Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by burak-BL

A pojedinci se nisu suzdržali da ne ospu po najvećoj zvijezdi srpske estrade Ceci, uz čije pjesme vjerovatno danonoćno cupkaju.

sad stvarno pitam...jel vi ljudi ozbiljno mislite da mi ne postojimo?
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Nikola hadži Nikolić - frontmen kultne rok grupe 357 i veliki patriota i rodoljub(iako se na ovom forumu patriotizam označava kao nešto najgore).
zaboravio si da dodaš: wife beater, te ovan-predvodnik napada na bg pride 2001. mada kontam da se to negde podrazumeva under "veliki patriota i rodoljub"?
By RACABG

Milijana Baletić - veliko ime srpskog novinarstva.
ona je komad budale , koja je jos uvek zaljubljena u miloshevica i nikada nece prezaliti sto mu nije bila svalerka ......
bas bih voleo da je neko pita sta misli o spomenki jovic , pa da cujemo pun izliv besa jedne povredjene sujetne kreature.
Korisnikov avatar
By spliff
I inače ne podržavam teme koje su i kreirane kako bi hejtovale ili pljuvale i blatile nekoga ili nešto. A posebno ne podržavam ovu u kojoj se pokušavaju izvrgnuti ruglu:
Nikola hadži Nikolić - frontmen kultne rok grupe 357 i veliki patriota i rodoljub(iako se na ovom forumu patriotizam označava kao nešto najgore).
A pojedinci se nisu suzdržali da ne ospu po najvećoj zvijezdi srpske estrade Ceci, uz čije pjesme vjerovatno danonoćno cupkaju.
:lood:

ovaj burak je jedinica za glupost
Korisnikov avatar
By boy89
Otkud je Baleticka veliko ime srpskog novinarstva? Iritira kao pojava plus nije cista u glavi... Sta bi Burak?
I inače ne podržavam teme koje su i kreirane kako bi hejtovale ili pljuvale i blatile nekoga ili nešto.
Izvini. Skrušeno priznajem svoj greh. Nadam se da se nećeš zbog ovoga povući sa foruma!

:meduza:
A posebno ne podržavam ovu u kojoj se pokušavaju izvrgnuti ruglu:
Ko? Ko? Gorim od želje da čujem! (Izvinjavam se što sam iz skrušenosti upao u greh gorenja od želje.)
U pravu si! Skrušeno priznajem da je Milijana Baletić najveće ime srpskog novinarstva. Ona je najveće ime novinarstva generalno.

Dodatno ispovedam: pre koji mesec, dok smo Tot i ja ručavali junk food u restoranu Foody u centru Novog Sada, ušla je diva i nas dvoje smo se zagrcnuli. Valjda smo očekivali da nam pokaže neku ogrlicu koju su mudžahedini ili ustaše napravile od srpskih lobanja ili tako već neku nepodoštinu naših vekovnih neprijatelja.
Kultni! Ok, ako ti tako kažeš, mora da jesu. Ti si pominjao na ovom forumu i neku Sandru Afriku, te pretpostavljam da pratiš alternativnu i underground scenu Srbije i Republike Šumske, da si ekspert za te underground kultove i ko sam ja da tu protivurečim.

A patriotizam i rodoljublje su predivna stvar. U to ime, skrušeno pevušim: "Ubi', ubi', ubi' pedera, pedera, pedera!"
Priznajem, sve priznajem! I danju i noću cupkam.

I dok ležim i kad stojim, kada molim i kad brojim,
Kada maštam i kada praštam i šta sad,
I u šumi i na njivi, i na travi i na šljivi,
Kad sam s tobom i kad sam sam tarararam!

A to da je Ceca zvijezda, to je nesumnjivo, i još jedanput, kao i malopre, svedoči o tvojim vrhunskim estetskim merilima.

Šta mi preostaje, nego da se skrušim jopet i molim za oproštaj! Tako ti Dodika i Raše i Ratka oprosti mi!

:balerina:

p.s. Pored toga što si patriota i esteta, pretpostavljam i da si intelektualno nadaren. Kaži mi koju i o Bokanu! Gde sam tu zgrešio?
Korisnikov avatar
By deran
Svoju zajedljivost čuvaj Simore za onoga ko to može makar delom da uzvrati...

Kazao je šta je kazao i šta je mislio...na kraju,ti si otvorio temu...:mete:
Korisnikov avatar
By Stripi
Kako ne može obraniti ono u što čvrsto vjeruje? Onda ni sam ne vjeruje u to što priča.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa u čemu je onda problem da se raspravlja čovjek sa njim? Forum je i tako uzaludno potrošeno vrijeme pa kud sve, tud i to :cheer:
Korisnikov avatar
By deran
To nije rasprava Stripi...
Korisnikov avatar
By Loni
Kako je jadan ovaj Burk BL.

Taj Nikola Hadži Nikolić svim bi pederima zabranio svaki vid prava i dostojanstva pa i njemu, a ovaj ga kao ceni.

I to je kao neki patriota, a u stvari onaj najgori mogući vid patriotizma (konzervativizam do svake mere)...

Mogu misliti kakav bi Burek bio u strejt reinkarnaciji. Najveći mogući desničar i homofob.

SIMORE... Što se Pinka kao i teme o SPS kadrovima tiče, na žalost to je naša zemlja.

Imali smo dva puta.
Oba koncipirana tako da Evropa na kraju mora pobediti (sa svih strana smo okruženi njima).

Jedan put bio je da narod odmah izabere nešto zaista drugačije (Proevropske partije, koje su to bile i tokom 90-tih, kao i recimo B92).

Umesto toga narod očigledno bira ,,patriote'' i Pink.
No, i u tom drugom putu, ima nekog pomaka.
Oni evoluiraju. Sporo ali ipak vidljivo.

Evo ga Vućić danas dao intervju da se pomirio sa sudbinom da bez EU Srbija neće moći da opstane ni da se izvuče iz krize. Kao mnogo su jaki (Evropljani).

Dačić je već godunu, dve u tom fazonu...

TV Pink ipak ima i neke gejeve da gostuju.
Nije to kao na B92 afirmativno.
Uz njih su često i protivnici homofobi, a ako nema protivnika to je očigledno neka krš emisija tipa ,,Trenutak istine''.
Ipak i takva pojavljivanja neke nove generacije okreću na bolje.

Kad narod nije hteo brži put, ima da hoće sporiji.
Kad nije hteo u sebi revoluciju, dobiće laganu, ali sigurnu evoluciju...

Pa... Bolje išta nego ništa.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Loni
Kad narod nije hteo brži put, ima da hoće sporiji.
Kad nije hteo u sebi revoluciju, dobiće laganu, ali sigurnu evoluciju...
Nijedna evolucija nije ni sigurna ni lagana.
No, mislim da je ovde dato suvise vremena za 'adaptaciju' tim nekada nazadnjackim stranama i strankama.
Da li je normalno da stranka Tomislava Nikolica, koji je, da se potsetimo, Djindjicu pretio smrcu, bude koalcioni partner stranci Zorana Djindjica?
Da li je normalno da mali Sloba, tj. Dacic, koji je bio Slobin kucni ljubimac bude na celu ministarstva?
A primera je gomila, jos ako se osvrnemo na likove van sveta politike, kao sto su Zika Sarenica, Miroslav Ilic i jos mnogi koji nisu imali nista protiv toga da se pojavljuju na okupljanima SPSovaca i njih zabavljaju dok je posten narod gladovao, a sada se opet kerebece na TVu i, hebo te, hebo te, hebo te - salju pisma podrske Borisu Tadicu.
Pa sada se opet ljube Cecojka i Mitrovic, a htela je da ga kidnapuje i uzme pare za otkup.
Naravno, svako moze da pocne da peva drugu pesmu kad mu se prohte, ali da prostite - ne veruje mu se.
Korisnikov avatar
By Loni
Ma haj' Vilhelmina, što to rade RTS i PINK, nego što je to uradila i B92.

Sećam se da Milorad Mandić Manda, kadar SPS-a, i toliki zagriženik te politike, da je kolima gazio demontratne na putu, dobio jedno vreme posao na B92 kao voditelj kviza.

A znam neke prekaljene borce protiv zlog režima, koje nisu profitirale nimalo. Koji su i dan danas bez posle.

O čemu mi pričamo?

O tome da smo se mnogo nadali od tog 5.oktobra.
Za Đinđićevog života ta nada bila je koliko toliko i opravdana, ali s Koštunicom sve tekovine su poništene.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!