Originally posted by burak-BL
I inače ne podržavam teme koje su i kreirane kako bi hejtovale ili pljuvale i blatile nekoga ili nešto.
Izvini. Skrušeno priznajem svoj greh. Nadam se da se nećeš zbog ovoga povući sa foruma!
A posebno ne podržavam ovu u kojoj se pokušavaju izvrgnuti ruglu:
Ko? Ko? Gorim od želje da čujem! (Izvinjavam se što sam iz skrušenosti upao u greh gorenja od želje.)
Milijana Baletić - veliko ime srpskog novinarstva.
U pravu si! Skrušeno priznajem da je Milijana Baletić najveće ime srpskog novinarstva. Ona je najveće ime novinarstva generalno.
Dodatno ispovedam: pre koji mesec, dok smo Tot i ja ručavali junk food u restoranu Foody u centru Novog Sada, ušla je diva i nas dvoje smo se zagrcnuli. Valjda smo očekivali da nam pokaže neku ogrlicu koju su mudžahedini ili ustaše napravile od srpskih lobanja ili tako već neku nepodoštinu naših vekovnih neprijatelja.
Nikola hadži Nikolić - frontmen kultne rok grupe 357 i veliki patriota i rodoljub(iako se na ovom forumu patriotizam označava kao nešto najgore).
Kultni! Ok, ako ti tako kažeš, mora da jesu. Ti si pominjao na ovom forumu i neku Sandru Afriku, te pretpostavljam da pratiš alternativnu i underground scenu Srbije i Republike Šumske, da si ekspert za te underground kultove i ko sam ja da tu protivurečim.
A patriotizam i rodoljublje su predivna stvar. U to ime, skrušeno pevušim: "Ubi', ubi', ubi' pedera, pedera, pedera!"
A pojedinci se nisu suzdržali da ne ospu po najvećoj zvijezdi srpske estrade Ceci, uz čije pjesme vjerovatno danonoćno cupkaju.
Priznajem, sve priznajem! I danju i noću cupkam.
I dok ležim i kad stojim, kada molim i kad brojim,
Kada maštam i kada praštam i šta sad,
I u šumi i na njivi, i na travi i na šljivi,
Kad sam s tobom i kad sam sam tarararam!
A to da je Ceca zvijezda, to je nesumnjivo, i još jedanput, kao i malopre, svedoči o tvojim vrhunskim estetskim merilima.
Šta mi preostaje, nego da se skrušim jopet i molim za oproštaj! Tako ti Dodika i Raše i Ratka oprosti mi!
p.s. Pored toga što si patriota i esteta, pretpostavljam i da si intelektualno nadaren. Kaži mi koju i o Bokanu! Gde sam tu zgrešio?