Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
...kada su gledaoci na otvaranju Univerzijade (znate: to je ono sportsko takmičenje zbog koga Dragan Đilas, uz medijsko sasluženje Srđana Šapera Kopicla, mora da zagrađuje Rome i da ih raseljava, da neko ne pomisli da pripadnika te hmmm grupe ima u našoj beloj zemlji) frenetično tapšali sportistima iz Rusije i Grčke i frenetično zviždali sportistima iz Hrvatske i Amerike?

:lezkiss:

Imam predlog: sve novoobolele građane Srbije od svinjskog gripa ubaciti u svlačionice Hrvata (čitaj: ustaša) i Amerikanaca (čitaj: neokolonijalista), a potom zaraženim sportistima odbiti lekarsku pomoć, kako bi grip dostigao takav stadijum da poveća smrtnost.

:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Boshko
daleko od toga da mi je srce bilo puno... :shtap:
Korisnikov avatar
By Burak
Baš me to čudi - pa Hrvatska i Amerika su uvijek bile korektne prema nama i nikad nisu ugrozile Srbiju ni politički ni teritorijalno ekonomski ili bilo kako drugo. Od kud da njima zvižde?! Strašno!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Lakiboy_ns
Isuseee bozeee nisu valjda :ubise:
Srbi da zvizde Hrvatima i Amerikancima?!
Ma neeee......
Korisnikov avatar
By Delete
Od "navijaca" koji su bili spremni da izvizde himnu sopstvene drzave (prisetimo se samo stoke koja je izvizdala Hej Sloveni, himnu koja je bila zvanicna himna u to vreme), vise me nista ne moze iznenaditi.

Meni je to zalosno.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne ne ne. Najveci hit je sto se Grcima oprostilo ono zvizdanje u Atini 95te.. Verovatno zato sto su pravoslavni ili tako nesto :lol:
By mythe
Originally posted by Simor
...kada su gledaoci na otvaranju Univerzijade (znate: to je ono sportsko takmičenje zbog koga Dragan Đilas, uz medijsko sasluženje Srđana Šapera Kopicla, mora da zagrađuje Rome i da ih raseljava, da neko ne pomisli da pripadnika te hmmm grupe ima u našoj beloj zemlji) frenetično tapšali sportistima iz Rusije i Grčke i frenetično zviždali sportistima iz Hrvatske i Amerike?

:
wel, a sta mislis kako se reagovalo na nemacke sportiste na nekom takmicenju odrzanom npr. 1958. u Engleskoj ili Francuskoj ili Izraelu, da im nisu mozda od sveg srca aplaudirali???
Korisnikov avatar
By horus.
sa poslednjih nekoliko tema simor mi ogadi sarkazam... :barf:
By wilmott
sad bas nemacki nacizam i domovinski rat.. nacisticka ikonografija je bila lepsa. :balerina:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Leon Walras
sad bas nemacki nacizam i domovinski rat.. nacisticka ikonografija je bila lepsa. :balerina:
a i vodili su logorase na tusiranje... :hekla:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by mythe
wel, a sta mislis kako se reagovalo na nemacke sportiste na nekom takmicenju odrzanom npr. 1958. u Engleskoj ili Francuskoj ili Izraelu, da im nisu mozda od sveg srca aplaudirali???
evo meni se samo od ove besprekorne analogije srce napunilo. kad se samo setim kako su nam deve'sprve okupirali šabac i srušili ga do temelja... uspostavili republiku hrvatsku krajinu u sremu... pa kad su granatirali kalemegdan (tada sam jedva živu glavu izvukla!)... :mad:
odoh opet da si pustim boru đorđevića, zdravo sam se sad potresla.
By RuznaGlupaZla
Od navijacke stoke me ne cudi nista (svaka cast navijacima koji idu na sportska desavanja i ponasaju se uljudno). Cinjenica je da su Hrvati vodili Oluju i Bljesak, a da su Amerikanci bombardovali Srbiju, e sad, mozemo mi dalje razmatrati ko, sta, kad, kako i zasto, ali ce se navijaci ipak voditi ovim cinjenicama bez nesto mnogo analize.

Krepo, za rat je, kao i za ljubav, potrebno bar dvoje.
By mythe
Originally posted by Lepa Krepa
evo meni se samo od ove besprekorne analogije srce napunilo. kad se samo setim kako su nam deve'sprve okupirali šabac i srušili ga do temelja... uspostavili republiku hrvatsku krajinu u sremu... pa kad su granatirali kalemegdan (tada sam jedva živu glavu izvukla!)... :mad:
odoh opet da si pustim boru đorđevića, zdravo sam se sad potresla.
ako vec pustas Boru Djordjevica, mozes da pustis npr. "Baba Jula" :D sto god mislio o tom liku, on je imao muda da sredinom 90ih peva te pesme isto kao sto je sredinom 80ih pevao o "drugovima koji seru, pa su tu braca komunalci da za njima peru" i slicne pesmice iz kojih je svako ciji je IQ veci od broja cipele mogao zakljuciti na cega i koga se aludira

sto se tice ostalog dela od tvog posta - seti se samo bombardovanja (za likove kao ti verovatno poznatije kao vojna operacija "Milosrdni andjeo"), seti preko 1000 civilnih zrtava, 3godisnje Milice Rakic ubijena dok se u kupatilu spremala za spavanje, pogodjenog voza u Grdelickoj klisuri (i snimljenog zapisa gde pilot govori "pa to je voz", ali njegov komandant govori "ma gadjaj, ko ih j..."), zrtava na pijaci u Nisu, centru Aleksinaca i na kraju priznavanje lazne marionetske i kriminalne 'drzave' Kosovo....mislim, zivot ide dalje, tacno ali to ne znaci da im treba aplaudirati i bacati cvece na njih ili mozda reci da nam je zao onog sto se dogodilo 11 septembra :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ajoj ovih nacionalno zasvešćenih...
momak, malo si pogubio kompas. kapiram ja da ti svet percipiraš kao ravnu ploču podeljenu na srbiju na jednoj, a sve ostale na drugoj strani, ali de vrati se i vidi šta je ovde tema. ili stvarno ne znaš da hrvatska nije učestvovala u bombardovanju srbije?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Nije bitno ko je koga kada bombardovao. Ako smo vec nekim cudom i dobili priliku da organizujemo tu Univerzijadu, ucinimo bar to kako treba, i pokazimo bar trunku kulture.

Sta mislite kako su to strani mediji preneli?
Da nisu mozda rekli, Srbi su zvizdali na delegacije Hrvatske i Amerike, bravo za njih, prave patriote. Ili, zvizdali su na pomenute delegacije, nekulturne seljacine?

Zar ne mozemo bar na sekund zaboraviti licne komplexe, frustracije i vekovne nam muke (silne bojeve, bombardovanja, ratove,,,, O svemu se tome treba govoriti u pluskvamperfektu. Mi trebamo misliti na buducnost, a ona svideloi se to nama ili ne, zavisi od te Hrvatske i Amerike), izdici se iz svega toga, i poneti se kao ljudi?

Zar nemamo bar malo ponosa?
By mythe
ajoj ovih nacionalno zasvešćenih...
momak, malo si pogubio kompas. kapiram ja da ti svet percipiraš kao ravnu ploču podeljenu na srbiju na jednoj, a sve ostale na drugoj strani, ali de vrati se i vidi šta je ovde tema. ili stvarno ne znaš da hrvatska nije učestvovala u bombardovanju srbije?
slatka moja, ja sam govorio o zvizducima upucenim amerikancima a ne o Hrvatima ;)

vidis, ja ne percepiram svet kao ravnu plocu podeljenu 'na srbiju na jednoj, a ostale na drugoj strani', nego ti, Natasa Kandic(i) i vama slicni smatrate da su jedni i za sve Srbi krivi, stalno i svugde trazite krivce medju vlastitim narodom, trazite da se Srbi posipaju pepelom za sve i svasta itd...ma znas ti o cemu ja govorim slatka moja ;)
By Ulix
Natasa Kandic(i) i vama slicni smatrate da su jedni i za sve Srbi krivi, stalno i svugde trazite krivce medju vlastitim narodom, trazite da se Srbi posipaju pepelom za sve i svasta itd...ma znas ti o cemu ja govorim slatka moja ;)
A normalno i zrelo rezonovanje je inače da su uvek drugi krivi? Srbi onako iz hobija malo klali Albance, pa onda došli ti Amerikanci -a niko ih nije zvao - i tako malo nas bombardovali. A ništa Srbi uradili nisu. Tu i tamo koja hladnjača i Račak, ali teško da Srbi mogu biti za to krivi. Svi drugi su krivi. Amerikanci, pre svega. Logično. I Nataša Kandić, naravno.

Kako slika vredi hiljadu reči, evo jedne: :katemoss:
By mythe
Originally posted by Ulix
Natasa Kandic(i) i vama slicni smatrate da su jedni i za sve Srbi krivi, stalno i svugde trazite krivce medju vlastitim narodom, trazite da se Srbi posipaju pepelom za sve i svasta itd...ma znas ti o cemu ja govorim slatka moja ;)
A normalno i zrelo rezonovanje je inače da su uvek drugi krivi? Srbi onako iz hobija malo klali Albance, pa onda došli ti Amerikanci -a niko ih nije zvao - i tako malo nas bombardovali. A ništa Srbi uradili nisu. Tu i tamo koja hladnjača i Račak, ali teško da Srbi mogu biti za to krivi. Svi drugi su krivi. Amerikanci, pre svega. Logično. I Nataša Kandić, naravno.

Kako slika vredi hiljadu reči, evo jedne: :katemoss:
a Kosovari albanske nacionalnosti su nevinasca :D npr. oni uhapseni iz gnjilanske grupe, koji su ljude usmrcivali tako sto su im jednu nogu vezali za jedan auto, drugu nogu za drugi auto pa tako rastrzali zrtvu dok ne umre u mukama itd...

ne ne mislim da su uvek drugi krivi, krivice ima na svim stranama i svakako svet nije crno - beli (osim na CNN i kod Cristiane Amanpur) i svakako Srebrenica nije jedini zlocin koji se dogodio u ratovima u bivsoj SFRJ
By Ulix
ne ne mislim da su uvek drugi krivi, krivice ima na svim stranama i svakako svet nije crno - beli (osim na CNN i kod Cristiane Amanpur) i svakako Srebrenica nije jedini zlocin koji se dogodio u ratovima u bivsoj SFRJ
E vidiš, tu je problem. Ja ne vidim da Srbija ima moralno pravo da zahteva da se govori zločinima nad Srbima, sve dok na prste možeš izbrojati Srbe koji smeju da kažu šta su Srbi pravili. Jer ako ne mogu da se pomire sa onim što su sami napravili, zašto bi morao neko drugi?

I Srebrenica i nije jedini i nije jedan od zločina, tu si u pravu, Srebrenica je "the crime" - Srebrenica je najodvratnija demonstracija divljaštva na tlu Evrope još od Hitlera.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
vidis, ja ne percepiram svet kao ravnu plocu podeljenu 'na srbiju na jednoj, a ostale na drugoj strani', nego ti, Natasa Kandic(i) i vama slicni smatrate da su jedni i za sve Srbi krivi, stalno i svugde trazite krivce medju vlastitim narodom, trazite da se Srbi posipaju pepelom za sve i svasta itd...ma znas ti o cemu ja govorim slatka moja ;)

znači, orijentir nije srbija, nego nataša kandić. baš je držiš za :superstar:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da li vam je srce bilo puno...

...jeste.

Ovaj, bilo bi, ali nisam gledao otvaranje Univerzijade :D
By Simor
Šteta, Kiborge, šteta.

Moraš više da radiš na svojoj patriotskoj dimenziji, da ti srce ne bi svenulo ako ga ne bi punio nacionalno važnim događajima.

:njanja:
Korisnikov avatar
By Calypso
Ma prokleti bili!

Vladana Divčić
predsednica Olimpijade Srbije
Igrala sam od sreće na Univerzijadi 1977. godine u Zagrebu gde sam stekla lepa i važna iskustva. Upravo zato je važno da se predstavimo u najboljem svetlu, pa makar i uskratili slobodu kretanja, hranu, vodu i normalno funkcionisanje Roma, kako bi studenti – sportisti, naši gosti taj događaj pamtili do kraja svog života i kako bi im Srbija ostala u sećanju.

Originally posted by Calypso
Vladana Divčić
Igrala sam od sreće na Univerzijadi 1977. godine u Zagrebu gde sam stekla lepa i važna iskustva. Upravo zato je važno da se predstavimo u najboljem svetlu, pa makar i uskratili slobodu kretanja, hranu, vodu i normalno funkcionisanje Roma, kako bi studenti – sportisti, naši gosti taj događaj pamtili do kraja svog života i kako bi im Srbija ostala u sećanju.
Molim te mi reci da je ovo neka zajebancija?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Vladana Divčić
Ja sam se naježio! Bez zezanja... Znam da me neki smatraju fašistom etc... ali ne zezam se, ovo ni Hitler ne bi rekao... Koji idiot od žene....
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Vladana Divčić
Bitno da nam je ona igrala od sreće '77.
gde je još i stekla važna i lepa iskustva. :kolo:
By Ulix
google nikad čuo za vladanu divčić.
jab' rekla da se calypso zajebaje...?
:lol:

I ja sam to skontao kad sam obratio pažnju na ime. Ali prvo me je sablaznila izjava. :plavuso: :plavuso:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!