Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Jedna dvogodišnja Kineskinja visila je polugola tri časa na prozoru za koji ju je vezao besni i drogirani otac. Devojčicu je sa osmog sprata zgrade u gradu Čengdu spasila vatrogasna ekipa.

Slika
Pomahnitali otac Hu Binžun (34) u početku je držao ćerku za gležanj preteći da će da je baci kroz prozor i da će se potom i sam ubiti, a onda je želeo da ipak "odmori ruku" tako što je bespomoćnu devojčicu vezao za prozor. Komšije su odmah pozvale policiju i vatrogasce od kojih je najhrabriji, dvadesetdvogodišnji Čen Long uspeo da se neopaženo prikrade spratu iznad kako bi odozgo spasio devojčicu. To se dogodilo u trenucima kada je policija provalila u stan i time dekocentrisala Binžuna.

Slika
Međutim, drogirani otac je nekako ipak skočio do prozora i počeo da se otima sa vatrogascem o ćerku. Snalažljivi vatrogasac je pritisnuo prozor čime je povredio poludelog čoveka, a devojčicu je potom odvezao i spasio.
Da je Binžun bio drogiran, potvrdila je i njegova supruga koja je rekla da su se tog jutra žestoko posvađali. Dok su ga izvodili iz zgrade, besna gomila posmatrača napala je narkomana, a neki su ga i pošteno izudarali. Na svu sreću, devojčica osim straha i nekoliko modrica nije pretrpela nikakve posledice manijakalnog čina svog oca.

Da li opravdavate postupke posmatrača, koji su udarali ovog groznog oca?
Kako biste ga vi kaznili?
Korisnikov avatar
By Insorcer
Prvo bih takvu osobu poslao na adekvatno lechenje, a za kaznu postoji pravosudni sistem!

Eto ..josh jedan dokaz da nisu svi fertilni sposobni biti roditeljima!

U ovom sluchaju je mnogo vazhnije da se adekvatno pobrinu za to dete...te da s'najmanje posleditza izadje iz traume!
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
:puzzle:

ju, da sam mu ja komsija, pa prva bih ga od svih napala. :rafal: :ples:
doduse vervatno ne fizicki...mada ko zna. :kletva: jako sam osetljiva na bilo kakva nasilja nad decom.
kako neko moze tako nesto da uradi jadnom i nevinom detetu? :( dvogodisnjem detetu. :shocked: neki ljudi stvarno ne zasluzuju decu... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Armand
a za kaznu postoji pravosudni sistem!
slazem se, ali kako god ga pravosudni sistem kaznio, detetu ce ostati ozbiljne traume za zivota, pa me nesto preterano i nije briga za ljudska prava poremecenog oca...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ubio bih ga od batina off the records, a on the records bih ga strpao u zatvor.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sreća u nesreći je da se to desilo u Kini, gde sudovi i rade nešto, tako da ne sumnjam da će kazna biti više nego adekvatna.
Korisnikov avatar
By smaug
I to u Kini gde im je dozvoljeno da imaju samo jedno dete.
Da bar ima jos nekoliko pa da kazes...Ovako...'Sta reci a ne zaplakati'
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dirrty
:up: :D

Jadno dete :( Uzas...

Stvarno je nekad grozno sto neki ljudi koji nisu uopste sposobni da imaju decu imaju ih a neki koji bi bili divni roditelji nemaju ih... Ja sam cula da se u Kanadi jako lako oduzmu deca i ma koliko to nekad moze biti i nepravedno i ciniti nam se tuzno - oduzeti decu bioloskim roditeljima po odluci drzave... to je ipak u najboljem interesu dece.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne bih mogla da ga udarim od soka.
Ali ga ne bih tuzila za zlostavljanje/zanemarivanje, vec za posedovanje/stavljanje u promet opojnih droga. Cula sam da za to u Kini ide glava. Ciao! :bye:
By Hans
Smrtna!!! :alexis:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by smaug
I to u Kini gde im je dozvoljeno da imaju samo jedno dete.
Da bar ima jos nekoliko pa da kazes...Ovako...'Sta reci a ne zaplakati'
Pobogu!!!
Pa da ima 10 deteta ne bi imao prava, pa ni opravdanja, da sa bilo kojim postupi ovako!! Lično, besan sam i imam potrebu da ga zveknem, ali ne verujem da bih to uradio... Dovoljna mu je kazna to što je u Kini gde su sudovi baš hc! Dobiće on dobru kaznu za ovo... a što se tiče posmatrača, ne opravdavam ih ali ih ni ne krivim :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by just_me
Pa da ima 10 deteta ne bi imao prava, pa ni opravdanja, da sa bilo kojim postupi ovako!!
Upravo tako! :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne kazem da je moja reakcija opravdana, u redu, ispravna ili sta god.....

.......uletela bih nekako da sklonim to dete odatle...........na roditelje ne bih obracala paznju.......ubila bih ga da pokusa da me spreci.......ne znam kako.....mozda mi ne bi upalilo.....
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Dirrty
Originally posted by Kiborg
Sreća u nesreći je da se to desilo u Kini, gde sudovi i rade nešto, tako da ne sumnjam da će kazna biti više nego adekvatna.
:up:
By alexandermagic
Pobjesnim kad se neko iživljava nad nekim ko je bespomoćan i ko ne može da se odbrani, bez obzira o kome se radi.
Originally posted by Myto
Nije za forum.
Korisnikov avatar
By m..
U zatvor, pa da ima vremena da porazmisli. Dete bih im naravo oduzela i smestila u porodicu koja voli i zeli decu i koja bi se adekvatno brinula o njemu, tj njoj, i eventualno na neku terapiju.
Korisnikov avatar
By Stripi
I takvi onda smiju imati djecu a nama ih ne daju da ih ne bi, ne daj bože, seskualno napastvovali.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Stripi
I takvi onda smiju imati djecu a nama ih ne daju da ih ne bi, ne daj bože, seskualno napastvovali.
e bas to.

to je nesto zbog cega bih klao zubima.

to me najvise boli.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Korisnikov avatar
By NewYorker
Jedna dvogodišnja Kineskinja visila je polugola tri časa na prozoru za koji ju je vezao besni i drogirani otac. Devojčicu je sa osmog sprata zgrade u gradu Čengdu spasila vatrogasna ekipa.

Slika
Pomahnitali otac Hu Binžun (34) u početku je držao ćerku za gležanj preteći da će da je baci kroz prozor i da će se potom i sam ubiti, a onda je želeo da ipak "odmori ruku" tako što je bespomoćnu devojčicu vezao za prozor. Komšije su odmah pozvale policiju i vatrogasce od kojih je najhrabriji, dvadesetdvogodišnji Čen Long uspeo da se neopaženo prikrade spratu iznad kako bi odozgo spasio devojčicu. To se dogodilo u trenucima kada je policija provalila u stan i time dekocentrisala Binžuna.

Slika
Međutim, drogirani otac je nekako ipak skočio do prozora i počeo da se otima sa vatrogascem o ćerku. Snalažljivi vatrogasac je pritisnuo prozor čime je povredio poludelog čoveka, a devojčicu je potom odvezao i spasio.
Da je Binžun bio drogiran, potvrdila je i njegova supruga koja je rekla da su se tog jutra žestoko posvađali. Dok su ga izvodili iz zgrade, besna gomila posmatrača napala je narkomana, a neki su ga i pošteno izudarali. Na svu sreću, devojčica osim straha i nekoliko modrica nije pretrpela nikakve posledice manijakalnog čina svog oca.

Kako se usudjujes da sudis bilo kome!?
Nemamo prava da sudimo nikome, samo da komentarisemo.
Stidi se ovog posta.
Za kazne postoje nadlezne institucije, koje procenjuju situaciju,
pa onda predlazu eventualnu kaznu, a ne ti.
Korisnikov avatar
By Madonna
sta ti je, booona, pa nije ga on tuk'o :smeh:

on je pitao da li opravdavate, nije rekao da on opravdava i da mu sude :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Shut, malo me stvari u zivotu nervira, ali od tih malo, najpre kad covek
daje sebi za pravo da sudi nekome i predlaze kazne. Ovakvo
pitanje "Kakvu kaznu predlazete?" se ne ocekuje na nekom normalnom sajtu.
Mozda na www.thegod.com, ili www.kineskipravosudnisistem.gov
Ko sam ja da sudim i predlazem kazne, ko si ti, i ko je on!?
Korisnikov avatar
By Madonna
a gle stvarno... :maska: :odlazidaspavabiobiredaverovatnonecezaspatijosdugoduuugo:

ko sam JA?! JA!?!?!?!?

:superstar: :superstar: :superstar:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Pa, dobro, ne potcenjujem tvoju vaznost. Meni si jako vazan :D
Samo sam u ovom kontekstu mislio da nismo adekvatni niti nadlezni
Korisnikov avatar
By bigirl
Naravno da DA!
Još je dobro i prošao. Obesila bih ga o prozor da vidi kako je lepo.
Korisnikov avatar
By Dina
...

Kako se usudjujes da sudis bilo kome!?
Nemamo prava da sudimo nikome, samo da komentarisemo.
Stidi se ovog posta.
Za kazne postoje nadlezne institucije, koje procenjuju situaciju,
pa onda predlazu eventualnu kaznu, a ne ti.
[/quote]

Donekle se slazem sa tobom, u smislu da su zakoni korisni svima nama i da stite ljude jedne od drugih. Ali te zakone su isto napravili ljudi i oni ih sprovode. Sem toga mogu biti i nepravedni. Sta npr da smo u nacistickoj Nemackoj, ako bi se pridrzavali ovog tvog stava to bi znacilo da odobravamo uklanjanje Jevreja (pretpostavimo mi smo Nemci) i da nikako ne smemo da ih skrijemo jer tako kazu nadlezne institucije. Ili da smo u vremenu sadasnjem, jos uvek ima zemalja koje osudjuju na smrt ili drasticne kazne homoseksualce... Da ne pricam da je i kod nas mislim homoseksualnost dekriminalizovana 1994 god, do duse niko nije nikad osudjen po tom nekom clanu zakona ali ispada da su svi ovde stariji clanovi foruma prekrsioci onoga sto su institucije trazile :P Naravno, nisam ja za krsenje zakona samo kazem da to nije uvek tako jednostavno. Sem toga ja mislim da je mozda najvaznija prevencija zlocina. To sto je potencijalni zlocinac negde svestan da moze biti kaznjen od ljudi van zatvora a i u zatvoru njega moze plasiti vise od same zakonske kazne.
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by E. M. O.

:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Armand
Prvo bih takvu osobu poslao na adekvatno lechenje, a za kaznu postoji pravosudni sistem!

Eto ..josh jedan dokaz da nisu svi fertilni sposobni biti roditeljima!

U ovom sluchaju je mnogo vazhnije da se adekvatno pobrinu za to dete...te da s'najmanje posleditza izadje iz traume!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!