Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Komadi odeće za čiju proizvodnju, po komadu, proizvođač utroši maksimalno 7 eura negde u Indoneziji, a glupave ćurke za to plaćaju stotine eura kako bi mogle da se hvale drugaricama i prave im zazubice. Kao najbitniji kvalitet dotičnog odevnog predmeta smatraju činjenicu da na njemu stoji ime nekog mrtvog italijanskog ili francuskog gay-a.
koliko vam je bitno da garderoba bude fancy i "markirana"?:snob:
Korisnikov avatar
By Myto
Nije mi bitno. Ali primecujem razliku u kvalitetu izmedju skupih i manj skupih komada odece, tako da predrasude koje vaze medju pobornicima manje skupoih varijatni o tome da kupci skupljih proizvoda kupuju samo ime a ne i kvalitet, uglavnom, nisu tacni.
By Kragi
Nosim samo ono sto mi se svidja i ne zanima me da li je fancy, u trendu i sl .... Sto se marki tice, zavisi kako posmatras stvari tj. ako ne kupujes kod kineza gde mozes da kupis nesto sto nema potpis?
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Azdaja
ne, idem gola stalno :blenta:
hmmmmm :wow:
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by Azdaja
ne, idem gola stalno :blenta:
i ja sam ozbiljno mislila na tome danas. odlučila sam da su odeća zabranjena do kraja leta.

onda shvatila sam da ipak moram izlaziti iz kuće nekada... po hrana, itd.

on topik: meni nije bitno koju marku nosim. bitno mi je samo da odeća budu čista i da izgledam ok kada sam obučena u njima. ali mogu da izgledam ok i obučena jeftinom stvarima (i da izgledam loše obučena skupim stvarima) :)
By alexandermagic
Originally posted by Mystica_lady
...
koliko vam je bitno da garderoba bude fancy i "markirana"? :snob:
Zašto je markirana pod navodnicima?
Kad je u pitanju moja odjeća, veoma mi je bitno. Određene robne marke koje preferiram, podrazumjevaju i kvalitet, a i daju "garanciju" da ih nema svaki drugi muškarac na sebi u mom okruženju. To bi me iritiralo. ^^

Drago mi je da imam dosta poznanika koji često cirkulišu po inozemstvu, pa su u prilici da mi dobave ono što želim, a ne mogu naći ovdje, kad su u pitanju odjeća, obuća i aksesoar.
Naravno, ne radi se o "šaniranju".
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja se pri kupovini garderobe vodim onom, da kvalitet opravdava cenu...

Ne kazem da mi je svaka krpa koju imam firmirana ali obuca, farmerke, jakne i duksevi moraju da budu...

Bitno mi je da se ono sto kupim uklopi u neki moj fazon i stil odevanja i da je to kvalitetno, a sad da li je u trendu ili nije to me vec ne zanima...

:alexis:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Uvek ću izgledati bolje u džaku nego većina ljudi u precenjenoj garderobi, tako da meni zaista nije bitno.
Korisnikov avatar
By nev
apsolutno mi nije bitno da li je moja gardoeroba firmirana. moze se dogoditi da kupim nesto sto ima ime, ali jedino ako mi se toliko svidi model da ne mogu da mu odolim. :D inace ne bih rekla da se oblacim fancy, pre grunge.
By Swanheart
lazna skromnost mode off - sta god da obucem dobro mi stoji :kosa:

kao sto rece alexandermagic
Originally posted by alexandermagic

Kad je u pitanju moja odjeća, veoma mi je bitno. Određene robne marke koje preferiram, podrazumjevaju i kvalitet, a i daju "garanciju" da ih nema svaki drugi muškarac na sebi u mom okruženju. To bi me iritiralo. ^^
Korisnikov avatar
By Neve
Markirano u većini slučaja podrazumijeva kvalitet. Bitno mi je da nosim kvalitetnu robu, koja mi ne stoji kao piletu sise.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Myto
Nije mi bitno. Ali primecujem razliku u kvalitetu izmedju skupih i manj skupih komada odece, tako da predrasude koje vaze medju pobornicima manje skupoih varijatni o tome da kupci skupljih proizvoda kupuju samo ime a ne i kvalitet, uglavnom, nisu tacni.
upravo tako.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Komadi odeće za čiju proizvodnju, po komadu, proizvođač utroši maksimalno 7 eura negde u Indoneziji, a glupave ćurke za to plaćaju stotine eura
postoje neki zakoni koliko kosta izrada a koliko finalna cena jer u prozvodnji svaki korak se mnozi sa trenutnom cenom prozivoda u proizvodnji a ne sabira tako da krajnja cena je uvek i te kako dosta vece nego pocetna, tako da nesto sto i da je kostalo 7 eura (a malo teze da ceo gotov proizvod moze toliko da kosta) krajnja cena tj u prodavnici bi trebala da bude negde oko 100 eura
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Swanheart
lazna skromnost mode off - sta god da obucem dobro mi stoji :kosa:

kao sto rece alexandermagic

Slazem se sa Alexandrom.
:jazzva:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Kupujem ono sto mi lepo stoji i ako je markirano to je neka marka koja nije preskupa.Volela bih samo za patike da dajem mnogo vise para nego sto dajem,ali jbg ne moze se.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
velike pare dajem samo na sportsku opremu kada sam u treningu...i za martine....to je najskuplje sto kupujem...

sto se tice marke, retko je primecujem.....
Korisnikov avatar
By m..
Komadi odeće za čiju proizvodnju, po komadu, proizvođač utroši maksimalno 7 eura negde u Indoneziji, a glupave ćurke za to plaćaju stotine eura kako bi mogle da se hvale drugaricama i prave im zazubice. Kao najbitniji kvalitet dotičnog odevnog predmeta smatraju činjenicu da na njemu stoji ime nekog mrtvog italijanskog ili francuskog gay-a.
koliko vam je bitno da garderoba bude fancy i "markirana"? :snob:
bitno mi je da je kvalitetna, lepa, fino skrojena i da nije predizajnirana, takodje i da mi ne stoji bas lose.

za odecu dajem od 3 evra do 300 evra (ne secam se da sam dala vise od 300 na odevni predmet), i cesto kombinujem nesto jeftino sa necim skupim.

nikad ne kupujem odevne predmete na kojima se vidi marka, a cak i kada kupim nesto na cemu se vidi marka (tipa pantalone, pa na desnom zadnjem dzepu), onda kuci ne budem lenja, pa to skinem.

za zivu glavu ne bih obukla nesto na cemu pise prada ili d&g, ali bih kupovala njihove stvari, pod uslovom da prolaze moj set kriterijuma.
Korisnikov avatar
By KiWi
Raspitujem se i kupujem provereno dobar kvalitet. Ako je već neko probao i zadovoljan je, ne žalim pare :) takođe, volim da posavetujem. Ne kupujem na neviđeno jer mi se par puta desilo da u nekakvim šanerskim kombinacijama kupim markirane krpice koje ne izdrže ni pola sezone ...

Bitno mi je, ali ne i presudno. Moj omiljeni šorc je totalni noname (čak nema ni ona Šiju-Miju slovca koja su kao fol marka), a ipak izdržava već godinama što ga rabim najstrašnije :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by KiWi
Raspitujem se i kupujem provereno dobar kvalitet. Ako je već neko probao i zadovoljan je, ne žalim pare :) takođe, volim da posavetujem. Ne kupujem na neviđeno jer mi se par puta desilo da u nekakvim šanerskim kombinacijama kupim markirane krpice koje ne izdrže ni pola sezone ...

Bitno mi je, ali ne i presudno. Moj omiljeni šorc je totalni noname (čak nema ni ona Šiju-Miju slovca koja su kao fol marka), a ipak izdržava već godinama što ga rabim najstrašnije :D
saneri umeju da uvaljuju kinesku A klasu kao originale, to znam jer je jedan moj poznanik godinama izdavao stan shanerima, pa mu covek sam ispricao.
Korisnikov avatar
By Blady

[/quote]Upravo..... neka sam curka, ali volim da trosim pare na garderobu, soping mi dize adrenalin....
Nisam opterecena sa markama, ali bas sto kaze AM volim kvalitet, i specificnost odece koju nosim..
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
nikad ne kupujem odevne predmete na kojima se vidi marka
i ja se trudim da zaobidjem such pieces
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by shut
Originally posted by m..

:shok: :shok: :shok:

MOLIM???

"Žador Dijor" preko mog nadasve nabujalog poprsja je must! :drama:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by jovanabeograd
"Žador Dijor"
cirilicom? moras priznati da bi to bio serbiš tač :triprsta:

Mrzelo me da menjam keyboard lng, ali da, ubOO si, te su mi oooomiljeeene :yay: :yay:

EDIT:

Shut-ov post je misteriozno nestao, i onda logicno deluje da ja pricam sama sa sobom, u isto vreme izmisljajuci citav dijalog... :sigh: Life is a whore.
Korisnikov avatar
By Madonna
a ja obrisah post :lol: :klavir:

edit: ahahahahaha nije joca luda, ja sam, majke mi :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e da....i opasno mi na zivce ide sve sto ima na sebi znak Emily the Strange
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..
saneri umeju da uvaljuju kinesku A klasu kao originale, to znam jer je jedan moj poznanik godinama izdavao stan shanerima, pa mu covek sam ispricao.
eto objašnjenja :(
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by m..

:shok: :shok: :shok:

MOLIM???

"Žador Dijor" preko mog nadasve nabujalog poprsja je must! :drama:
Meni ja malo falilo da kupim CHLISTIAN DIOL torbu u Kotoru 2005. That was a MUST!
Korisnikov avatar
By m..
btw, samo da napomenem MIN MIN cipele i PNMA i NAKE patike :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!