Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Da li ste ikada spremali ispit i onda u poslednjem trenutku odlucite da ne izadjete?
Upravo se borim sa savescu, izaci - ne izaci... :volinevoli: Nisam siguran da je to neki odraz perfekcionizma, koliko nesigurnosti (bar kod mene) da izadjem sa polovicno spremljenim ispitom. Vecina mojih kolega ide na blef i kao sto corava koka ubode zrno, tako i oni poloze. I onda mi vriste u slusalicu ''Zasto nisi izasao, sta te kosta da probas, bla bla...''
Mene nekako blam u ovim godinama da odem i crvenim pred profom :blush:

Slika
Korisnikov avatar
By toni79
a da izades pa uvik mozes odbiti ocjenu, nije li?
Korisnikov avatar
By toni79
:lol: pa onda izadi. sta te boli kurac. zamisli ako prodes, a ono gotovoooooo... zoves doma i javljas! ides vani i slavis! hahahaha! izadi i javi sta je bilo
Korisnikov avatar
By KiWi
Nemoj da kenjaš, nego idi na ispit!

Ja odavde šaljem ovnovske dobre vibracije (prva ruka, proveren kvalitet), a ti se baškariš sa mačkama ...

Red je da i ja tebe vadim iz bedaka, kada ti mene onako kvalitetno vadiš :D
Korisnikov avatar
By bothways
Uvek izlazim, mada najcesce i dovoljno dobro spremim. I kad ne bih spremio dobro, izasao bih. Jednom sam izasao namerno da bih pao - kad sam vec prijavio ispit, nemam sta da izgubim. Doduse, mi nemamo usmene, tako da...
Korisnikov avatar
By blenta
pa kad si papak

da si izlazio vazda mozda ne bi ni dosao do tih godina

MARSH NA ISPIT, STOKO!

(mozhe tako?a?a?)
Korisnikov avatar
By foolish
izadji!
u krajnjem slucaju uvek mozes da vratis pitanja i kazes da odustajes, ali ako si vec nesto spremao postoji velika sansa da te ubode...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
desavalo mi se da ne odem na kolokvijum...ali ispite nikad nisam preskakala...
nisam ih nesto preterano dobro spremala, i uvek sam na neku svoju logiku radila, i...polagala :D
2 ispita sam svega mozda pala :D i nisu mi ni ocene lose :d

tako da...idi na ispit (ako vec nisi na ispitu) i javljas sta si uradio :D :jerry:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja ne izlazim na isput ako ga ne spremim dovoljno dobro da smatram da cu da polozim. Ali, nekad se desavalo da prijavim ispit i da ne zelim da polazem, pa me nagovore da ipak ostanem, kao podrska koleginici, ili u fazonu, moras da pokusas, bar da vidis kakva su pitanja, pa da polozim. Zapravo, ne mogu da se setim da li sam ijedan ispit, na koji su me "nagovorili" da idem kiksala.

I uvek sam u minut pred ispit odlucivala da li cu da izadjem ili ne.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by ns.happy
Da li ste ikada spremali ispit i onda u poslednjem trenutku odlucite da ne izadjete?
Upravo se borim sa savescu, izaci - ne izaci... :volinevoli:
Ja to definisem kao normalno predispitno stanje.

Zato pakuj stvari i na ispit. :skola:

Drzim :fige:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by blenta
pa kad si papak

da si izlazio vazda mozda ne bi ni dosao do tih godina

MARSH NA ISPIT, STOKO!

(mozhe tako?a?a?)
ovo moze samo da me napali :lol:

manite vi mene, moji ispiti su jako dugacki i komplikovani... zanimaju me vasa iskustva. sto kaze delete, sve je to negde na nama da odlucimo, ali ja stvarno ne volim kada mi svi skoce za vrat i govore ''izadji, izadji''.

i uvek imam tu mantru ''sledeci rok je blizu, sledeci rok je blizu''... :D
By biotherm
ti odluci, nemoj da slusas druge... ako si dovoljno spreman, ili bar smatras da dovoljno znas, izadji i odgovaraj. Niko nije isao na ispit sa 100% znanjem, uvek ima nesto sto se ne zna (bar jedan pasus, ili neka malecka cinjenica, zar ne?)

odluka je na tebi :)
Korisnikov avatar
By LordOfSex

i uvek imam tu mantru ''sledeci rok je blizu, sledeci rok je blizu''... :D
:shamar:

Rekoh ti na ispit. :skola:

Postavi temu, pa manite mene. Ne, ne...
By Ulix
Uvek izadjem, ali uglavnom budem spreman. Odredjena doza treme je normalna, mada je toga kod mene sve manje. Kad se samo setim prve godine... :lol: Na sta sam sve trosio svoje zivce. Sada me u principu bas briga, postao sam mnogo sigurniji u svoje znanje.

Ne verujem da bih ikada izasao na ispit da bas nista ne znam. Nemam nikakvu zelju da napravim budalu od sebe. Jednom sam izasao poluspreman na ispit (na patofiziologiju), tek da vidim kako izgleda, nisam planirao da polozim, vec cisto da poslusam druge i da eventualno izvucem pitanja. Na kraju sam dobio deset i jos me je profa pohvalio kako sam jako dobro razumeo gradivo. :lol:

Naravoucenije bi bilo da cak i ako nisi potpuno spreman, ne znaci da ne znas nista. Probaj. Idi na ispit, izvuci pitanja, razmisli o njima, pa onda odluci sta ti valja ciniti.
:sesir:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Da, desilo se par puta.
Desilo mi se jednom da odem, izadjem na usmeni, uzmem pitanja, pocnem da radim i - odustanem.

Moj savet - nemoj da prijavljujes ispit dok ga ne spremis (tj dok ne budes bio zadovoljan koliko si radio na njemu).
Tada ce ti i trema biti mnogo manja.

:)
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ako je ispit usmeni da ne kazhem oralni onda imash razlog da se dvoumish da li da se pravish blesav pred profesorom ili ne. Ako je pismeni...
By Paris
Kad bi se svi ispiti placali ili kad bi ih placao iz sopstvenog dzepa, a ne tvoji roditelji, onda se nikad ne bi nasao u slicnoj dilemi, vec bi gledao da ispite sto pre otkacis i zavrsis sa tim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Hiljadu puta sam ti rekao, a sad ću opet - Nemoj samog sebe da obaraš na ispitu.
A to upravo radiš neizlaženjem na isti.
Dakle, jedina osoba koja može da te obori je profesor i niko drugi.
Sedi ispred njega, odgovaraj i pričaj šta znaš, gledaj ga direktno u oči i dok ti ne vrati indeks i ne kaže " Žao mi je, niste položili ", ne ustaj sa stolice.
:diplomac:
By ...Sitnicava...
Ne, uvek izađem jer uglavnom uvek naučim.
A i meni se čini da je to dvoumljenje odraz nesigurnosti.
Izađi na ispit. :mini:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
svaki put kad sam preskocio ispit, saznao sam da je prof bio tako dobro raspolozen i dijelio sestice kapom i sakom. Ili da su pitanja bila tako laka da ih debil ne bi znao.

Probaj. Bar podji tamo da cujes utiske onih koji polazu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Paris
Kad bi se svi ispiti placali ili kad bi ih placao iz sopstvenog dzepa, a ne tvoji roditelji, onda se nikad ne bi nasao u slicnoj dilemi, vec bi gledao da ispite sto pre otkacis i zavrsis sa tim.
ja ne placam ispite. :trep:
By Paris
Pa upravo je to problem :jezik: Pravac kod dekana i trazi da placas :lol:
Korisnikov avatar
By colorado
Ne razumem to odlaganje problema i odugovlacenja u nedogled vecitih studenata. Lenjost, nista drugo.
Korisnikov avatar
By Momo
imam istu dilemu od juce, a sad kulminira polako...

da je pismeni ispit ja bih izasao sigurno ali posto treba da odem tamo i da imam izbor - ili da vratim pitanja ko posran ili da bagujem na samom pocetku izlaganja jer sam nesiguran dodje mi da ne odem i da mi sutra bude lep dan... a ako odem i uradim bilo koju od dve gore navedene opcije ima da budem posran do kraja nedelje :(
By J...
Nikad! Uvek sam isla na ispite.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
desavalo se....krenem da spremam i shvatim da necu stici...pa odustanem...

ali nikada par dana pred ispit...onda je bolje probati, pa sta bude..

anyway..nemas sta da izgubis
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!