Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

09.05.2009. u Sabornoj crkvi u Beogradu održan pomen Milanu Nediću i Dimitriju Ljotiću

Mislim da je ovim činom SPC pokazala da ima veliki reformski potencijal
3
8%
Mislim da je ovim činom SPC skinula prokletstvo sa Srbije koje ju je pratilo prethodnih decenija i da će tek sada Srbiji da krene nabolje
5
14%
Mislim da je ovim činom SPC stekla pravo na tumačenje srpske istorije i da je sada potrebno ukinuti odseke za istoriju na novosadskom i beogradskom univerzitetu
4
11%
Mislim da je ovo prosvetljenje koje se desilo tako što se duh svetog Nikolaja Velimirovića spustio na članove Sinoda SPC
6
16%
Mislim da je ovo uvod u podršku gej paradi ovog leta u Beogradu
3
8%
Mislim da je ovo uvod u podršku gej paradi ovog leta u Beogradu
3
8%
Mislim da je ovo znak da će Marko Kon da pobedi na Evropesmi 2009.
1
3%
Mislim da je posle ovog čina Vojislav Koštunica prvi put u životu doživeo orgazam
8
22%
Ne mislim ništa; dok je meni SPC-a ne treba da napinjem intelekt
4
11%
By biotherm
Davanje pomena fasistima na dan pobede nad fasizmom i secanja na zrtve fasizma???!!!???

Nemam reci za SPC.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Za Nedica je dokazano da je uchinio shto je mogao da zashtiti narod na ovim prostorima. Druga je pricha shto je satanizovan od strane komunista.
By Simor
Dakako. Sva ta nacistička i kolaboracionistička bagra su bili good guys, nego ih ocrnili komunisti. Ma, i njihovi ideološki naslednici danas su good guys, nego ih sada crne "građanske" snage za koje znamo koji ih narod finansira.

:colorado:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Simor
nego ih sada crne "građanske" snage koje znamo koji narod finansira.
Znamo? Zar zaista znamo?!
Korisnikov avatar
By Vel boy
uzas spc-a. :barf:

glasah o koshtunichinom prvozitijskom orgazmu. :krava:
By Ulix
Sreca pa je ovo multiple choice anketa, inace ne znam kako bih se odlucio za samo jednu opciju. :sweet:

Moj izbor:

a) Mislim da je ovo uvod u podršku gej paradi ovog leta u Beogradu
b) Mislim da je ovo znak da će Marko Kon da pobedi na Evropesmi 2009
c) Mislim da je posle ovog čina Vojislav Koštunica prvi put u životu doživeo orgazam

Objasnio bih, ali nema potrebe. Sve je i suvise ocigledno. :roflmao:
Korisnikov avatar
By Vel boy
kljuchno: "Danas ruskim fašistima oko Limonova ne smetaju ni Hitler ni Staljin - oni su za totalitarni sistem ma koje boje on bio. Danas se oni prepoznaju i kod nas kao takozvani ekstremisti kakvih ima čak i među vladikama."- i ne samo ruskim vec i bilo chijim. totalitarni sistem ma koje boje on bio je ono shto rukovodi klerom spc-e, rkc-e, desnicharskih protestantskih chudesa od denominacija, islamista..... klero-hitleristi-staljinisti je najbolji naziv za sve njih takve.
Korisnikov avatar
By Burak
Jos jedna u nizu tema koje blate SPC i pokusavaju da je predstave kao pro-fasisticku, a takvih tema ovdje ima kao zrna pijeska u Sahari...
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: josh jedan u nizu tvojih pokushaja da se polemishe s tobom i tako ti se prida na kao vaznosti, al' ti ne uspijeva.

btw. spc blati samu sebe svojim ponashanjem.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Originally posted by burak-BL
Jos jedna u nizu tema koje blate SPC i pokusavaju da je predstave kao pro-fasisticku, a takvih tema ovdje ima kao zrna pijeska u Sahari...
Uf, jadna SPC, blate je zli pederi...

Nema potrebe da je mi predstavljamo kao pro-fašističku, onda to sama radi :osama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!