Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by RACABGOriginally posted by the1whowisheda tebi je mama kurvaOriginally posted by RACABGTi si retard.
pravopis maternjeg znam odlicno a ovog vasheg slabo jebi ga
Originally posted by RACABGA koji je Vaš maternji, Raco? Neka mešavina srpskohrvatskog i nekog od jezika nastalih mešanjem religije i politike? Još ćete posle tvrditi kako je pravilno 'ne znam' pisati spojeno ili nešto tome slično...Uzdržite se od verbalnih napada ostalih forumaša. Hvala
pravopis maternjeg znam odlicno a ovog vasheg slabo jebi ga
ali je vazno da ti je zabranjeno da igras lastish i da se igras sa lutkicama
Originally posted by RACABGZbog ovoga bi trebalo da dobiješ dobre batine, iako si gay. Jer neki od vas misle da biti gay znači da imate pravo da ne poštujete žene, pošto to str8 mudžahedini Srbije ne rade. E pa nemate! Sram te bilo!
a tebi je mama kurva
Originally posted by Hans_87I ja sam isto, sa nekoliko forumaša. Bilo je to ludo i nezaboravno iskustvo.
Prisustvovao sam nemilom događaju bacanja suzavca u klubu 'VIP' pre dve godine skoro. To je tada, ako se dobro sećam, bilo zbog nekakve konkurencije koja vlada među klanovima. No, mi smo takvo društvo u kome vladaju klanovi.
Originally posted by Hans_87ajde ne seri i ne drami finocuOriginally posted by RACABGZbog ovoga bi trebalo da dobiješ dobre batine, iako si gay. Jer neki od vas misle da biti gay znači da imate pravo da ne poštujete žene, pošto to str8 mudžahedini Srbije ne rade. E pa nemate! Sram te bilo!
a tebi je mama kurva
Originally posted by RACABGBiće da želiš da budeš duhovit. A istina je da ćeš biti banovan.Originally posted by Hans_87ajde ne seri i ne drami finocuOriginally posted by RACABGZbog ovoga bi trebalo da dobiješ dobre batine, iako si gay. Jer neki od vas misle da biti gay znači da imate pravo da ne poštujete žene, pošto to str8 mudžahedini Srbije ne rade. E pa nemate! Sram te bilo!
a tebi je mama kurva
kako tebe nije sramota otac ti travestiran u krinolini sa shumanovom notankom pod mishkom obilazi novo-bezaniske kafane i laze narod da je profesorka klavira, startuje kamiondzije na zmaj 2 pumpi, tako je i onog turskog vozaca slepera udarila sa praznom flashom od stomaklije da su ga jedva pokrpili na urgentnom..... em mu je maznula tata novcanik em je zaradio pet kopci
i ti nekome kazes da bude fin pu djubre usrano
Originally posted by Hans_87LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLOriginally posted by RACABGBiće da želiš da budeš duhovit. A istina je da ćeš biti banovan.Originally posted by Hans_87ajde ne seri i ne drami finocuOriginally posted by RACABGZbog ovoga bi trebalo da dobiješ dobre batine, iako si gay. Jer neki od vas misle da biti gay znači da imate pravo da ne poštujete žene, pošto to str8 mudžahedini Srbije ne rade. E pa nemate! Sram te bilo!
a tebi je mama kurva
kako tebe nije sramota otac ti travestiran u krinolini sa shumanovom notankom pod mishkom obilazi novo-bezaniske kafane i laze narod da je profesorka klavira, startuje kamiondzije na zmaj 2 pumpi, tako je i onog turskog vozaca slepera udarila sa praznom flashom od stomaklije da su ga jedva pokrpili na urgentnom..... em mu je maznula tata novcanik em je zaradio pet kopci
i ti nekome kazes da bude fin pu djubre usrano
Originally posted by RACABGHit!
ne drami finocu
Originally posted by RACABGEeeeee!!!! Ai da mu njegov otac nije bio travestiran u krinolini sa..... i da se moja majka nije kurvala, Hans i ja ne bismo sad isli na skole!
kako tebe nije sramota otac ti travestiran u krinolini sa shumanovom notankom pod mishkom obilazi novo-bezaniske kafane i laze narod da je profesorka klavira, startuje kamiondzije na zmaj 2 pumpi
Originally posted by RACABG
meni rekli da je teska socijala
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!