Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ...Sitnicava...
Više od toga sta razuzdani klinci rade te nerviraju ovakvi naslovi???
Da.
I?
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Suze mi krenu na oci kad vidim da se neko lose odnosi prema starijim ljudima i prema deci.
Jadna zena... nemam reci.
A sto se tice tog bolesnika, ja bi njega strpala u psihijatrijsku ustanovu.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja sam juce saznala da je momak iz moje skole :stoka:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by KgCS3
samo ja opet ne bih generalizovao u toj meri to, i povezivao sa tim kakva smo mi nacija ....
meni je prvo na pameti -- kakvo je vaspitanje klinac mogao da dobije u porodici, i sta je sve gledao u svom okruzenju (drustvu...) da bi mogao i da pomisli (npr.) da nekoga iz zezancije sutne u glavu?

:uplasen:
By penez27
deca ko deca igrala se ali bolje i ovo nego da sede na ladnom betonu
Korisnikov avatar
By teasin2112
:shocked:

Ужас, заиста ...
Минимум 20 година робије!

Неиживљени и исфрустрирани кретени ... Само ми није јасно који су још то мозгови, па су објавили и на нет ... Да се хвале ?
Korisnikov avatar
By Vespertine
Sve da je zhena par dana nakon ovoga umrla i od raka debelog creva, ja bi morone kaznio tako drakonski chisto za primer...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by deran
...Dete je htelo samo da se našali sa njom. Ni sam ne zna zašto je to uradio i jako se kaje...

Ali JAKO se kaje... :povez:
Da, mene je ovo isto zaprepastilo! Pa što onda nije dao da se neko našali sa njim tako? Evo, nek se gospodin malo prošeče po cesti a ja ču se rado malo našaliti sa njim. Poslije če mi bit žao ali ču u početku rikavat od smijeha.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by ns.happy
Originally posted by .L O S T
A sta drugo (da ne kazem pametno) se moze ocekivati iz Sangaja......... Jos je i dobro prosla :zapalitisangaj:
ti si iz sangaja?
ne, nisam, ali znam dosta, nazalost, o......
Korisnikov avatar
By decko
Najgore od svega je sto se stvari ovog tipa sa nasiljem koje klinci snimaju i salju okolo u poslednje vreme toliko cesto desava da mene vise nista ne moze ni da iznenadi ali daleko od toga da nije tuzno i strasno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by penez27
deca ko deca igrala se ali bolje i ovo nego da sede na ladnom betonu
:roll: jesam li ja jedini koji je primetio ovaj post (a, lichi da je rechen i napisan hladnokrvno i bez trunke bar sarkazma) i reaguje(m) ili shta.....
By ...Sitnicava...
Ma, to je neka zezancija sa YouTube-a, koliko znam.
A sad u kom kontekstu je rečeno...
Kako god.
Korisnikov avatar
By Azdaja
desavalo se ovako nesto i pre telefoncica sa kamerama...

nije kriv telefon.... :glupan:

i dalje stojim iza onog da bi ga svaki dan udarila nogom u glavu, 100x godinamaaa...

glupan glupander
Korisnikov avatar
By Vel boy
@...Sitnicava...
a, to je korisnik samo citirao nekoga/u sa You Tube-a pa zato stoji dva-tri dana neodreagovano?.....
By ...Sitnicava...
Ja stvarno ne bih znala da ti odgovorim na to pitanje. :)
Mogu samo da pretpostavim da je to bila prva asocijacija,
a da li je maliciozna ili ne, moraćeš korisnika da pitaš (meni se tako ne čini). :)
By жњ
Originally posted by Delete
Ne odobravam ponasanje tog maloletnika, ali ne odobravam ni ovako bombastican naslov...nisu brutalno tukli zenu, nego joj je JEDNO LICE ZADALO JEDAN UDARAC. Vise od toga sta razuzdani klinci rade me nerviraju ovakvi naslovi.

Pa od takvog tatice, koji kaze kako su se klinci samo zabavljali i nasalili ne moze ni da se ocekuje bolji sin.

Ni ja ne volim bombasticne naslove i za taj deo te razumem, ali ova vest je takva da joj bombastican naslov NE TREBA i to ovde definitivno nije slucaj. I mislim da ovde narocito nema mesta bilo kakvoj racionalizaciji nicim izazvanog nasilja, pogotovu sto je ono bilo usmereno prema nekom ko je apsolutno nemocan i nespreman. Pretpostavljam da ces se sloziti i da je izraz "brutalno tucena" na mestu, u kontekstu toga da to i jeste u pitanju za sve one koji se ne bave fajtom i ne provode vreme unutar ringa, a narocito za jednu stariju zenu. Za nekog borca to jeste jedan udarac, ali za jednu baku to je maksimalno brutalan i potencijalno smrtonosan udarac. Do sezdesete ces uostalom, i sama saznati sta je to osteoporoza.

Drugo, ovo su uradili delikventi, a ne nikakvi "razuzdani klinci". Zar ne mislis da je taj izraz ipak daleko primereniji dečici koja kradu ušećerene jabuke po vašarima, više nego stasalim tinejdzerima koji se zabavljaju nokautirajuci mae gerijem starice po ulici??!

paklena pomorandza u vasem gradu, uzivo!
By Dragonite
Originally posted by жњ
Originally posted by Delete
paklena pomorandza u vasem gradu, uzivo!
:up:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
To je savrsena slika ljudi u carobnoj zemlji Srbiji.

Zasto nije pokusao da sutne u glavu nekog pandura? Ili nekog veceg od sebe? Zato sto je picka. Picka je kao i gospon Kovacevic, kao gospon Misic, koji udaraju uvek slabije, ili udaraju u grupi, nikada se ne junace nad sebi ravnima, ili jacima. Naravno da nije prvi put da se neko tako izivljava, ali je postalo pravilo da se obavezno izivljavaju nad slabijima. A caleta bi mu sutnula u glavu (ili nagovorila nekog veceg i od mene i od njega da to uradi) i onda rekla da sam se neslano salila. Kad bude u komi. I da mi je JAKO zao.
Korisnikov avatar
By m..
jbt, ovde sve stoji naopako. :doh:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by ns.happy
problem je sto je to snimljeno zabave radi.
Ne, problem je to što je to urađeno, moglo je i da ne bude snimljeno, isti đavo...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
slepcine.Sta reci za debile.Kako se ja skenjam kada neko povredjuje starije ljude.:dropdead:
Korisnikov avatar
By gorilica
Meni samo nisu jasne izjave tipa, ovog u moje vreme/mojo generaciji nije bilo!
Shta nije bilo?!
U svim generacijama je od uvek bilo, i uvek ce biti ovakvih izroda. Samo su modulacije u pitanju. Jedina razlika u odnosu na predjashnje vreme je napredak tehnike, dostupnost informacija i nikad gladnijih medija u svojoj krvozednoj borbi za rejting ili tiraz, koje prosto vape za ovakvim prichama, koje ce nam brze-bolje servirati.

Klipan jeste za kaznu i javno obelezavanje, ali dajte molim vas. Nemoguce je da vec ranije niste chuli za slichnu prichu, ili to zivite pod staklenim zvonom?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!