Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
B92 -- "Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio je u Novom Sadu da je neophodno novo nacionalno okupljanje kako bi se u Srbiji što pre organizovali parlamentarni izbori i održao referendum o članstvu naše zemlje u NATO-u. Koštunica je na sednici Glavnog odbora stranke rekao da je borba protiv usvajanja "protivustavnog Statuta Vojvodine" kojeg je predložila aktuelna vlast, "najviši politički, državni, nacionalni, privredni i patriotski interes Srbije"."

:setnja: Srećan sam što je Vojislav Koštunica politički još uvek živ - srbijanska politička scena bi bila dramatično osiromašena da nam nema Voje.

:setnja: Srećan sam što jopet dolazi do zbijanja nacionalnih redova. To je, jel' te, conditio sine qua non svake normalne Načertanije politike.

:setnja: Srećan sam što je Voja, posle uspešno odbranjenog Kosova i još trijumfalnije odbranjene Metohije, odlučio da Vojvodinu, odnosno negiranje njene autonomije, postavi kao najviši patriotski interes.

Erektirano iščekujem sledeće poteze ovog sjajnog čoveka, politički mudrog, socijalno inteligentnog, estetski prijatnog za oko.

:cheer:
Korisnikov avatar
By Loni
Poenta tog moskovskog pulena je da se veštaki konstruiše strah od ,,neproijateljskog'' zapada i da nas preda u ruke istočnim gubernatorima.

Niti nas ko zove u NATO, niti će nas zvati pre tamo neke 2015. godine niti se to od Srbije traži da bi ušla u EU, niti vladajuća koalicija želi da Srbiju vidi tamo.

Niti ko više insistira na statusu Vojvodine (taj predlog zamenjen je opštom simetričnom regionalizacijom), niti je to aktuelna tema...

Najbitnije je da Voja iscrta neke bauke i da se sam predstavi kao bog zna kakav junak - rešitelj problema i jedini spas srpskog naroda.

Nego kud li se dene Kosovo?
Nekad je to bila njegova omiljena tema. Pa Crna Gora...
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Simor

:setnja: Srećan sam što je Voja, posle uspešno odbranjenog Kosova i još trijumfalnije odbranjene Metohije, odlučio da Vojvodinu, odnosno negiranje njene autonomije, postavi kao najviši patriotski interes.

Erektirano iščekujem sledeće poteze ovog sjajnog čoveka, politički mudrog, socijalno inteligentnog, estetski prijatnog za oko.

i naravno novi ustav, jer po ustavu bla bla bla

Živ je Voja, umro nije!

do qrca
Korisnikov avatar
By KiWi
vidi ti njega ... ja sam mislio da je on dao prećutnu ostavku i smiruje živce negde u Šumadiji trebeći korov u nekoj baštici ...

nadam se da neće opet da nas plaši i onako dumre
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by castor

Živ je Voja, umro nije!
Više životnosti ima u mrtvom Đinđiću.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Simor

zaboravio si poshetnog :kosmedavaspogledauochi:
Korisnikov avatar
By erkondisn
srce mi je zaigralo istim trenom cim sam vidio naslov na siteu b92. posebno me odusevio poziv na nacionalno okupljanje. ako treba evo i ja stizem i da ga vidim u akciji (ako je moguce - da i bar jedno njegovo oko i mene vidi) :cheer:
By Hans
I dalje sme da nas pogleda u ochi. Shta vredi kad je narod i dalje slep.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!