Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Hans
"Svice dan"
" Zetva"
"Sanjam te jos"
"Za ljubav stvorena"
Ima jedna pesma , ide "Ja volim takve decake, one opasne strasne i jake...ja volim takve decake, princeve moje bajke" :) ahhh...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mars
Ok. Svima.

Ja je video kako prica o nekih 10-15 godina svoje karijere.
Pa pokusao da se setim sta ona to peva...

U jeku neke kampanje za njen novi CD, ja u vojsci, kancelarija kod komandanta, naravno vrlo neduhovit covek, sa retkim ispadima ove vrste, gleda joj reklamu na tv pa kaze:
-Ko ovo gura ?! Ko ovo jebe ?! KO KUPUJE OVE PLOCE?!
Ovog posta se setim bar tri puta godišnje. :lol:
By alexandermagic
Ne mogu nabrojati pet, al' mogu dvije: "Žetva" i "Zli dečaci". Mada nema zavidne vokalne kvalitete, ove dvije pjesmice baš volim i sada da čujem. :bubbles:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Zorana ima glupe pesme, a i ne peva nista posebno. Njen jedini kvalitet za estradu je to sto je likcina na kvadrat. Volim da vidim poneku emisiju sa njom, jer obicno nesto lupeta... :)
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by hlaefdige
znam da navija za partizan....toliko...i da su je ranije zvali u sve moguce emisije jer je "laf" i "pozitivan lik"
i
Originally posted by lostinspaceZorana ima glupe pesme, a i ne peva nista posebno. Njen jedini kvalitet za estradu je to sto je likcina na kvadrat...
i ako smem da dodam- "ima tu neku energiju"

:roflmao:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Niko se nije setio pesme "Umiru za tobom vene" a imam utisak da joj je ta bila znachajna u karijeri, mada nisam siguran jer nisam fan...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!