Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Hahaha.
A ja napljuvah tu Vladanu, ni krivu, ni dužnu. :lol:

Edit:
Ček', ček'...
Možda je ipak kriva.
Neko mora da bude. :napitak:
Korisnikov avatar
By Calypso
:sunce:

Mala sala, ali se propratni program zaista desava tamo :) odnosno, ljudi se trude da ga realizuju! Moram priznati da su klinci prilicno duhoviti.
By Simor
Ljudi, ono je zezanje. Crn humor, doduše. Ali, može da se čita i kao ekspliciranje nesvesnog, pošto, jel' te, znamo da je u zdravom telu zdrav duh. Zdravo telo - belo i čisto, zdrav duh - heteroseksualan i patrijarhalan.

:vogue:
Korisnikov avatar
By Calypso
Pa ceo sajt je crni humor :D al nisam ocekivala tako ozbiljnu reakciju ;)
By Simor
Ma, pošto sam ja napisao nešto što se zaista desilo, a što je, kako vidimo, srca nekih forumaša ispunilo (tako je malo potrebno za sreću nekih ljudi), onda su ljudi počeli da reaguju instiktivno. No, ja i dalje mislim da je Vladana Divčić pun kufer, samo ne smeju baš da budu toliko eksplicitne.

:rei:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Calypso
Pa, reagovali smo na citat iz tvog posta, a ne na link koji je kasnije otkriven. :)
By Ulix
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Calypso
Pa, reagovali smo na citat iz tvog posta, a ne na link koji je kasnije otkriven. :)
Exactly. A najtužnije od svega je što takva jedna izjava uopšte ne iznenađuje u smislu da je od naših zvaničnika i za očekivati da odvale nešto toliko debilno. Jeste humor, ali zvuči kao realnost u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Calypso
Izvinite, nekad se zanesem :D pa propustim da dam sve neophodne informacije, hahah, to su mi puno puta zamerali/le :D

edit: ja bih tako neku izjavu ocekivala od Palme i Velje selje u direktnom obracanju :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Strasno je sto neko predlaze takve stvari - namerno zaraziti nekoga svinjskim gripom, a potom mu odbiti lekarsku pomoc. I to zvizdanje, stvar je nase nekulture i gluposti. To je studentsko-sportsko takmicenje,
a ne politicka debata. Uzas...
Korisnikov avatar
By Draco
A zjeeee, zabole me khmm i za jedno, a i za drugo.. Romi i ne treba da postoje u (shirem) centru grada u ilegalnom naselju.. Mogu da zive i van glavnog grada, nije sramota.. Svi se uhvatili Beograda kao pijan plota. I kao, sad greota prema njima.. Ko ih shisha, ne moraju bas ovde, velika je zemlja. A isto tako, uniZVERIjada je idiotluk, stvarno.. Nemamo vakcine, i necemo ih imati - ono sto je predlozeno je da se vakcinama produzi rok trajanja jos dve godine (?!?!?! wtf ?!?!?!?). Umesto da normalno zatvorimo granice, mi odrzavamo bespotrebnu 'svecanost' na kojoj Amerikanka kaze da nije cula za Srbiju i da je mislila da se univerzijada odrzava u Rusiji i posle koje Kanada prodaja svoju opremu (a nasla je kome ce).. Ma.. Disaster waiting to happen.
Korisnikov avatar
By Vel boy
tek jednomesechno (s tri dana duze) moje relativno :giggle: odsustvo s cirkusa zvani drushtveno-politichko-sportska-univerzijadska zbilja Srbije, a vec imam shta da vidim, lepote..... :ves:
ah, pa treba se shto domacinskije novoj uzdanici za predsednika tj. tomi od antina utrti put za novog vozda..... :rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!