Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ...Sitnicava...
Što starije, to bolje... :mljac:
Ja sam ovde zvanicno najstarija korisnica.
:smug:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Daliborka
Originally posted by ...Sitnicava...
Što starije, to bolje... :mljac:
Ja sam ovde zvanicno najstarija korisnica.
:smug:
Upućena sam, draga Daco... Nije bila slučajnost ondašnje sedenje baš u vašem krilu... :lol:
Korisnikov avatar
By coka
Neko mojih godina eventualno godinu dana maldja i naravno sve starije :cuddle: ....
Donja granica je niska zato sto sam i ja mladja ali vremenom se svakako pomera :)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..pa ne znam..par godina mladje i par starije..nista vise..ali kad bi sa mnom bilA lISA RAY..Onda mi tih 12 godina ne da ne bi pretstavljalo problem... :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Zibro
pa ja sam u svoju vezu usao sa 16 god a on je imao 23 tada nisam primecivao apsolutno nikakvu razliku , sada sa 26 ponekad imam osecaj da sam ja taj koji je 7 godina stariji
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa... ima veze samo to sto mi izaberemo da ima nekog udela.
ako razlika u godinama postoji, onda valjda osoba A i osoba B treba da prihvate da im vidjenje sveta nikako ne moze biti isto, sto ne znac da u nekim situacijama ne moze biti.
A ako se to STVARNO prihvati- za dalje odgovarate sami jedno drugome.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Winter
Originally posted by Hton
Ja sa mnogim dobrim prijatljima nemam nista zajednicko, pa opet divno funkcionisemo zajedno
Prijateljstvo i veza su dva potpuno različita pojma i ne mogu se porediti....nemam ništa ni protv mlađih,ni protiv starijih,ali realno gledano kad se dvoje ljudi starosne razlike recimo 10ak godina, odluči da stupi u emotivnu romanitčnu vezu, u prvom planu je uvek nešto drugo,a ne stvarne iskrene emocije (traženje nekog starijeg uzora,traženje nekog mlađeg kao inspiracije,faktor ekonomske stabilnosti,fizička privlačnost, sex.......i milion sličnih motiva, pa tek onda dolaze emocije,ako onih pravih uopšte i ima)
Koliko je ovo nije tacno....ili bar ne uvek.
Korisnikov avatar
By maka
ja imam 19 godina i ne diram nista ispod 22,23. kapiram da cu kad budem imala 23,23 dirati one od 19 :D
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Zavisi o cemu pricamo.
Ako pricamo o necemu ozbiljnijem, ondak do 3-4 godine mladji ili do 10-ak godina stariji. Ako pricamo o necemu neobaveznom, onda se tolerancija ka mladjima povecava.
:sesir:
NOX
By Garbo
Originally posted by Winter
Prijateljstvo i veza su dva potpuno različita pojma i ne mogu se porediti....nemam ništa ni protv mlađih,ni protiv starijih,ali realno gledano kad se dvoje ljudi starosne razlike recimo 10ak godina, odluči da stupi u emotivnu romanitčnu vezu, u prvom planu je uvek nešto drugo,a ne stvarne iskrene emocije (traženje nekog starijeg uzora,traženje nekog mlađeg kao inspiracije,faktor ekonomske stabilnosti,fizička privlačnost, sex.......i milion sličnih motiva, pa tek onda dolaze emocije,ako onih pravih uopšte i ima)
[/quote]

Tako strasno NEistinito!!!
By J...
Originally posted by the1whowished

ako razlika u godinama postoji, onda valjda osoba A i osoba B treba da prihvate da im vidjenje sveta nikako ne moze biti isto, sto ne znac da u nekim situacijama ne moze biti.
zanimljivo :misli:
By RuznaGlupaZla
ma jok, jednom sam popila kafu s nekom koja je imala 33 god i bilo je "ijoooj alah se uvalik"
By sense
ubuduce trazim licnu pre icega ozbiljnijeg...

cova me je slagao za godine... nije imao 25 nego 30... ali izgleda mladoliko...
By Swanheart
da li bi mi neko objasnio samo jedno
neko vam se svidi i vi necete biti sa tom osobom samo zbog razlike u godinama
zasto?
:hmm:
By sense
:nono:

Ja sam u vezi sa svojim tridesetogodisnjakom i volim ga... Ovo mi je cak bilo slatko :)
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
pa moja cura je starija od mene 7 god i naravno da mi ne smeta... mislim da ako ti se neko svidja ne treba da gledas razliku u god..to je za mene skroz nebitno..
By sense
Samo, nije lepo stideti se sebe i svojih godina... Znam, znam, ono o roku trajanja pedera, bla, bla...

Meni je zasmetalo sto me je slagao, ali oprostio sam mu :tumble:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by leobg
Bas sam veceras upoznao lika koji ima 18 godina, a ja sam usao u 30-tu. Lik je skroz ok i trazi vezu. Sta mislite da li razlika u godinama moze da utice na eventualnu vezu. Meni se dopada ali bruka, a i ja njemu.
Ne mora da bude problem.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Swanheart
da li bi mi neko objasnio samo jedno
neko vam se svidi i vi necete biti sa tom osobom samo zbog razlike u godinama
zasto?
:hmm:

Naravno da ne, ali ljudi u fazonu se uglavnom "upoznaju" preko virtuelnih sredstava tipa chat ili oglasi koja su prilicno povrshna. Ljudi tamo dodju sa nekom idejom, fantazijom i cim se neko ne uklopi u to po bilo kom kriterijumu (pa i godinama) najlakse je iskljuciti prozor tog kontakta i naci 5 osoba koje su "odgovarajuce". Lakoca tog iskljucivanja proistice iz toga sto ti pred sobom imas neku virtuelnu tvorevinu koju ne tretiras kao osobu i kojoj ne dugujes nista, pa ni elementarnu pristojnost. To su neka moja zapazanja iz chat-erskog iskustva i skroz mi je legitimna ta jurnjava za fantazmima (ne i nepristojnost), zato sto je to jednostavno takvo mesto gde mozes da budes stagod pozelis i da trazis ono o cemu fantaziras s tim sto moras da budes svestan toga da to uglavnom neces dobiti :) .
Druga je stvar kad upoznam neku osobu uzivo. Ako mi se svidi, svideo mi se, nema tu puno price. Mislim da su ljudi na ovoj temi iznosili vise svoje zelje, ono kako mali Perica zamislja svog partnera, a da ih je zivot cesto demantovao, a po nekim postovima koje sam citao cini mi se da nisu nezadovoljni :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By maka
Ljubav ne zna za godine. :)
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by maka
zna se cije si cedo :)

:yes:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by maka
Moram se sloziti s ovom konstatacijom.:bubblegum:
Korisnikov avatar
By broX
stvarno mi nisu jasna ta ogranicenja tipa, 5 godina vise, manje i slicno :neznam:

kakve to veze ima sa ljubavlju?
Korisnikov avatar
By umetnik
Moj prvi decko je bio stariji od mene 17 godina (kada smo poceli da se zabavljamo, ja sam imao 17, a on 34). U nasoj komunikaciji i u nasem odnosu se ni u jednom trenutku nije primecivala razlika u godinama (jer smo se otprilike nasli na mentalnom nivou osobe od 25 godina :D ), tako da razlika u godinama zaista ne mora da predstavlja ikakvu prepreku u vezi. Nasa veza je trajala godinu i po dana (morala je biti prekinuta zbog sticaja mnogih okolnosti, ali smo danas ostali super prijatelji (u pravom smislu te reci))...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ne volim znatno starije zene, odnosno ne nalazim ih privlacnim, sto bi bilo i jedino "pravilo" sto se tice godina i veza. Premda ja ne znam sta donosi dan, a sta noc, zato se protivim takvom ogranicavanju. Jer, dokle god mozemo imati zrelu komunikaciju i pribliznu intelektualnu moc, uz propratnu privlacnost, podrazumeva se, ne smeta mi pa i da je sesnaestogodisnjakinja.

Ali su meni, barem do sada, najprivlacnije bile devojke do 2 godine mladje od mene i mojih godina. A cesto nepoklapanje u drugim aspektima bitnim za funkcionisanje veze i komunikacije uopste, sa doticnim su vec nesto drugo.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
pa... 5 na dole i 5 na gore.. :misli: :)

kako sam se zez. :povez:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by jovanabeograd
Ne volim znatno starije zene, odnosno ne nalazim ih privlacnim, sto bi bilo i jedino "pravilo" sto se tice godina i veza. Premda ja ne znam sta donosi dan, a sta noc, zato se protivim takvom ogranicavanju. Jer, dokle god mozemo imati zrelu komunikaciju i pribliznu intelektualnu moc, uz propratnu privlacnost, podrazumeva se, ne smeta mi pa i da je sesnaestogodisnjakinja.

Ali su meni, barem do sada, najprivlacnije bile devojke do 2 godine mladje od mene i mojih godina. A cesto nepoklapanje u drugim aspektima bitnim za funkcionisanje veze i komunikacije uopste, sa doticnim su vec nesto drugo.
Dete, u poslednje vreme jako lepo pishesh.. :klap: :mazi:
Korisnikov avatar
By Li
Prihvatam mladje max 2-3 god a starije max 5 god... u odnosu na moj uzrast.

Sve preko ili ispod mi je suvisno... :alexis:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!