još jednu - a kupovale su se na komad, čisto da podsetim. i niko oko mene nije živeo ništa bolje, osim par njih čiji su roditelji bili dobro uvaljeni u režimski aparat.
sada mi je jasno odakle potice tvoja ostrascenost kao i suzena moc racionalnog i objektivistickog gledanja na stvari.
A uopste nije istina da su plate sudija bile 4 DEM, posebno ne od januara 1994. (sprovodjenje Avramovicevog anfiinflacijskog programa), a glede plata u drzavnim firmama mogu reci i to da su ljudi pored plata cesto dobivali brasno, ulje, secer, meso itd....
Ja nisam izlazio sa nula para u dzepu i svi oko mene su isto tako imali novaca za izlazak, jer su ljudi pored studiranja tu i tamo nesto i radili, nesto preprodaju, shema levo-desno pa se i imalo ;)

a glede kupovanja "cigareta na komad" - cuj, a jer se moralo pusiti cigarete, ja cigarete nikada nisam ni probao, bolje i za dzep i za zdravlje
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by RACABG
pa sto nisu otisli sa vlasti i prepustili fotelje kako bi se ukinule sankcije i narodu olaksalo.
eto to zlo je toliko volelo i brinulo za svoj narod.

inace med. sestra u domu zdravlja je za platu mogla da kupi kilo ipo jabuka.
Na ruku mu je išlo doduše i to što je dobar deo naroda bio stava "E, NEKA! NEKA GA neka sedi na vlasti - neće ONI NAMA da odlučuju!" Tako da je to sve splet jako jako jako nesrećnih okolnosti.

Inače ga smatram najdirektnije odgovornim za propast i patnju svog naroda, ne spoljne neprijatelje i njihove sankcije.

A svako kome je SVE to NEKAD bilo dobro i normalno...levo, desno, devize, devize, prazne radnje, cene izražene u bodovima, gorivo na ulicama umesto benzinskim pumpama, bolnice bez lekova i materijala za rad, desetogodišnji rat, pad kulturnog nivoa, sujeverje, beda, nepismenost, socijalna nesigurnost, uništenje srednje klase, begstvo elite, kriminal ...taj ne može da očekuje da me ima za sagovornika.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ako me moć primećivanja ne vara, ti si u nekom od obrisanih postova nagovestio da si izdanak julovskog kadra. tako da se tvoje pare u džepu uklapaju upravo u ovo što ja gore napisah.
By Dragonite

sada mi je jasno odakle potice tvoja ostrascenost kao i suzena moc racionalnog i objektivistickog gledanja na stvari.
A uopste nije istina da su plate sudija bile 4 DEM, posebno ne od januara 1994. (sprovodjenje Avramovicevog anfiinflacijskog programa), a glede plata u drzavnim firmama mogu reci i to da su ljudi pored plata cesto dobivali brasno, ulje, secer, meso itd....
Ja nisam izlazio sa nula para u dzepu i svi oko mene su isto tako imali novaca za izlazak, jer su ljudi pored studiranja tu i tamo nesto i radili, nesto preprodaju, shema levo-desno pa se i imalo ;)

a glede kupovanja "cigareta na komad" - cuj, a jer se moralo pusiti cigarete, ja cigarete nikada nisam ni probao, bolje i za dzep i za zdravlje

E,

je l' vama svima jasno da nas dečko kolektivno zajebava?
By mythe
ako me moć primećivanja ne vara, ti si u nekom od obrisanih postova nagovestio da si izdanak julovskog kadra.
pa sta ;)
Korisnikov avatar
By svejedno

a glede plata u drzavnim firmama mogu reci i to da su ljudi pored plata cesto dobivali brasno, ulje, secer, meso itd....
Taman sto sam se probudio, i gle, opet ti..

...

Svrbe me prsti..al ja sam fin, uvek

..

Jeste, dobijalo se sve to, ali ne pored, vec umesto plata.

I to se secam da je moja keva, arhitekta inace, ako je bitno (dada - drzavna firma bese), dobila hrpu jabuka UMESTO plate, u sred zime.

..

Da budemo zdravi & jaki, ili valjda da ih preprodamo, sta li?
nesto preprodaju, shema levo-desno pa se i imalo
Nacionalni sport u to vreme, da, to preprodavanje. A nikad nisam voleo miris pijace, jos shveca & ja morali u skolu, cale & keva na posao..nista, jele se jabuke ,)

..

E, tako je ziveo prosecan....arhitekta.

'93.

..

Tamo gde nije bila 'tranzicija'.

...

Ne znam kako da ti kazem ovo a da te ne uvredim: brate, lupas.

Sve je bilo divno kada je Avram 'sredio' NAJVECU inflaciju ikada. U svetu.

Sve je bilo kul kada smo PONOVO imali benzin na pumpama, a ne u flasama.

Mislim, nije. Stvarno nije.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dragonite

E,
I ja bi' rek'o.

..

No..Sto da se ne igramo sa njim? Volim i ja da se zajebavam.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Samo da obznanim da se po prvi put (bar u najnovije vreme) potpuno slazem s RACABG-om u nechemu
i da izrazim ovde moje gadjenje nad postovima korisnika: Plastic Brain (obviously :giggle: ), Winter, vivisect, spark i, svakako, mythe. :barf:

OT poginula, sahranjena, dok je zivela jela, pila, pa otishla.....
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Dragonite
Nije stvar u dečku, takvih i inače nema malo.
By RACABG
eh taj julovski kadar je ubijao neistomishljenike po nalogu baba jule.
neka sam jeo jabuke i neka nisam imao za cigarete samo da nisam dete nekog julovskog ubice.
neko negde vec napisa onaj odozgo vidi sve i vraca adekvatno ... udara gde najvishe boli.

elem nas narod jos i kaze ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju , olupa se borki o glavu sverc cigareta , olupa joj se i marko i milo i cane subotic ............ nesto mi govori da su se duhovi proslosti vratili da se obracunaju sa onima koji su im sve obezbedili i mnogo znali.
Korisnikov avatar
By smaug
To je, ukratko, tako bilo. Nemam nista da dodam. Imam samo da pitam ove(a narocito Vivisect i mythe) kojima je tih godina bilo ok da nam opisu tu planetu na kojoj su oni proveli devedesete. Mythe bi narocito mogao da nam kaze da li je jogurt dobijao u gajbicama na kucnu adresu ili je isti nabavljao sam?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by smaug
To je, ukratko, tako bilo. Nemam nista da dodam. Imam samo da pitam ove(a narocito Vivisect i mythe) kojima je tih godina bilo ok da nam opisu tu planetu na kojoj su oni proveli devedesete. Mythe bi narocito mogao da nam kaze da li je jogurt dobijao u gajbicama na kucnu adresu ili je isti nabavljao sam?

Mene zanima da li je bilo onih sa tri vrste zitarica(jecam, ovas i pirinac) i Bifido Digestio kompleksom. Ti su mi omiljeni, a uverena sam da ih je Sloba uvozio jos onda :sweet: Good ol' times... :sigh:
Korisnikov avatar
By Combo
"Radnje su prazne jer je narod usled visoke platežne moći pokupovao svu robu."
Mirjana Marković
By RACABG
cega se pametan stidi time se budala ponosi
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Combo
Mirjana Marković

:lol:
Korisnikov avatar
By Combo
Sad možemo i da se smejemo pokvarenoj i bezobraznoj ženi (namerno ne kažem LUDOJ) ali tada je to izazivalo mnogo drugačije osećaje u meni...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Sad možemo i da se smejemo pokvarenoj i bezobraznoj ženi (namerno ne kažem LUDOJ) ali tada je to izazivalo mnogo drugačije osećaje u meni...
Osecaj ponosa sto zivis u zemlji s tolikom plateznom moci gradjana? :D
Korisnikov avatar
By Combo
Bilo je i ponosnih, to jeste. Čudna, čudna, ČUDNA neka vrsta ponosa koju ja nikako nisam mogao da shvatim...
Korisnikov avatar
By Stripi
To me podsjeti na scenu iz "Goodbye Lenin" gdje majci u istočnom Berlinu, koja je pretrpjela moždani udar i ne zna da su se dvije Njemačke spojile, puštaju lažne vijesti u kojima izbjeglice iz Zapadne Njemačke ruše zid i bježe u Istočnu Njemačju jer im je dosta života u kapitalizmu.
Divna ta Srbija bila, iz vremena Slobodana Miloševića i Borke Vučić, šteta što je više nema i što su obadvoje mrtvi. Ovi iz zapadne Europe i kvazi razvijenih zemalja definitivno nisu znali šta propuštaju, jebolihćaćagrbavi.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Strix
Mirjana Marković

:lol:
nije uopšte smešno, jezivo je da je ona to zaista izjavila. mislim da je nedavno neko i okačio taj YT klip. ako iskopate, re-postujte.
Korisnikov avatar
By Combo
Ja joj samo čuo umilni glasić preko radio-talasa. Bez slike umilne face.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!