Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By ~ Le Saint X ~
A cudno da me za svaki klub vezu/secaju odredjene pesme

za X
to su:

Mahi mahi
Seksi Robot
U tvojim kolima

:lol:

Da ne pricam sta sam radio uz poslednje dve...ludilo je bilo u rupi
:lol:
Jel to 2005 ili 2006 godina?
Korisnikov avatar
By Nandor
Originally posted by Dr. M
Ja koliko sam cuo, u Apartmanu je samo muzika i vredela...
Btw, ja nemam nista protiv narodnjaka ( naprotiv ) ali kapiram da treba razdvojiti babe i zabe...

Mada i mi pederke smo cudo...Cim dobijemo mogucnost izbora odmah krece proseravanje...Te ovo, te ono...

Izgleda da se niko ne seca kluba " X " koji je godinama bio pun samo iz razloga jer je tad bio jedino gay mesto u gradu...Svi su ga pljuvali, a opet svi su dolazili tamo jer je to bio jedini izbor...Bez obzira na svoju muzicku opredeljenost....

" X " sam spomenuo samo iz razloga sto kapiram da se ovaj klub ni po cemu nece razlikovati od njega ili od Floyda ili bilo kog drugog koji smo imali.
Svi idu na provereni recept, podici sto vecem broju pederki i uzeti pare...
Dok se ide tom logikom od postenog gay kluba u Beogradu nema nista, imacemo samo bolje ili gore varijante vec pomenutog " X " kluba...
Slazem se.Mada mi deluje kao da su neki zaboravili koliko je taj prostor skuceni i zagusljiv.Cak je koliko se jasecam u jednom momentu ostao bez klima uredjaja,sto je bilo kao u sauni...:lol:
By Pending-For-A-Bending
Nije u redu da odmah osudjujete ovaj klub i da ga vezujete odmah sa "skandalima" drugih mesta. Siguran sam da su se svi naucili pameti i da ce kao i ja, postati dobri mali pederi, odnosno u ovom slucaj dobar mali gay klub i ugledati se, na recimo, pravi pravcati proevropski gay klub Apartman
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
I gde je, na kraju, taj klub? Nigde ne pise adresa.
Btw, dobio sam invite na face-u za otvranja novog Lound'n'Queer kluba, Van Helsing, valjda ce to biti "naslednik" apartmana.
Korisnikov avatar
By desnicashakic
i mene ovo zbunjuje?

da li dobijamo vaskrsli apartman

i "hrabro srce" kao jedan klub?

ili se za ovaj vikend otvaraju dva gej kluba u beogradu? :drama:
By Hans
Originally posted by Beogradjanin18
Ja bih jedino dosao ako bi pustili "Klosar, klosar, taj mali klosar" od Lady GoGe :ples:
Jao, ta pesma ima dobru matricu... :) od koga li je ukradena...

ON: Meni je vishe muka od klubova nalik na VIP, Toxic... zashto neko ne otvori neshto sa hitovima osamdesetih, devedesetih, bez groznih utvara i katastrofalnih parfema... Je l' to nemoguce u Beogradu? Je l' toliko teshko ponoviti Alliance? :fige:
By Hans
Originally posted by ~anAMORphOsé~

Seksi Robot
KHM, ah...KHM, ahhhh, KHM, ahhhhhh....KHM, ahhhhhhhhhhhh.... :D :palacinke:
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by ns.happy
jesi ti onaj dj koji je svojevremeno izazvao skandal nekakvim rasistickim ispadima?
Jeste. Kad je radio za VIP i kao portparol tog nesrećnog kluba, gazda mu je naložio da objavi kako "Cigani i trandže" nisu dobrodošli. Onda se on nešto izvlačio, vrdao, da bi na kraju sve priznao.

Nadam se da novi klub neće imati slične ideje.
Korisnikov avatar
By Leonheart
Ok, definitivno je... do 3 traje strana muzika u klubu:), a za vishe informacija, poshaljite mi pvt poruku...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Leonheart
Ok, definitivno je... do 3 traje strana muzika u klubu:), a za vishe informacija, poshaljite mi pvt poruku...
Jeeeee...

Ja samo hocu da konacno nabavish neki remix
TOUCH MY BODY
od
Mariah Carey

:D

to ti uvek trazim
Korisnikov avatar
By sleepingsun
slajite mi na u2u adresu tog brave heart kluba.Ime kluba mi je smehortresno,ali ako je muzika taka.bice suepr!!!:hail:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Jel' mora na svakoj temi da se vodi diskusija od 3 strane o folku. Ja sam protiv toga ali se ne upustam u diskusije o tome jer moje misljenje sigurno nece promeniti misljenje druge osobe. Mislim da ne postoji tema (figurativno) gde se osobe ne prepucavaju do besvesti oko folka...Napravite temu t.folk vs rock/jazz/... pa se tamo svadjajte
Korisnikov avatar
By Leonheart
sleepingsun, desnicashakic - poslate su vam detaljnije informacije na pvt
By ~ Le Saint X ~
jao, ja isplanirao izlazak veceras tu, a poima nemam tacnu adresu

:D
By ~ Le Saint X ~
Klub je sasvim okej, cak mozda - po meni - najbolji prostor od svih do sada...Otprilike kao sto bila Alijansa, sa tim sto ispred ima bastu, pa mozete i sesti napolju ako Vam bude zagusljivo

Ipak, muzika (strana) nije bila do 3k KAO STO JE OBECANO!!!! OVDE JAVNO!
vec je u 1.20 vec pocela JK!
Koliko sma ja primetio ni za vreme strane ni domace (bar u narednih 20ak minuta dok sam istrpeo) ljudi nisu se 'pomerili' nista drasticno, tako da price da ce muzika poceti da bi se ljudi pokrenuli... Flop!

Elem, izmedju ovog kluba i Toxica...I chose the 2nd one

et toq!
:snob:

highlight veceri
Lady gaGa -Poker Face (Dave Aude remix)

ipak, neki forumasi: Azdaja2,Vukodlak, Deni, Greek_Lover... su bili tamo, te bilo je ok
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako da nije bilo OK, kad sam konačno uspeo da opipam te famozne ~anAMORphOsé~ - ove bicepse. :love:
Postavićemo i fotose uskoro, odnosno ono što je od njih uspelo.
Sve u svemu, provod mi se dopao.
Korisnikov avatar
By Leonheart
Klub je sasvim okej, cak mozda - po meni - najbolji prostor od svih do sada...Otprilike kao sto bila Alijansa, sa tim sto ispred ima bastu, pa mozete i sesti napolju ako Vam bude zagusljivo

Ipak, muzika (strana) nije bila do 3k KAO STO JE OBECANO!!!! OVDE JAVNO!
vec je u 1.20 vec pocela JK!
Koliko sma ja primetio ni za vreme strane ni domace (bar u narednih 20ak minuta dok sam istrpeo) ljudi nisu se 'pomerili' nista drasticno, tako da price da ce muzika poceti da bi se ljudi pokrenuli... Flop!

Elem, izmedju ovog kluba i Toxica...I chose the 2nd one

et toq!
:snob:

highlight veceri
Lady gaGa -Poker Face (Dave Aude remix)

ipak, neki forumasi: Azdaja2,Vukodlak, Deni, Greek_Lover... su bili tamo, te bilo je ok

Pa ne, gazda kaze da je "20% gostiju vec otishlo", pa je brzhe-bolje naredio da se momentalno preseche sa narodnjacima, a on je pricao tu prichu koju si spomenuo... Ja sam samo ispao budala shto sam uopshte stao iza ovog kluba i reklamirao ga u svoje ime.
Slazem se u potpunosti sa svim shto si napisao ovde i moram da napomenem javno da od sad pa u buduce nemam vishe nikakve veze sa menadzmentom ovog kluba.
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa kako? Bio sam samo 5 minuta, to se ne računa :)
Al ajd, došao samo da vidim prostor.... nekako mi je prijatniji od "novog Apartmana" :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam cuo od jedne persone da je taj novi klub Hrabro Srce extra sredjen...da je veliki prostor i da se nalazi tu u okolini Z.Stanice sto je takodje extra jer se moze cirkulisati na relaciji Toxic-Hrabro Srce posto su blizu kao sto se nekad moglo setati od Toxica do Apartmana :redaljka:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hmmm...persona nije iz BG-a i izuzetno je mlada pa je mozda pogresno procenila razdaljinu kluba od z.stanice.

Pa jel bar siri centar u pitanju?
Nemojte biti skrti na informacijama kako mislite da dodjemo ako niko ne zna gde je klub :cupakosu:

Jel u ulici A.G-a?
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Menadzment kluba ? Ko ga cini?

Ja ne vidim da ce ovaj klub imati buducnost ako se ovako budu ponasali...
"Strana" pa onda "domaca" muzika...tj.domaca cim gosti polako odlaze...
bolje manji broj ljudi ali kvalitetnijih (pa cak ce i vise para potrositi, jer je to ideja menadzmenta) nego gomila pomahnitalih p*de*a koji skacu uz JK...

Ajde napravite tematske zurke...dovedite bend, nekoga, nesto...
sta smarate sa tom haus/narodnjaci kombinacija...to su svi prerasli!
Korisnikov avatar
By beodecko
ovaj, jedna molba za vlasnike, organizatre ili sta su vec - VENTILACIJA, ljudi... Mislim da ne trazim previse, a svi koji su posetili klub znaju o cemu govorim.
Ostalo je vecinom OK, cak bolje od ostalih gay klubova, ali ovo bi trebalo sanirati...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!