Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by KgCS3meni je prvo na pameti -- kakvo je vaspitanje klinac mogao da dobije u porodici, i sta je sve gledao u svom okruzenju (drustvu...) da bi mogao i da pomisli (npr.) da nekoga iz zezancije sutne u glavu?
samo ja opet ne bih generalizovao u toj meri to, i povezivao sa tim kakva smo mi nacija ....
Originally posted by deranDa, mene je ovo isto zaprepastilo! Pa što onda nije dao da se neko našali sa njim tako? Evo, nek se gospodin malo prošeče po cesti a ja ču se rado malo našaliti sa njim. Poslije če mi bit žao ali ču u početku rikavat od smijeha.
...Dete je htelo samo da se našali sa njom. Ni sam ne zna zašto je to uradio i jako se kaje...
Ali JAKO se kaje...![]()
Originally posted by Delete
Ne odobravam ponasanje tog maloletnika, ali ne odobravam ni ovako bombastican naslov...nisu brutalno tukli zenu, nego joj je JEDNO LICE ZADALO JEDAN UDARAC. Vise od toga sta razuzdani klinci rade me nerviraju ovakvi naslovi.
Pa od takvog tatice, koji kaze kako su se klinci samo zabavljali i nasalili ne moze ni da se ocekuje bolji sin.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!