Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Birthday_girl
da su mi ukrali kola. cesto to sanjam, uvek je drugacije. horor!
By J...
Nesto mnogo zanimljivo. :bale:

Sanjala sam neku plavusu kako me grli pred gomilom ljudi i pokusava da me krisom poljubi a ja se pravim da ne primecujem. :kissing:
Korisnikov avatar
By pthalo
sanjala sam da mi nešto braon raste na bradavici.
Korisnikov avatar
By horus.
u poslednje vreme sanjam zesce gluposti, pa se redovno budim umoran... :drama:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Sanjala sam da sam trudna 1,5 mesec i da cu roditi decaka genijalca. Valjda jer me je luda tetka skoro obavestila da mi bioloski sat kuca tika taka tak. Rekoh joj da nikad nisam imala taj sat. Nije mi poverovala. Hm, proverila sam u Sanovniku, pise da ce mi se ostvariti zelja. ;)
Korisnikov avatar
By Dina
U onda ce meni sve zelje da se ostvare... :klap: ja skoro svake noci sanjam moje (nase) buduce dete...

A nocas sam sanjala bivseg koji se kao rastao sa zenom pa dosao kod mene, nadajuci se nekom obnavljanju... a ja mu kazem eto bas mi drago sto ga vidim ali sve sto smo bili mi je proslost, ja sad imam drugi zivot... i tako...

To je proizvod toga sto sam ga pre neki dan videla iz taksija pa nisam uspela da mu kazem da imam drugi zivot, ali zato sam mu saopstila u snu :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Pre neki dan sam sanjala da sam isla da upoznam Azdajine roditelje :lol: :lol:

Mislili su ljudi da sam MADJARICA jer sam plava i svo vreme su mi pricali na MADJARSKOM :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Zamisli sta su oni pomislili, nije mi jasno stvarno...a ja tako fina :lukavi: :sise: :dude:

Ma nisam ja madzarica, loshe kuHam:lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
sanjao.hm...ne znam.verovatno kao i obicno - neke krvave snove :psihijatar:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ju ju ju al sam se istripovala.Mozda zbog onih fotki koje je skoro postavljala,sanjala sam da sam dobar prijatelj sa Swanheart,kao nadrkala se sto joj nisam dosla na rodjendan...jao strasno :pucaodsmeha:
By sjajutravi
Gomilu raznih budalastina, a obicno ne sanjam nista;)
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
eeeeeeeee....nesto...bas je bilo lepo...pola se ne secam, ali je bas bilo...lepo ^^
Korisnikov avatar
By foolish
da sam se pakovao za more i nervirao se zato sto je drugarica sa kojom idem bila nedostupna. a onda se samo pojavila sa torbama na vratima
Korisnikov avatar
By m..
sanjala sam gotski vitraz na kome je svetac u vizantijskom maniru, pravoslavni podrazumeva se.

onda me je na ispitu pitalo gotski vitraz, i trajanov stub (vidj' falusa) i dobila 10 :D
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

:dina: , moderatorka Kafica
Korisnikov avatar
By Li
Da sam imala saobracajnu nesrecu, sa Emom... :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Li
Sanjala sam da mi je baba Sir Ben Kingsley

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
najjaci utisak mi ostave snovi koje ne sanjam nocu.

ovaj je bas cudan bio. glavna akterka bese nasa forumashica zwezdica. koju ni ne poznajem :lol: elem, ona je dosla kod mene jer joj je potrebna pomoc, nesto strasno joj se desilo - postala je zmija! i ta sad zmija je trazila pomoc od mene, bila je ocajna zbog trenutne situacije u kojoj se nalazila. i kako se ja uzasno plasim zmija oklevala sam, a i nisam je poznavala ni kao devojku ko li ce znati tek kakva je kao zmija :misli:
elem odlucim se da joj poverujem. pitala sam je da li voli kokice i predlozila da je prosvercujem u ciniji sa kokicama. brzim pokretima se umigoljila medju kokice. i tako, trudile smo se da je niko ne otkrije dok nesto ne preduzmemo po pitanju njenog zmijskog oblicja...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
^ ... :hypno: ...heh :smeh:

sanjala sam opet neke budalastane. opet neka polja, neke ljude koje ne znam, i opet ja nesto trazim, svi me negde salju, pokazuju kuda da idem (pa sam zastala kod neke prodavnice da se divim nekom dzemperu sa bubamarama :hmm: ), ne znam ni sta trazim, verovatno jucerasnji dan sto bi moja baba rekla. i onda sam se nasla u bolnici. trudna. :uplasen: i kao spremaju me za porodjaj i vec sam u sali...covek vec krenuo da se zavlaci gde ne treba. i onda sam samo ustala, pruzila coveku ruku i rekla "predomislila sam se. necu da rodim sad. nemam vremena. cekaju me, pravimo iznenadjenje drugu. vraticu se za 3-4 mesece kad nadjem malo vremena" i otisla ... :smeh: uzas...
Korisnikov avatar
By Madonna
:radosnice: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
desavalo mi se da sanjam razne kosmare i da me budi plac ali ovo mi se nikad nije desilo. probudio me smeh! umro sam od smeha! sanjao sam neku ribu koja se slomila niz stepenice i kad se zaustavila ja joj kazem: "pazi, pasces." :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

ahaahaaaaaaaaaahahhahahaha
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Imao sam pre neko veče jako dobar/čudan san... Inače, nikada ne sanjam ništa vezano za seks i nisam previše time opterećen, ali ovoga puta je bilo drugačija...
San počinje tako što je moj rođendan, i moja drugarica me vodi da se upoznam sa njenim drugom, i usput mi saopštava da zna da sam gay, i da treba da se sexam sa njenim drugom... I tako ja i njen drug odemu u neku sobu, a soba kao da je u internatu... Neću sada da iznosim detalje, ali detalji koje sam sanjao su mi promenili život! Na primer, usred sexa, ja izlazim ispred vrata i zatičem jednog starijeg čoveka (oko 36 godina, zgodan, sladak...), i izvinjavam mu se što sam se sexao u internatu, a on me odvodi u neku drugu sobu i tamo isto bude sexa, ali baš nešto na brzaka...
Onda se vratim u prvu sobu i tu pored onog dečka zatičem još trojicu njih...
Da preskočim sve detalje, na kraju odlazim i pričam sa drugaricom i zahvaljujem joj se što me je upoznala sa tim dečkom...

Toliko sexa u jednom snu nije normalno, zar ne?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!