Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Black Lady
Nisam jedna od tih....
Volim zene... mog tipa...
Zene tvog tipa su zaista posebne :maca:
:lol:
Draga.... pa kad imam istancan ukus ;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne pijem pivo uopste.
ne pusim.
nisam aljkava.
patike su mi uvek ciste (dobro mozda ne bas uvek:blush: )
ne "okupljam" se ovde ili onde:smeh:

a opet mi se nesto cini da nisam normalna po merilima autora teme.

a za ostale zene: ma sram vas bilo,zasto ne izgledate kao kejt mos. ili bar kao misha barton :neto:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Birthday_girl
Originally posted by Winter
rodjendanska kad porastes mozda budes i shvatila o cemu sam ja pricala u ovoj temi i zasto je otvorih :alexis:
sasvim moguce da te ne razumem. takvih problema nemam.

ova tema mi lici na onog lika sto je u po bela dana svecom trazio postenog coveka (s tim sto je on mozda bio u pravu). :sveca:

Diogen :)

Cirkam pivo (iz case, preferiram ginis, al kad nema moze i Niksicko :D ), pusim, povremeno duvam, dzogiram, tusiram se dva put dnevno, patike su mi ciste,isto kao i salonke i baletanke, pila sam u parku u srednjoj pre KST-a, a i sada bih ponovo u neku zlu uru ako sam tako raspolozena (citati ne znas de ces sa ekipom u 3 am a super ste raspolozeni), iako mnogo cesce posecujem restorane i kafice sa dobrim kafama i klopom, idem u pozoriste i u bioskop, mada u poslednje vreme cesce u muzeje i na izlozbe, nosim siroke majice i suknje kada idem na pijac, kad izadjem u grad sam obucena shodno raspolozenju, od haljina do dzinsa sa nekim topom, jel...spavam uglavnom gola, u fudbalskom dresu ili bejbi dol spavacici...go figure.

I, nikako nisam normalna.

Jer sve ovo navedeno mi nije bitno, sem (ne)urednosti.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by scout_finch
a za ostale zene: ma sram vas bilo,zasto ne izgledate kao kejt mos. ili bar kao misha barton :neto:
Ja izgledam kao Kejt Mos, kad imam stomačni virus. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja izgledam kao Kate Moss, ali juce :lol:

: kurvalishOuz :
Korisnikov avatar
By Witch Princess
ma sram vas bilo,zasto ne izgledate kao kejt mos
Nije ti valjda ona ideal lepote :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Witch Princess
ma sram vas bilo,zasto ne izgledate kao kejt mos
Nije ti valjda ona ideal lepote :drama:
errr....mislim da je scout bila ironicna, to say the least.
Korisnikov avatar
By Hys.
Hocu reci...da pojasnim opet-scout je bila sarkasticna/ironicna, u smislu, da naravno da ne treba (mo) da izgledamo kao Kate Moss :)

Mislim, poprilicno sam sigurna u to :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Hys.
Hocu reci...da pojasnim opet-scout je bila sarkasticna/ironicna, u smislu, da naravno da ne treba (mo) da izgledamo kao Kate Moss :)

Mislim, poprilicno sam sigurna u to :)
Hys, ti kraljice strpljenja... :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
:doh: kapiram ja to :lol: ali Kate..... Dize mi se kosa na glavi od nje...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kosa je, valjda, jedino što i može da se digne zdravoj osobi kad vidi Kejt.
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by Dzelajza Rouz
Kosa je, valjda, jedino što i može da se digne zdravoj osobi kad vidi Kejt.
:up: :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
kejt sam pomenula jer je autorka teme nju navlela kao "normalnu" zenu,isto kao i mishu barton,a ne zato sto ja nju vidim kao ideal zenske lepote. aj da objasnim,naravno da sam bila ironicna.:)
Korisnikov avatar
By Winter
kejt sam pomenula jer je autorka teme nju navlela kao "normalnu" zenu,isto kao i mishu barton,a ne zato sto ja nju vidim kao ideal zenske lepote. aj da objasnim,naravno da sam bila ironicna. :)
Ovo nije tema o lepoti i nikog nisam navela kao ideal lepote...a vi ste drage moje tako dražesno glupe (čast izuzecima).....nije ta koju pominjete pomenuta kao normalna žena, niti je bitno ko je na slici.... :drama: .....i tu se sprdate, i kao vi ovo, vi ono..te se kupate/tuširate dav puta dnevno, te idete u pozorište...pa čiste patike,pa prljave i bla ,bla ,bla....a iz same povređene sujete svoje, pišete...e tu se ogleda normalnost i jednostavnost, ali trebaće vama par desetina svetlosnih godina da bi to shvatile.....:cobanica:
Korisnikov avatar
By Hys.
A mozda se mi i salimo :) ?

Navela si to kao nesto sto je normalno, a sigurna sam da ne mislis samo na to, kao ni mi :)

A mozda i jesmo glupe. Jbg :D
Korisnikov avatar
By Winter
Nisam to uopšte navela kao normalno, već kao jedan deo za mene normalne žene.....a većina se nije našla u tim slikama, pa se mislite da niste normalne, a to je vaš unutrašnji problem.....a ja nikako nisam :psiholog: .....bujrum
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam se nasla. Ne u konstituciji, ali da u oblacenju. I nekom stilu. Ali to mi nije bilo bitno. I naravno da to niko nije shvatio kao perogativ za normalnost, sta god to bilo, vec si navela stavke odredjene, pa je bilo zabavno odgovarati na njih, svima, verujem :D

btw...ja nikako ne mislim da sam normalna.

Te mozda nisam ni prava osoba da odgovaram :namig2:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by Hys.
A mozda se mi i salimo :) ?

Navela si to kao nesto sto je normalno, a sigurna sam da ne mislis samo na to, kao ni mi :)

A mozda i jesmo glupe. Jbg :D
:klap:
Winter, nemoj da se uzbudjujes, svi smo shvatili sta si zelela da kazes u ovoj temi, ali ne znamo kako da ti pomognemo :jbg:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
A sad da ce neko pomisliti da nije normalan jer se ne uklapa u tvoje vidjenje normalnosti... Tesko :)
Korisnikov avatar
By Winter
De mala ne kakaj, majke ti.... sedi der na tu metlu i odlepršaj :doh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jedni nachosi sa ljutim sosom od sira, please.

Vi mozete nastaviti.

:smug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Winter
De mala ne kakaj, majke ti.... sedi der na tu metlu i odlepršaj :doh:
Ja verujem da je ovo bilo u saljivom tonu, ne bi se za ozbiljno nekome ovako obratila sa kim nisi na "jebisimater" sto bi se reklo :) ?
Korisnikov avatar
By Winter
Nisam se obratila tebi, već maloj sa metlom....i da, obratila bih se tako velikoj većini 'pametnih' :mag:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
A glupima se ne bi obracala tako... ccc

Ova tema vristi- diskriminacija...
By жњ
Ah, bas volim ovakve epske momente na forumu! Jos jedna novopecena nada zabavne psihologije postavlja nove okvire normalnosti u nenormalnom gej svetu... Zar ti se duso, ne cini jednostavnijim da kazes sta ti se svidja i sta ti se ne svidja, umesto sto brkas babe i zabe, pa proglasavas ono sto ti se ne svidja nenormalnim??

:jankovicka:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!